WisnieR 2 724 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 W Finalach są bardzo dobre aczkolwiek klasyczny motyw ma swój urok. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Bardzo przyjemna gierka aż się zastanowię czy drugiej części nie kupić. 6 Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Dziękuję pan wirtus za promocję 7 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 No można się zakochać w nim 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 26 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 stycznia 2020 Tym razem do kolekcji Shenmue 2 na pierwszego klocka: 12 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia 2020 (edytowane) Przesiadka ze staruszka Samsunga FHD 32" na OLED55C9 to jak ścigać się na osiołku a następnie wsiąść na konia wyścigowego czystej krwi arabskiej. KOSMOS. Kot zaakceptował nowy sprzęt. Z gierek edycja limitowana Horizona od dobrego człowieka z forum oraz Serial Cleaner, którego stworzyło polskie studio Draw Distance a wydało amerykańskie LRG, oczywiście w odpowiednio małym nakładzie. Edytowane 27 stycznia 2020 przez giger_andrus 27 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia 2020 @giger_andrus wszystko pewnie poszło na TV i giereczki a kot chodzi głodny i niedojada! 3 7 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 2 godziny temu, Ryo-San napisał: @giger_andrus wszystko pewnie poszło na TV i giereczki a kot chodzi głodny i niedojada! To samo chciałem napisać XD a telewizor zacny, zazdroszczę uczucia przejścia na wyższy lvl gamingu. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 3 godziny temu, Ryo-San napisał: @giger_andrus wszystko pewnie poszło na TV i giereczki a kot chodzi głodny i niedojada! Faktycznie chudziutki. Znajomy się nim opiekował ostatnio 1 Cytuj
mcp 2 010 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 bardzo ładny wypłosz, uważaj żeby ci w zemście do tego pudełka z horizonem nie nasrał Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 Zawsze może mu TV z szafki zrzucić, tak jak kot mojej matce i kot mojej siostrze. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 123 Opublikowano 30 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 stycznia 2020 Taka dzisiaj paczka mi przyszła 20 9 Cytuj
Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Druga Virtua, Sega Rally, SFA II, kontynuacja Time Splitters, no i sam Saturn, jak i bongosy. Cudowne kombo Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Takiego Half Life kupiłem kiedyś w lumpie jak miałem manię kolekcjonowania starych gierek. W środku była karteczka z jakimiś kodami i zapisem na której Memory Card jest save. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Zawsze mnie zastanawiało jak takie gierki trafiają do lumpa. Rodzina po smierci gracza wrzuca wszystko na kontenera caritasu czy może jakaś firma skupuje różne rzeczy i potem sprzedaje je lumpeksom? Nawiasem mówiąc to Half Life był moją pierwszą grą na ps2. Miałem ją jeszcze zanim kupiłem konsole, a samą gierkę dostałem od Norbiego za wymianę akcesoriów wygranych w PSX Extreme XD 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Ludzie to oddawali po prostu w UK, bo większość gierek jakie miałem miała np naklejone ceny w funtach, albo jakieś ulotki. Sporo gierek na PS2 i PSX kiedyś tak uzbierałem. Do dziś mi został SNES, którego kupiłem za 10 zł. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Brat podobnie jak Ty troche gierek z lumpa nazbierał, wszystkie poszły na allegro, za to stare kolekcjonerskie dvd z filmami sobie zostawił. Leżały bo jezyk tylko angielski bez polskich napisów i nikt nie brał. Nadal czasem zachodzi do lumpa rzucić oklem a jest prezesem w firmie XD 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Może mu cudów nie płacą ;d Pamiętam ,że w pierwszej firmie przez nieuwagę nadano mi dostęp do listy płac. Zacząłem myśleć o wyjeździe za granicę jak zobaczyłem ile prezes oddziału zarabia. Co prawda dochodził mu do tego darmowy samochód i paliwo no ale i tak nie było różowo. Chyba ,że resztę brał na lewo. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 No ja też ostatecznie opyliłem prawie wszystko, bo przestało mi dawać frajdę zbieractwo. Za to mam cały czas GTA I na PSX z mapką i książeczką w całkiem niezłym stanie, właśnie z lumpa. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Może mu cudów nie płacą ;d Pamiętam ,że w pierwszej firmie przez nieuwagę nadano mi dostęp do listy płac. Zacząłem myśleć o wyjeździe za granicę jak zobaczyłem ile prezes oddziału zarabia. Co prawda dochodził mu do tego darmowy samochód i paliwo no ale i tak nie było różowo. Chyba ,że resztę brał na lewo. Idzie tam bo mozna znalezc jakas perelke za grosze, moglby zamowic z ebay czy amazona, ale takie lumpeksowanie to cos jak otwieranie lootboxa, nie wiadomo co sie trafi. Jego zona wszystkie markowe nerdowskie koszulki ze star warsow czy gier w lumpie znalazla. Wiadomo byle czego sie nie bierze, ale nie trudno o cos co wyglada jak nowe. Sam mam kurtke skórzana za 30zl, zadny skaj czy inny kit, wyglada jak nowka. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinian 629 Opublikowano 31 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia 2020 Nowy steelbook w kolekcji: 13 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 20 godzin temu, Plugawy napisał: Idzie tam bo mozna znalezc jakas perelke za grosze, moglby zamowic z ebay czy amazona, ale takie lumpeksowanie to cos jak otwieranie lootboxa, nie wiadomo co sie trafi. Jego zona wszystkie markowe nerdowskie koszulki ze star warsow czy gier w lumpie znalazla. Wiadomo byle czego sie nie bierze, ale nie trudno o cos co wyglada jak nowe. Sam mam kurtke skórzana za 30zl, zadny skaj czy inny kit, wyglada jak nowka. Wiem ,że dziewczyna 3 miesiące płaszczu szukała aż z ciekawości wpadła do lumpeksu który lubiła na studiach i też coś fajnego upolowała. Także wierzę jednak ja parę razy wpadłem w poszukiwaniu retro gier i niestety nic nie znalazłem. 1 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 11 minut temu, Ukukuki napisał: Wiem ,że dziewczyna 3 miesiące płaszczu szukała aż z ciekawości wpadła do lumpeksu który lubiła na studiach i też coś fajnego upolowała. Także wierzę jednak ja parę razy wpadłem w poszukiwaniu retro gier i niestety nic nie znalazłem. No ja też nie trafiam za bardzo bo praktycznie tam nie chodzę, nie mam perku do znajdowania fajnych rzeczy oprócz tej kurtki. Siostra natomiast wystarczyło, że weszła do lumpa i zaraz coś miała, tak samo szwagierka i brat. Ale dosyć offtopa. Zacny steelbook shinian. 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 W końcu musiała wpaść ta gierka 8 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Czy to był starter dodawany w bundlu z dreamcastem? Pamiętam, że przez dłuższy czas była to moja jedyna gra na Dreamcasta własnie z tymi myszami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi