Opublikowano 25 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plus nowy oledzik do sypialni.
Opublikowano 26 października 20195 l U mnie też obowiązkowa dawka nostalgii (demko było dokładnie tym, czego oczekiwałem), oraz dobijanie backlogu do granic nieprzyzwoitości.
Opublikowano 26 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gry w steelbookach, z ostatniego czasu: Edytowane 26 października 20195 l przez shinian
Opublikowano 27 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odwiedziłem wczoraj kawiarnię winylowa.pl, gdzie wybraliśmy się z dziewczyną, bo ona bardzo lubiła winyle w dzieciństwie. Fajne, przyjemne miejsce którą prowadzi sam właściciel, z którym można spokojnie pogadać. Ma tam też sklep z płytami i miał sporo winyli z gier. No i kupiłem sobie takie coś: Miał jedną sztukę, a bardzo lubię ten ost. Po wypłacie wybiorę się tam jeszcze raz i kupię winyla z Halo5, bo też miał śladowe ilości A również lubię ten ost. Chyba zacznę zbierać winyle..
Opublikowano 27 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój nowy zestaw z ostatniego miesiąca Nowy monitor, biały koxik i switch
Opublikowano 27 października 20195 l @ASX Ty miałeś S jeszcze jakiś czas temu? Jest duża różnica w jakości obrazu z X i tym monitorem?
Opublikowano 27 października 20195 l Monitor kupiłem po xox, więc nigdy nie podłaczyłem go do starej konsoli. moge tylko powiedzieć że różnica pomiędzy fatem+stary monitor full hd vs xox+monitor 4k jest naprawdę spora
Opublikowano 27 października 20195 l @shinian gdzie / w jakiej cenie złapałeś Horizona? Rozglądam się za tym.
Opublikowano 27 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pożywienie dla najlepszej konsoli do indie. Nadrobię Lumines, gdyż mnie ominęło w przeszłości. Rogue Legacy przykatowane zostało kiedyś na Vita ale nie ukończyłem. Na Transistor jestem wyjątkowo napalony bo Supergiant Games mają u mnie kredyt zaufania po udanym Bastion oraz dzięki stylistyce gry. Teslagrad natomiast to samo-niespodzianka.
Opublikowano 30 października 20195 l U mnie, w mijającym miesiącu, bardzo skromnie - Ghost 1.0 + Unepic Collection z play-asia
Opublikowano 30 października 20195 l W dniu 27.10.2019 o 09:29, ASX napisał: Monitor kupiłem po xox, więc nigdy nie podłaczyłem go do starej konsoli. moge tylko powiedzieć że różnica pomiędzy fatem+stary monitor full hd vs xox+monitor 4k jest naprawdę spora Czy ten monit obsługuje HDR?
Opublikowano 30 października 20195 l Niby obsługuje, ale jak się czyta recenzje, to wynika z nich, że równie dobrze mogłoby go nie być. @ASX Jak to wygląda na twoje oko? Jest widoczna różnica jak wyłączysz to HDR?
Opublikowano 30 października 20195 l Protesty w Hong-Kongu? A nie, nie słyszałem. Ja tam to się nawet cieszę że ten chiński, prawda, kapitał krąży po świecie!
Opublikowano 30 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie spodziewałem się, że soundtrack będzie w osobnym pudełku. Dobry deal <3
Opublikowano 30 października 20195 l Zamknijcie morde, ta gra jest niesamowita A soundtrack jeszcze lepszy
Opublikowano 30 października 20195 l Jest sztos! Tak na marginesie jest tez szpil rownie dobry, a pod niektorymi wzgledami nawet lepszy - Fight'N'Rage.
Opublikowano 30 października 20195 l W dniu 27.10.2019 o 17:11, giger_andrus napisał: Pożywienie dla najlepszej konsoli do indie. Nadrobię Lumines, gdyż mnie ominęło w przeszłości. Rogue Legacy przykatowane zostało kiedyś na Vita ale nie ukończyłem. Na Transistor jestem wyjątkowo napalony bo Supergiant Games mają u mnie kredyt zaufania po udanym Bastion oraz dzięki stylistyce gry. Teslagrad natomiast to samo-niespodzianka. Gdzie kupiłeś Lumines w pudełku?