Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ale te paski na dole są ohydne. Nie wiem kto to wymyślił ale niech Spencer zwolni tego głupola 

Opublikowano

Niedługo okładki gier na xboxa będą wyglądać tak. Może niech walną zieloną ramkę zamiast paska i po każdej stronie "xbox one" "X enchanced" etc.

oFBvTvt.jpg

Opublikowano
18 minut temu, creatinfreak napisał:

Ci już będą grać, a ja do dwunastej muszę czekać. Jutro do pracy jak zombi pewnie pójdę :(

Cyfra wygodniejsza patch na koxie to 81gb gdybym nie znalazł płyty £20 taniej niż cyfra to bym poszedł w cyfrowe wydanie jak cywilizowany człowiek 

Opublikowano

O to pewnie używki już po weekendzie będą latać. :cool: 

Opublikowano

Paski na dole dramatyczne, ale znaczki z Xbox One X Enhanced zrobili za(pipi)iście, minimalistyczne, fajnie komponują się z resztą okładki.

Opublikowano

Ciekawe co właściwie jest na tej płycie, bo napis z przodu sugeruje, że bez pobrania patcha (80GB jak ktoś pisał) nie da się uruchomić i singla i multi, podobnie jak w przypadku WWII. Serio bez sensu są już te pudełka na konsolach, skoro tak to wygląda.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Październikowe zbiory. W końcu udało się skompletować serię Guilty Gear na PS2, dwie ostatnie brakujące części w tym Action Core Plus nówka w folii udało się kupić po cenie jak za używane. Devil Summoner o dziwo udało się kupić w stanie mint na allegro, no i cenowo taniej niż na eBayu więc cieszę się z tego zakupu bo nie jest to jakiś łatwo dostępny common, zwłaszcza u nas. Silent Hilla i TimeSplittersów raczej przedstawiać nie trzeba. Z PSXa z kolei Omega Boost zasila kolekcje. Najbardziej cieszą plastikowe żołnierzyki i druga odsłona Air Attack 2, chyba najciężej do zdobycia część dla mnie z całej serii i dzięki czemu kolekcja 10 Army Menów została skompletowana. Doszedł również NFS 1, także jeszcze 2 gry z tej serii do skompletowania i mam fulla.

FAqdX8G.jpg

Opublikowano

Nie dam Ci plusa bo miałeś zamiast tego kupić PS4, mundziole pasieczny :/

Opublikowano

Wiem, ale u mnie zawsze milion myśli na minutę. Było trochę gier na szaraka i czarnulkę to nie mogłem tak zostawić bez uwagi :D PS4 kupię w swoim czasie :P Na razie na PSC ogrywam stare tytuły, które z resztą mam od Ciebie i na razie niech mi służy :) 

Opublikowano

PZz44kV.jpg

ostatni raz CoDa na premierę kupiłem dokładnie 10 lat temu (MW2). Nie przypuszczałem, że znowu to sie zdarzy.

Opublikowano

No i ja też się dołączam

BTb2dlVl.jpg

Edytowane przez sprite

Opublikowano

gVyGbvF.jpg

Rycerz Faraam dołącza do kolekcji figurek (m.in. Big Daddy, Isaack Clarke, Termonator, Pinhead) i to on jest wyznaczony do pilnowania kolekcji Dusz - tak, wiem, tarcza źle założona, ale to przyzwyczajenie od rycerzyków Lego :drag:

1Of88K2.jpg

Dodatkowo nieco niebieskiego i zielonego dobra. :kaz::xboss:

0MSig4i.jpg

Kupiłem też specjalne wydanie Uszatego. Grę ukończyłem co prawda 4 lata temu, ale w dodatki nie miałem przyjemności zagrać, a stilbuk jest fantastyczny. :fsg:

LJijXS8.jpg

uvCzb9A.jpg

Red Faction skończyłem lata temu. Bardzo dobra gra. Do kolekcji dołącza zatem remaster tejże. Można kupić za kilkadziesiąt zł, więc polecam, choć lepiej wybrać wersję na One X, która jako jedyna hula stabilnie. Niestety problem jest z jej dostępnością. :frog:

TLS5ArC.jpg

Na zakończenie całkiem niezły Slain. Dead Cells znacznie lepsze i ładniejsze, ale jak ktoś już ograł i lubi pikselozę, ciężkie brzmienie oraz wysoki poziom trudności, może się skusić.

