Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Czas na jakąś gorącą nowość. Pewnie mi się nie spodoba bo nie można w niej biegać (wg. dr. Beriona).

82470832_408181339953720_231568790747978

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lite poszedł w świat, wrócił normalny :potter:

qaLP5nC.jpg

Opublikowano

Prosto od dilera...

f367874dec45f579med.jpg

Na weekendowy spęd będzie, jak znalazł.

Opublikowano

przyszedł czas sprawdzić o co chodzi z serią Atelier, a na Banner Saga zasadzałem się od pierwszej części.

MRowC6D.jpg

Opublikowano

Takiego dila nie mogłem odpuścić. Zestaw kierownica, skrzynia, stojak za £199

Słuchawki do gier i filmów :)

09i28u0.jpgNsqu6hI.jpg9YLmS0o.jpg

dWmOpG2.jpg

Opublikowano

@Dave Czezky Pierwsza transakcja z PerfectBlue za mną i szczerze polecam. Przesyłka dobrze zabezpieczona, szybko wysłana, wszystko przebiegło prawidłowo. Nic dodać, nic ująć.

OEqGc7L.jpg

Opublikowano

No mi tak zabezpieczyli, że połamane pudełko przyszło. Na szczęście nie robili problemów i dosłali nowe.

Opublikowano

3ngzyCB.jpg

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

I cyk kolejne cebuljony u Pana @Dave Czezky wpadly :banderas:

tumblr_q49l8tPPOx1vrcbv0o1_1280.jpg

Jezusku ale bedą znowu ciareczki podczas walki z friezą :obama: + oryginalna muzyczka z anime ayyyyy

Opublikowano

Bzduras mówi że spoko a ja mu wierzę. W końcu, dzięki niemu polubiłem serię DMC

8UCB2hO.jpg

Opublikowano

I akurat musiały mi się reakcje skończyć :/ Dobra gierka, have fun :lapka:

Opublikowano

Wpadł kolejny tytuł na DC'ka:

FPUaOE8.jpg

Opublikowano

Jestes yebanym koneserem Ins. Gratki i lap serducho!

Opublikowano

Z tego tygodnia

GPnKY2c.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że połatali i że po 99,99zeta latają.

Potwierdzam.

ebcb144b2fb8fb51med.jpg

Opublikowano

20200123-173335.jpg

Wyjątkowa gra, z dwóch powodów. Pierwszy to że to Dragon Ball a drugie że dostałem ją dziś w prezencie od kierowniczki jednego ze sklepów Game. Ma to związek z historią sprzed ok dwóch tygodni gdy w owym sklepie złapałem i obezwładniłem złodzieja, jakąś angielską łajzę, który ukradł gamingowe słuchawki do Xboxa. Okazało się że koleżka regularnie okradał ten i inne sklepy i nie mogli go złapać.. do czasu. Jeszcze yebany miał do mnie pretensje bo go pacnąłem piętą w łydkę, tak centralnie w mięsień aby nie był w stanie biec :)

Miły gest z tą grą, szczerze mówiąc to nie oczekiwałem nic w zamian, człowiek jest na służbie cały czas, czy to w pracy czy poza nią :)

Opublikowano

wydaje mi się ze kierowniczka chciała Ci przekazać wręczając Kakarota, że następnym razem jak kogoś trafisz nogą, to masz po prostu zabić :shieeet:

Opublikowano

Styczeń zamykam z przytupem. Same srogie tytuły. W końcu udało się zdobyć Mortale z czego się chyba najbardziej cieszę. Reszty gier chyba nie trzeba przedstawiać :obama:

3yCmX3f.jpg

Opublikowano

Oo MK SubZero, szanuję! To była jedna z moich ulubionych gier na szaraka, ukończona wiele razy ale tylko raz bez straty życia (dziesiątki prób, jak już rozrysowałem sobie wszystkie levele i movement miałem wkuty na blachę).

Inne gry też świetne, chyba wykupiłeś całe stoisko w jakimś sklepie retro.

Gratuluję! :good2:

Opublikowano

O MK Sub Zero Nrgeek zrobił fajny filmik :D Zdziwiłem się jak go zobaczyłem w crapach, bo pamiętałem z czasów PSX, że to fajna gierka była. No, ale to była nostalgia, a po obejrzeniu filmu raczej opuściły mnie wątpliwości :D

Za to Fighting Force, o ja, to była gra! Nie tak dobre jak Die Hard Arcade, ale kurczę, grało się!

Opublikowano

Tak jest. Rozsławiony MK przez NRGeeka :D gra jest spoko ale można się wku**** z tym sterowaniem, pograłem chwile to nie mogłem się obrócić jak mnie ktoś bił, masakra xD

Opublikowano
24 minuty temu, Hoipolloi napisał:

gra jest spoko

Nie, no, szanujmy się - MK Sub Zero to jest gniot pierwszej wody. Był na premierę, te 20 lat nie pomogły

Opublikowano

To prawda, sterowanie było drętwe i trudne do opanowania ale gra i tak była lepsza od goovnianego MortalKombat Special Forces, gdzie gralismy Jaxem. MK Sub Zero fajnie rozwijał wątki z uniwersum MK, historię Shinnoka, Quan Chi, animozje miedzy Scorpionem i Subbym oraz historie innych postaci. 

20200124-140205.jpg

Na tą chwilę zapoznaję się z mechaniką DB Kakarot. Gierka jest super! Pierwsze walki Goku i Piccolo (po wyladowaniu Raditza) już za mną, podstawy chyba ogarnięte ale coś czuję że hardkorowe wyzwania czekają tam dalej i wkrótce zostanę pozamiatany przez jakiegoś bossa ;)

Opublikowano

Nabrałem ochoty na jakiegoś Finala, a to był ostatni dobry. W sumie chyba nigdy go nie skończyłem na PS2. Może pokusze się nawet o platynę.064c8499d35f5bcfd17aff9f518f3f17.jpg

Oczywiście musiała wpaść od razu alternatywna okładka.bb911e577220ac58093e386d5d4d8d8b.jpg