Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Tyle się naczytałem dobrego, że trzeba poznać gierkę.

Co prawda wszyscy hajpują dwójkę, ale to byłoby nie po mojemu, gdybym zaczął od końca, więc wujek @_Red_ odsprzedał mi swoją kopię :hi:

eab924e717041bba.jpg

Opublikowano

Kupiłem Divinity kilka miesięcy temu przez argentynkę i nie odpaliłem nawet. Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę, ale za dużo gier robią ;p

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GVW6Cyp.jpg

Luigi na premierę musiał wjechać, mocno czekałem na ten tytuł więc wieczorem wjedzie dłuższa sesja.

Lada chwila, jeszcze trochę i pyknie 200 pudełek na Switchunia. Konsola doskonała.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Skad Ninja Saviors?

Opublikowano

Ze Strictly Limited Games, ale w retailu też wyszło.

Opublikowano

E2IMBGl.jpg

Będzie grane :)

Opublikowano

X6s7HlV.jpg

Październikowe pudełka. Celeste co prawda już ograna bo rozdawali za darmo ale kiedyś na pewno wrócę. 

Opublikowano

51qkdg4.jpg?1

Będe łapać duchy. Akurat zelde skończyłem. 

Opublikowano

Wcisnę sie gdzieś tutaj pomiędzy Luigi, co ? :kaz:

Dziś listonosz znaczy Wredny doniósł mi przesyłkę z Niemiec. Szkoda, ze bez komiksu. Rodzina remaków w komplecie :lapka:

IMG-20191031-190658.jpg

P.S - zapomnialem o RE2.. ehhh!

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Szukałem i znalazłem. Z początku chciałem kupić Capcom Home Arcade Stick ale pomyślałem że za te cenę nie warto bo emulatory to mam na PC, poza tym chciałbym też używać sticka z PS3 i PS4. Tak więc wybór padł na to. 

Przesyłka od Skynetu :kaz:

20191031-171813.jpg

A w środeczku.

20191031-171954.jpg

20191031-172132.jpg

20191031-172237.jpg

20191031-172317.jpg

20191031-184546.jpg

W tekkenie jest świetnie, pełna kontrola.

W guns gore & cannoli troche dziwnie, ale z czasem przyjdzie feel automatowych gierek.

W dalszej kolejności będą grane Metal Slugi i inne Punisher, Cadilacs Dinosaurs, Aliens Predator, X-Men, Final Fighty i Night Slashers, Knights of the Round.

Z zakupu jestem mega zadowolony. Stick działa z ps3, ps4 i PC. Jeden przełącznik na bocznym panelu i pad działa bez problemowo. No i do tego bardzo łatwa możliwość wymiany paneli graficznych, zmiany konfiguracji przycisków oraz gałki albo maczugi (jak ja to nazywam) sprawia że będę mieć sporo frajdy ze skomponowania fajnego Arcade Sticka. 

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć w czym te arcade sticki są o tyle lepsze od padów (choćby na kablu, żeby nie było że lag), że warto w nie ładować taką kasę? :dog: 

Opublikowano

Nie są lepsze, ani gorsze. Po prostu fajnie się na tym gra w bijatyki, zwłaszcza w bijatykach gdzie ciosy masz przypisane nie tylko to ABXY, ale też np. do triggerów.

Osobiście nie wyobrażam sobie grać w bijatyki 2d inaczej, niż na sticku. Co innego jakiś tekken, tutaj to nawet wolę pada.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

pHocg3i.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, maciucha napisał:

może mi ktoś wytłumaczyć w czym te arcade sticki są o tyle lepsze od padów (choćby na kablu, żeby nie było że lag), że warto w nie ładować taką kasę? :dog: 

Cale życie jedynie marzyłem żeby nauczyć sie na czym takim grac. Wiedziałem, ze będzie to ciężka przeprawa w bólu i cierpieniu. Przez pierwsze tygodnie(co ja wygaduje), miesiące nic nie wychodzi tak jakbyś tego chciał. Zwykłe skosy przyprawiają o ból głowy, nie mówiąc juz o pełnych podkrętach, kombosach, ktore wychodzą całkiem randomowo. Takie początki przynajmniej miewałem ja. Dziś juz mogę powiedzieć, iz czuje sie bardzo komfortowo grając na sticku. Prawda jest taka, ze gram bardzo mało w Tekkenca - te nowe postaci bardzo mnie zniechęcają, ale sama gra jest dużo prostsza i bardziej satysfakcjonująca. Ręka sie juz nie męczy tak, jak kiedyś. Większa swoboda klawiszologi.

Poza tym jesteś w stanie zagrać z każdym i wszędzie, bowiem joypad już Cie nie ogranicza i to jest to coś, co Cie wyróżnia. 

Opublikowano
8 godzin temu, MEVEK napisał:

Cale życie jedynie marzyłem żeby nauczyć sie na czym takim grac. Wiedziałem, ze będzie to ciężka przeprawa w bólu i cierpieniu. Przez pierwsze tygodnie(co ja wygaduje), miesiące nic nie wychodzi tak jakbyś tego chciał. Zwykłe skosy przyprawiają o ból głowy, nie mówiąc juz o pełnych podkrętach, kombosach, ktore wychodzą całkiem randomowo. Takie początki przynajmniej miewałem ja. Dziś juz mogę powiedzieć, iz czuje sie bardzo komfortowo grając na sticku. Prawda jest taka, ze gram bardzo mało w Tekkenca - te nowe postaci bardzo mnie zniechęcają, ale sama gra jest dużo prostsza i bardziej satysfakcjonująca. Ręka sie juz nie męczy tak, jak kiedyś. Większa swoboda klawiszologi.

Poza tym jesteś w stanie zagrać z każdym i wszędzie, bowiem joypad już Cie nie ogranicza i to jest to coś, co Cie wyróżnia. 

Pięknie to ująłeś milordzie :sir:, nic dodaj nić ująć. 

Opublikowano
W dniu 30.10.2019 o 19:44, number_nine napisał:

Nie spodziewałem się, że soundtrack będzie w osobnym pudełku. Dobry deal <3

ChQMi0e.jpg

Gdzie kupiłeś wersję fizyczną jeśli to nie tajemnica? :hi:

Opublikowano

eFWFfzll.jpg

Edytowane przez sprite

Opublikowano
3 godziny temu, u55r napisał:

Pięknie to ująłeś milordzie :sir:, nic dodaj nić ująć. 

Niedlugo zmienie lacze do 300mbs to sie odezwe. Moze skopiesz mi troche dupe. Przypomne sobie, jak to bylo kiedys. Wpierw zapoznaj sie ze sprzetem. Pewnie ciezko bedzie sie przyzwyczaic :lapka:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

No wydanie ładne, szkoda, że to kolejny tytuł przehajpowany przez forumek. :/ 

Opublikowano

Okładka fajna, szkoda że nie kupuje dla nich gier wideo :cool::lapka: