Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ThCW1HL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

:lapka:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Coś mało ludzików Death Stranding kupiło...a taka duża premiera.

Pamiętam, że przy premierze rdr2 brakło mi dwukrotnie "plusików".

Opublikowano

Nie wiem, czuję jakiś wewnętrzny opór przed wrzucaniem tutaj zdjęć zakupów, nawet pomimo faktu, że to była chyba pierwsza gra tej generacji, którą kupiłem w preorderze (dzień przed premierą, ale jednak). 

A przecież w międzyczasie były też inne gry.

Jakbym się sprzedawał za łatwe plusy. Jak te Insta-modelki pokazujące odpowiednio wykadrowane ciało za suby.

Co myślicie?

Opublikowano

Ja tam większość swoich plusów mam za wypowiedzi w tematach gierkowych, a o tym dziale to mam pojęcie dopiero od jakiegoś roku, może dwóch.
Dużo łatwiej zebrać tonę plusów w jakimś Hyde Parku, pisząc coś w stylu "Twoja stara...", albo po prostu obrażając Roziego :reggie:
Zresztą nie daję plusa każdemu tutaj wrzucającemu - to musi być albo bardzo fajna gierka, albo dobra fotka, albo fajny opis (a najlepiej kombinacja wszystkich trzech - wtedy leci serduszko).

Opublikowano

Z takim nastawieniem nigdy nie zostaniesz  LIDEREM OPINII

Opublikowano

Liderzy opinii szybko odchodzo...

Co by nie było oftopa. Ostatnio kupiłem kilka gier na ps3, ale nie chce mi się walić fotek.

Opublikowano

Ja wiem, rozumiem, bo zdarzało mi się tu wrzucić fotkę zakupów, z których byłem szczególnie dumny, ale jednak...

9 minut temu, Wredny napisał:

Dużo łatwiej zebrać tonę plusów w jakimś Hyde Parku, pisząc coś w stylu "Twoja stara...", albo po prostu obrażając Roziego :reggie:

Nie. Nie sądzę. Tutaj jest jednak największe natężenie plusów i serduszek w stosunku do wysiłku włożonego w posta ;]

Ale hej, taka idea tematu, kim jestem, by się czepiać.

Opublikowano

No bluber zbierał tonę plusów za posty o treści "xD", więc z tym "wysiłkiem" to różnie tu bywa :)

@MAJOCHEY_PL - nie ma fotek --> nie wydarzyło się :reggie:

Opublikowano

Bluber to specyficzny przypadek z forumowymi koneksjami i wielu dawało mu plusy z zasady, po znajomości. A niektórzy minusy. Regularnie, codziennie.

Choć może się mylę, ale trudno mi sobie wyobrazić daną sytuację i morze plusów za goły post o treści "xD". 

Wracając na tory tematu to tak - kupiłem Death Stranding, ale nie mam zdjęcia pudełka pod ręką, więc musicie uwierzyć na słowo. Czekam na plusy.

:)

Opublikowano

Towar wjechał dzisiaj o pierwszej w nocy. Nie mogę się doczekać, żeby wreszcie go skonsumować. Jest to rzekomo mocno poprawiona, w stosunku do premierowego wydania, wersja GH na rynek amerykański (czego na fotce nie widać, bo jest trochę niewyraźna). Za młodu miałem kontakt tylko z demem i tam sterowanie wołało o pomstę, ale Lost World: Jurassic Park Special Edition poprawia te mankamenty i dodaje dodatkowy poziom dla T-Rexa. Elektronicy jak to mają w zwyczaju: znaleźli sposób.

20191110-113758.jpg

Opublikowano

Co za żenada. Z jakiś powodów moje zamówienie na limitkę zostało odwołane. No to wczoraj bez zastanowienia, po robocie poleciał do sąsiedniego miasteczka kupić w sklepie gamestop. Na miejscu sie okazało, ze nie sprzedają limitek, bez wcześniejszego zamówienia. Skoro juz przejechałem tyle kilosów to wziąłem swoja kopie...

