Opublikowano 14 stycznia 20205 l Czas na jakąś gorącą nowość. Pewnie mi się nie spodoba bo nie można w niej biegać (wg. dr. Beriona).
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lite poszedł w świat, wrócił normalny
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. przyszedł czas sprawdzić o co chodzi z serią Atelier, a na Banner Saga zasadzałem się od pierwszej części.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takiego dila nie mogłem odpuścić. Zestaw kierownica, skrzynia, stojak za £199 Słuchawki do gier i filmów
Opublikowano 16 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Dave Czezky Pierwsza transakcja z PerfectBlue za mną i szczerze polecam. Przesyłka dobrze zabezpieczona, szybko wysłana, wszystko przebiegło prawidłowo. Nic dodać, nic ująć.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l No mi tak zabezpieczyli, że połamane pudełko przyszło. Na szczęście nie robili problemów i dosłali nowe.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 16 stycznia 20205 l przez Quake96
Opublikowano 17 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I cyk kolejne cebuljony u Pana @Dave Czezky wpadly Jezusku ale bedą znowu ciareczki podczas walki z friezą + oryginalna muzyczka z anime ayyyyy
Opublikowano 18 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras mówi że spoko a ja mu wierzę. W końcu, dzięki niemu polubiłem serię DMC
Opublikowano 21 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł kolejny tytuł na DC'ka:
Opublikowano 23 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyjątkowa gra, z dwóch powodów. Pierwszy to że to Dragon Ball a drugie że dostałem ją dziś w prezencie od kierowniczki jednego ze sklepów Game. Ma to związek z historią sprzed ok dwóch tygodni gdy w owym sklepie złapałem i obezwładniłem złodzieja, jakąś angielską łajzę, który ukradł gamingowe słuchawki do Xboxa. Okazało się że koleżka regularnie okradał ten i inne sklepy i nie mogli go złapać.. do czasu. Jeszcze yebany miał do mnie pretensje bo go pacnąłem piętą w łydkę, tak centralnie w mięsień aby nie był w stanie biec Miły gest z tą grą, szczerze mówiąc to nie oczekiwałem nic w zamian, człowiek jest na służbie cały czas, czy to w pracy czy poza nią
Opublikowano 23 stycznia 20205 l wydaje mi się ze kierowniczka chciała Ci przekazać wręczając Kakarota, że następnym razem jak kogoś trafisz nogą, to masz po prostu zabić
Opublikowano 24 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styczeń zamykam z przytupem. Same srogie tytuły. W końcu udało się zdobyć Mortale z czego się chyba najbardziej cieszę. Reszty gier chyba nie trzeba przedstawiać
Opublikowano 24 stycznia 20205 l Oo MK SubZero, szanuję! To była jedna z moich ulubionych gier na szaraka, ukończona wiele razy ale tylko raz bez straty życia (dziesiątki prób, jak już rozrysowałem sobie wszystkie levele i movement miałem wkuty na blachę). Inne gry też świetne, chyba wykupiłeś całe stoisko w jakimś sklepie retro. Gratuluję!
Opublikowano 24 stycznia 20205 l O MK Sub Zero Nrgeek zrobił fajny filmik Zdziwiłem się jak go zobaczyłem w crapach, bo pamiętałem z czasów PSX, że to fajna gierka była. No, ale to była nostalgia, a po obejrzeniu filmu raczej opuściły mnie wątpliwości Za to Fighting Force, o ja, to była gra! Nie tak dobre jak Die Hard Arcade, ale kurczę, grało się!
Opublikowano 24 stycznia 20205 l Tak jest. Rozsławiony MK przez NRGeeka gra jest spoko ale można się wku**** z tym sterowaniem, pograłem chwile to nie mogłem się obrócić jak mnie ktoś bił, masakra xD
Opublikowano 24 stycznia 20205 l 24 minuty temu, Hoipolloi napisał: gra jest spoko Nie, no, szanujmy się - MK Sub Zero to jest gniot pierwszej wody. Był na premierę, te 20 lat nie pomogły
Opublikowano 24 stycznia 20205 l To prawda, sterowanie było drętwe i trudne do opanowania ale gra i tak była lepsza od goovnianego MortalKombat Special Forces, gdzie gralismy Jaxem. MK Sub Zero fajnie rozwijał wątki z uniwersum MK, historię Shinnoka, Quan Chi, animozje miedzy Scorpionem i Subbym oraz historie innych postaci. Na tą chwilę zapoznaję się z mechaniką DB Kakarot. Gierka jest super! Pierwsze walki Goku i Piccolo (po wyladowaniu Raditza) już za mną, podstawy chyba ogarnięte ale coś czuję że hardkorowe wyzwania czekają tam dalej i wkrótce zostanę pozamiatany przez jakiegoś bossa
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Nabrałem ochoty na jakiegoś Finala, a to był ostatni dobry. W sumie chyba nigdy go nie skończyłem na PS2. Może pokusze się nawet o platynę. Oczywiście musiała wpaść od razu alternatywna okładka.