@Ken Marinaris dziękuję, że w lutym w kąciku :platinum: tak wzorowo opisałeś ten tytuł. Inaczej bym nań nie trafił i nie zagościłby w mojej kolekcji, a trzeba przyznać, że gra się dobrze :drinks:

Opublikowano

Kapitanie Price, nadchodzę!!! 

Spoiler

Przez te korpo-c00rwy z activiżyn nadal jesteś tylko kapitanem,

ale jesteś też bohaterem mojego dzieciństwa :good::good::good:

Mam nawet Makarowa "dziewiątkę" z okresu zimnej wojny.

Pamiętaj o tym na akcji w Bangladeszu, czy innym czarnym lądzie, gdzie tam będziemy dziś zabijać po czteropaku, puszce sardynek i kresce mocnego snuffu Red Bulla  ;D

44f8ce27029cd4f5med.jpg

Żeby nie było, że nie jestem fanem:

ddda74ec0da3f07fmed.jpg

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Świetna! Gdzie kupiona? Na Ali są ale pewnie jakość beznadziejna. 

Na AliensGroup najczęściej kupuję, dzielny kawalerze. :lapka::touche: Z tej serii jest jeszcze Black Knight oraz Oscar Knight of Astora. Każda z nich wraz z przesyłka kosztuje ok 240 zł.
Jakość oceniam na dobrą, szczególnie biorąc pod uwagę cenę - nie ma na co narzekać. Wkrótce będą mieć w ofercie nowe figurki m.in. Mimic, Yhorm, czy wspomniany Black Knight, ale są one większe (ponad 40 cm) i kosztują ponad dwa tys. zł :notsure:

Elite Knight kiedyś jednak wpadnie w moje ręce. Fantastyczny jest - cena wynosi ok 960 zł, ale to kapitalna rzecz :good2:

Jk4PZ9c.png

Opublikowano

Ale mi się przypomniało jak kiedyś miałem gumowe figurki takich rycerzyków :banderas:

Opublikowano

@Sylvan Wielki - coś pięknego ten Faraam, moja ulubiona zbroja w DSII, mimo ch#jowych statów, ale jak wiadomo te nikogo, bo #fashionsouls :)

A poniżej moje zakupy z wczoraj i dzisiaj.

Mimo, że @MEVEK nadal nie przestał stawiać randomowych przecinków, to ja postanowiłem swojej części umowy dotrzymać i MediEvil wleciał na premierę.
Do tego The Outer Worlds, do którego nie jestem jakoś specjalnie przekonany, ale ma śliczną okładkę, a że miałem nadmiar kasy i koniecznie chciałem coś kupić... przecież nie będę napychał kabzy tym ch#jom z Activision - jakoś wzdrygnęło mnie na samą myśl o kupnie CoDa na premierę :)

No i kolejne Goldy na uszy, tym razem konstrukcja dużo lżejsza, o wiele mniej skomplikowana, a więc podobno o wiele mniej wadliwa niż ten poprzedni szajs.
Byłem zdziwiony, jak bardzo malutkie są w porównaniu do poprzednich, no i nauszniki dość ciasne, trzeba dobrze ucho ułożyć.
W sumie powinny kosztować tę stówkę mniej, bo jakieś takie biedne się wydają w porównaniu z poprzednikiem, ale jeśli ma to być cena za bezawaryjną służbę, to jestem w stanie to przełknąć :music:

9aa6f86655495571.jpg

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

widzę, że wszyscy mają sentyment do MW2 - i bardzo dobrze. To chyba jedyny ostatni codzik gdzie single oraz multi były zrobione tip top i ograło się ileś tam setek godzin przy tym :obama: 

No i crossplay cieszy oczywiście (kurfa ile to już lato mineło zanim to zaimplementowali?).

@Wredny

słuchaweczki niech Ci służą, bo ja swoje goldy zakupiłem jakiś tydzień temu i jestem zadowolony, ale zgodzę się, że to stówkę powinno to kosztować mniej. Do tego do tego stojaczka zamierzam dorobić jakąś PCVke, bo dobrze siedzą w tym plastikowym stojaczku, ale nie wygląda to zbyt dobrze. Zamierzam to poprawić.

Edytowane przez oFi