IMG-20191110-121909.jpg

Lecz dzisiaj, po dłuższym namyśle stwierdzam, ze nie otwieram jej. Czekam na edycje limitowana :kaz: To jest pierwszy projekt Kojimy, po usunięciu go z Konami. Trzeba to przypieczętować ładnym steelbookiem :lapka:

Opublikowano

19 z 27 gier z serii Double Pack, pozostało 8 do zebrania. Może ktoś będzie w stanie pomóc skompletować pozostałe tytuły?

xxW2T1X.jpg

do zebrania zostało:

Bust-A-Move 2 / Bust-A-Move 3 DX

Destruction Derby Raw / Porsche Challenge
Shane Warne '99 Cricket / Jonah Lomu Rugby
Syphon Filter 2 / In Cold Blood
Tekken / Ridge Racer
TOCA World Touring Cars / Jonah Lomu Rugby
Tomb Raider IV / Tomb Raider Chronicles
Who Wants to Be A Millionaire / 2nd Edition

Opublikowano
W dniu 10.11.2019 o 01:23, Kmiot napisał:

Nie wiem, czuję jakiś wewnętrzny opór przed wrzucaniem tutaj zdjęć zakupów, nawet pomimo faktu, że to była chyba pierwsza gra tej generacji, którą kupiłem w preorderze (dzień przed premierą, ale jednak). 

A przecież w międzyczasie były też inne gry.

Jakbym się sprzedawał za łatwe plusy. Jak te Insta-modelki pokazujące odpowiednio wykadrowane ciało za suby.

Co myślicie?

Myślę, że skoro przed wrzuceniem posta myślisz o plusach / minusach czyli reakcji na tego posta to musisz sobie przestawić priorytety. Forum winno służyć wyrażeniu własnej opinii bez względu na konsekwencje.
Temat jest na tyle dobry, że pewnego razu zacząłem czytać wstecz, chyba koło setki stron, aż do momentu kiedy serwery wczytywały jeszcze stare zdjęcia. Gry na premierę, porządne kolekcje retro, całe regały pozytywnych psycholi niczym ping... no przyjemnie się to ogląda.
Yebać plusy, można to wyłączyć.

Opublikowano
W dniu 10.11.2019 o 02:05, Kmiot napisał:

Bluber to specyficzny przypadek z forumowymi koneksjami i wielu dawało mu plusy z zasady, po znajomości. A niektórzy minusy. Regularnie, codziennie.

Choć może się mylę, ale trudno mi sobie wyobrazić daną sytuację i morze plusów za goły post o treści "xD". 

Wracając na tory tematu to tak - kupiłem Death Stranding, ale nie mam zdjęcia pudełka pod ręką, więc musicie uwierzyć na słowo. Czekam na plusy.

:)

Mnie sie nawet nie chce zaległości wrzucać. Wole pograć i pogadać z kimś zajawionym fejs tu fejs niż na tym abstrakcyjnym forumku, znawców dobrych gierek. 

Opublikowano
15 minut temu, II KoBik II napisał:

Wole pograć i pogadać z kimś zajawionym fejs tu fejs niż na tym abstrakcyjnym forumku, znawców dobrych gierek. 

Widzę trauma po zebraniu paru gorzkich słów za zakup Ghost Recon Breakpoint wciąż silna :yao:
Olej to Kobik, ważne że Tobie się podoba i pamiętaj:

b7ea2110da834974med.png

Opublikowano
W dniu 10.11.2019 o 01:47, Kmiot napisał:

Ale hej, taka idea tematu, kim jestem, by się czepiać.

Jestes Nadzorca Internetu wiec masz prawo wyznaczac standardy forumowej i globalnej netykiety oraz je.bac patoplusiarzy. Pozdrawiam.

Opublikowano
14 godzin temu, Mejm napisał:

patoplusiarzy.

Dobra nazwa na nową kategorię w bezbekach roku.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Dobra. Gierka w końcu dotarła w takim wydaniu, jakim powinna :wub: 

74535831_1172719449586483_82020878009468

W końcu konsolka może sie otrząsnąć z bólu fantomowego i zacząć nowy rozdział w swoim życiu, poty jeszcze dycha (stary dobry facior):lapka:

76216447_2327848804193131_90565384002233

Do dzieła :kaz:

Spoiler

76182916_352487222238364_298671083018518

God of War nie wrzucalem bo nie przypadl mi do gusty.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Łapa z gipsu wędruje w majty, a potem na pada, nareszcie, Kojimian Deathstrandingu:

jV0plL6.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy po dwóch dniach grania będzie Ci się podobało :D

Opublikowano

Będzie, bo to jego klimaty.

Opublikowano

Pyk pieknie siedzi moj najlepszy giercowy sprzet ever.
Softmod zrobiony i leci wlasnie wymiana dysku xD
thumb_show.php?i=uwnkftx9&view

Opublikowano

Kurna jak pięknie ten x byl zaprojektowany :)

Zero ciasnoty. 

Opublikowano

hej2ufW.jpg

Zapomniałem wrzucić xd. Byłem zaskoczony, że na premierę było.