Opublikowano 16 listopada 20195 l 3 godziny temu, Bansai napisał: Liczyłem że w Jedi grasz i będziemy mieli super filmiki pokazujące twojego skilla
Opublikowano 16 listopada 20195 l 3 godziny temu, blantman napisał: Liczyłem że w Jedi grasz i będziemy mieli super filmiki pokazujące twojego skilla wpadnie mega skillowa platynka w DS no to sie wymieni na Jedi. Dopoki mam takich fanow jak np michaelis no to nie przestane nagrywac filmikow, nie martw sie byku
Opublikowano 16 listopada 20195 l 7 godzin temu, ofsajd napisał: trochę (mam nadzieję) przyjemnej sieki Gdzie dorwales yorhe i za ile?
Opublikowano 16 listopada 20195 l 7 minut temu, Mejm napisał: Gdzie dorwales yorhe i za ile? 82zł, sklep shopgracz w Krakowie. https://shopgracz.pl/playstation-4/6187-nier-automata-game-of-the-yorha-edition-ps4-5021290083523.html
Opublikowano 16 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Człowiek wpada do Biedronki chwilę przed zamknięciem, po papier toaletowy a tu cyk... Gierki wpadają
Opublikowano 17 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lubię takie zakupy z tyłka i na spontanie. Grą się zainteresowałem w czwartek, gameplay na YT, oceny w piątek i BANG!. Takie zakupy zawsze wychodzą dobrze, złoty strzał ta gierka
Opublikowano 17 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny tytuł na Dreamcasta wpadł. Chyba pierwsza gra, w którą grałem po sieci na konsolach. Edytowane 17 listopada 20195 l przez Ins
Opublikowano 17 listopada 20195 l 5 godzin temu, Ins napisał: Kolejny tytuł na Dreamcasta wpadł. Chyba pierwsza gra, w którą grałem po sieci na konsolach. UT lepszy ale w tą część na DC spędziłem również mnóstwo czasu.
Opublikowano 17 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane 17 listopada 20195 l przez YETI
Opublikowano 17 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedynka to moje goty 2017, wczoraj po dwóch godzinach w dwójce czułem się jak w domu.
Opublikowano 18 listopada 20195 l W dniu 16.11.2019 o 23:05, Emtebe napisał: Człowiek wpada do Biedronki chwilę przed zamknięciem, po papier toaletowy a tu cyk... Gierki wpadają Ten sam zestawik kupiłem dziś. Plus taki, że dzis nowe promo druga sztuka 50% taniej. Za obie 90zl
Opublikowano 18 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę zielonej mocy i pyerdyliard więcej z niebieskiej Kapka za(pipi)istości, trochę raka i w ciul chuyni. Directed by HIDEO KOJIMA®
Opublikowano 20 listopada 20195 l W dniu 14.11.2019 o 18:33, columbo napisał: Remasterowo-remake'owy stuff od Czezky'ego Chciałem być jak @columbo (minus kaprawe ślepię i RE2, którego już posiadam), ale okazało się, że jegomość wykupił chyba ostatnią sztukę Dragon's Crown z Perfect Blue, no więc wyszło biednie i jest tylko Odin Sphere @Dave Czezky - będzie jakiś restock na Dragona?
Opublikowano 21 listopada 20195 l 15 godzin temu, Dave Czezky napisał: chcesz wersje EU czy US? Wszystko jedno, byle taniej Żadnych DLC chyba nie było, więc o kompatybilność nie muszę się martwić.
Opublikowano 21 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie różnorodnie. Twin-stick shooter w cybernetycznym klimacie oraz 2d action stealth na Vitę. Zwłaszcza Deadbolt zapowiada się ciekawie, coś jak Hotline Miami tylko rzut z boku. Wchodzisz do budynku i robisz rozpier na jednym życiu. Twórcy chwalą na okładce wysoki poziom trudności, pole do speedrunów pewnie też jest duże. Celeste... chyba najdłużej wydawany fizyk w historii LRG. 10 miesięcy jeśli mnie pamięć nie myli :> No ale jest, dojechał, będzie grane. Jako dodatek Danmaku Unlimited czyli pierwszy shmup na Switcha u mnie. Na koniec perła od Hideo. Miałem zerową podnietę nawet w dzień premiery, ale później się pojawiła znienacka, tak jak DS bo to prezent.
Opublikowano 21 listopada 20195 l U mnie skromniutko w tym miesiącu, bo postanowiłem więcej grać niż kupować. W przyszłym miechu pewnie wpadnie jeszcze jakiś Death Stranding i może coś jeszcze. Na razie odpoczynek od szaleństwa zakupowego, paradoksalnie, bo black friday za pasem. Dzięki @Dave Czezky 160zł i realizacja w przeciągu 20 minut od momentu zamówienia (po tym czasie paczka była już na samochodzie inpostowego kuriera). Niesamowity sklep.
Opublikowano 21 listopada 20195 l 4 godziny temu, Wredny napisał: Wszystko jedno, byle taniej Żadnych DLC chyba nie było, więc o kompatybilność nie muszę się martwić. Obydwie beda next week. @ireniqs
Opublikowano 21 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Empik z lekkim opóźnieniem ale przynajmniej ze steelbookiem <3 Przydałoby się teraz zrobić okładki i wrzucić trzecią część do jakiegoś pudełka od DC
Opublikowano 21 listopada 20195 l Najlepszy przenosniak plus karty 128 i 64 GB zapchane grami. Rewelacyjny sprzet <3 Edytowane 21 listopada 20195 l przez _Forum_
Opublikowano 21 listopada 20195 l 22 godziny temu, Ins napisał: Empik z lekkim opóźnieniem ale przynajmniej ze steelbookiem <3 Przydałoby się teraz zrobić okładki i wrzucić trzecią część do jakiegoś pudełka od DC Święci niebiescy! Co tu się dzisiaj odplebaniło? Edytowane 22 listopada 20195 l przez ciwa22
Opublikowano 22 listopada 20195 l 15 lat czekania, preorder i pogram dopiero w połowie grudnia yebać dorosłe życie.
Opublikowano 23 listopada 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The Walking Deathstranding + perła indyków Nie jestem jakimś wielkim fanem Kojimy, ale opinie na forumku nie pozwoliły przejść obok gierki obojętnie. Za co oczywiście bardzo dziękuję, gdyż od pierwszej godziny wciągnęła jak bagno . Edytowane 23 listopada 20195 l przez smoo