Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Bansai napisał:

sVCUdm3.jpg

Liczyłem że w Jedi grasz i będziemy mieli super filmiki pokazujące twojego skilla :(

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

Liczyłem że w Jedi grasz i będziemy mieli super filmiki pokazujące twojego skilla :(

wpadnie mega skillowa platynka w DS no to sie wymieni na Jedi. Dopoki mam takich fanow jak np michaelis no to nie przestane nagrywac filmikow, nie martw sie byku :touche:

Opublikowano
7 godzin temu, ofsajd napisał:

trochę (mam nadzieję) przyjemnej sieki

Gdzie dorwales yorhe i za ile?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Człowiek wpada do Biedronki chwilę przed zamknięciem, po papier toaletowy a tu cyk... Gierki wpadają :hi:

bHmtvOO.jpg

Opublikowano

Lubię takie zakupy z tyłka i na spontanie. Grą się zainteresowałem w czwartek, gameplay na YT, oceny w piątek i BANG!.

Takie zakupy zawsze wychodzą dobrze, złoty strzał ta gierka :banderas:

OWIglVr.jpg

Opublikowano

Kolejny tytuł na Dreamcasta wpadł. Chyba pierwsza gra, w którą grałem po sieci na konsolach.

jbdYVD5.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pwSmDy2.jpg

:hi:

Opublikowano
5 godzin temu, Ins napisał:

Kolejny tytuł na Dreamcasta wpadł. Chyba pierwsza gra, w którą grałem po sieci na konsolach.

jbdYVD5.jpg

UT lepszy ale w tą część na DC spędziłem również mnóstwo czasu. 

Opublikowano

. 10f52c2b256d6b224170e27d94c6d5f7.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano
W dniu 16.11.2019 o 23:05, Emtebe napisał:

Człowiek wpada do Biedronki chwilę przed zamknięciem, po papier toaletowy a tu cyk... Gierki wpadają :hi:

bHmtvOO.jpg

Ten sam zestawik kupiłem dziś. Plus taki, że dzis nowe promo druga sztuka 50% taniej. Za obie 90zl :obama:

Opublikowano

949c048553c50a89med.jpg

Trochę zielonej mocy i pyerdyliard więcej z niebieskiej :reggie:

Kapka za(pipi)istości, trochę raka i w ciul chuyni. 

Directed by HIDEO KOJIMA®

Opublikowano

5255013c5ac47.jpg

Lan Di za(pipi)ie cię 

Opublikowano
W dniu 14.11.2019 o 18:33, columbo napisał:

zHB0rGJ.jpg?1
Remasterowo-remake'owy stuff od Czezky'ego:hi:

Chciałem być jak @columbo (minus kaprawe ślepię i RE2, którego już posiadam), ale okazało się, że jegomość wykupił chyba ostatnią sztukę Dragon's Crown z Perfect Blue, no więc wyszło biednie i jest tylko Odin Sphere :frog:

cfa9895fc01c39e2.jpg

@Dave Czezky - będzie jakiś restock na Dragona?

Opublikowano

chcesz wersje EU czy US? :problem:

Opublikowano
15 godzin temu, Dave Czezky napisał:

chcesz wersje EU czy US? :problem:

Wszystko jedno, byle taniej :nosacz3:

Żadnych DLC chyba nie było, więc o kompatybilność nie muszę się martwić. 

Opublikowano

Będzie różnorodnie.
Twin-stick shooter w cybernetycznym klimacie oraz 2d action stealth na Vitę. Zwłaszcza Deadbolt zapowiada się ciekawie, coś jak Hotline Miami tylko rzut z boku. Wchodzisz do budynku i robisz rozpier na jednym życiu. Twórcy chwalą na okładce wysoki poziom trudności, pole do speedrunów pewnie też jest duże.
Celeste... chyba najdłużej wydawany fizyk w historii LRG. 10 miesięcy jeśli mnie pamięć nie myli :> No ale jest, dojechał, będzie grane. Jako dodatek Danmaku Unlimited czyli pierwszy shmup na Switcha u mnie.
Na koniec perła od Hideo. Miałem zerową podnietę nawet w dzień premiery, ale później się pojawiła znienacka, tak jak DS bo to prezent.

n2mOQTf.jpg?1

Opublikowano

U mnie skromniutko w tym miesiącu, bo postanowiłem więcej grać niż kupować. W przyszłym miechu pewnie wpadnie jeszcze jakiś Death Stranding i może coś jeszcze. Na razie odpoczynek od szaleństwa zakupowego, paradoksalnie, bo black friday za pasem.

gk6I9p5.jpg

Dzięki @Dave Czezky  :lapka: 160zł i realizacja w przeciągu 20 minut od momentu zamówienia (po tym czasie paczka była już na samochodzie inpostowego kuriera). Niesamowity sklep.

Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał:

Wszystko jedno, byle taniej :nosacz3:

Żadnych DLC chyba nie było, więc o kompatybilność nie muszę się martwić. 

Obydwie beda next week. 

:lapka:@ireniqs

Opublikowano

Empik z lekkim opóźnieniem ale przynajmniej ze steelbookiem <3

FxtGPur.jpg

Przydałoby się teraz zrobić okładki i wrzucić trzecią część do jakiegoś pudełka od DC :)

9oYuveJ.jpg

Opublikowano

Najlepszy przenosniak plus karty 128 i 64 GB zapchane grami. Rewelacyjny sprzet <3

B6832-F7-B-EE63-4-C72-A76-A-A2741-DB0448

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano
22 godziny temu, Ins napisał:

Empik z lekkim opóźnieniem ale przynajmniej ze steelbookiem <3

FxtGPur.jpg

Przydałoby się teraz zrobić okładki i wrzucić trzecią część do jakiegoś pudełka od DC :)

9oYuveJ.jpg

Święci niebiescy! Co tu się dzisiaj odplebaniło?:obama::banderas:

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

The Walking Deathstranding + perła indyków

Nie jestem jakimś wielkim fanem Kojimy, ale opinie na forumku nie pozwoliły przejść obok gierki obojętnie. Za co oczywiście bardzo dziękuję, gdyż od pierwszej godziny wciągnęła jak bagno :hi:.

ry7qohC.jpg

Edytowane przez smoo