Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zakupy z bieżącego miesiąca

12e7cc32ed463be48a243bf14f4720ff-full.jp

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

NQwjgc3.jpg

Plus nowy oledzik do sypialni.

Z5qDat3.jpg

Opublikowano

U mnie też obowiązkowa dawka nostalgii (demko było dokładnie tym, czego oczekiwałem), oraz dobijanie backlogu do granic nieprzyzwoitości.

zhsHu6Y.jpg

PogxvIN.jpg

Opublikowano

Gry w steelbookach,  z ostatniego czasu:

FDUjkLr.jpg

rJ7d0rj.jpg

XqMtAER.jpg

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Odwiedziłem wczoraj kawiarnię winylowa.pl, gdzie wybraliśmy się z dziewczyną, bo ona bardzo lubiła winyle w dzieciństwie. Fajne, przyjemne miejsce którą prowadzi sam właściciel, z którym można spokojnie pogadać. Ma tam też sklep z płytami i miał sporo winyli z gier. No i kupiłem sobie takie coś:

tblp1i8n0s611.jpg

Miał jedną sztukę, a bardzo lubię ten ost. Po wypłacie wybiorę się tam jeszcze raz i kupię winyla z Halo5, bo też miał śladowe ilości A również lubię ten ost. Chyba zacznę zbierać winyle..

Opublikowano

Mój nowy zestaw z ostatniego miesiąca

0Iw5BUZ.jpg

Nowy monitor, biały koxik i switch

Opublikowano

@ASX Ty miałeś S jeszcze jakiś czas temu? Jest duża różnica w jakości obrazu z X i tym monitorem? 

Opublikowano

Już na zwykłym full HD jest różnica ogromna między S a X.

Opublikowano

Monitor kupiłem po xox, więc nigdy nie podłaczyłem go do starej konsoli.

moge tylko powiedzieć że różnica pomiędzy fatem+stary monitor full hd vs xox+monitor 4k jest naprawdę spora

Opublikowano

Lg 27uk650-w

Opublikowano

Pożywienie dla najlepszej konsoli do indie.

Nadrobię Lumines, gdyż mnie ominęło w przeszłości. Rogue Legacy przykatowane zostało kiedyś na Vita ale nie ukończyłem. Na Transistor jestem wyjątkowo napalony bo Supergiant Games mają u mnie kredyt zaufania po udanym Bastion oraz dzięki stylistyce gry. Teslagrad natomiast to samo-niespodzianka.

JaEt2Rh.jpg?1

Opublikowano

U mnie, w mijającym miesiącu, bardzo skromnie -  Ghost 1.0 + Unepic Collection z play-asia

a-023.jpg

Opublikowano
W dniu 27.10.2019 o 09:29, ASX napisał:

Monitor kupiłem po xox, więc nigdy nie podłaczyłem go do starej konsoli.

moge tylko powiedzieć że różnica pomiędzy fatem+stary monitor full hd vs xox+monitor 4k jest naprawdę spora

Czy ten monit obsługuje HDR?

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Niby obsługuje, ale jak się czyta recenzje, to wynika z nich, że równie dobrze mogłoby go nie być. @ASX Jak to wygląda na twoje oko? Jest widoczna różnica jak wyłączysz to HDR?

Opublikowano

No nie rzuca na kolana

Opublikowano

Rj5ttOv.jpg

Protesty w Hong-Kongu? A nie, nie słyszałem. Ja tam to się nawet cieszę że ten chiński, prawda, kapitał krąży po świecie!

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że soundtrack będzie w osobnym pudełku. Dobry deal <3

ChQMi0e.jpg

Opublikowano

Zamknijcie morde, ta gra jest niesamowita A soundtrack jeszcze lepszy :fsg:

Opublikowano

Jest sztos! Tak na marginesie jest tez szpil rownie dobry, a pod niektorymi wzgledami nawet lepszy - Fight'N'Rage.

Opublikowano
W dniu 27.10.2019 o 17:11, giger_andrus napisał:

Pożywienie dla najlepszej konsoli do indie.

Nadrobię Lumines, gdyż mnie ominęło w przeszłości. Rogue Legacy przykatowane zostało kiedyś na Vita ale nie ukończyłem. Na Transistor jestem wyjątkowo napalony bo Supergiant Games mają u mnie kredyt zaufania po udanym Bastion oraz dzięki stylistyce gry. Teslagrad natomiast to samo-niespodzianka.

Gdzie kupiłeś Lumines w pudełku? :D