Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

jak się ma ten pes 6 z x360 do pes 6 z ps2? To jest to samo w hd? Czy coś zmienili?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

nie pamiętam żeby tam było coś więcej oprócz lepszej graficzki i online

Opublikowano
19 godzin temu, czapa napisał:

jak się ma ten pes 6 z x360 do pes 6 z ps2? To jest to samo w hd? Czy coś zmienili?

- brak trybu edycji, przynajmniej tak rozbudowanego jak w wersjach SD, tylko jakieś pierdoły w stylu zmiany danych zawodnika 

- brak animacji wejścia na boisko i ogólnie brak animacji przerywnikowych w trakcie gry, co najwyżej po zdobytym golu i zejście z boiska :potter:

Ogólnie widać, że to była gra przejściowa, trochę w fazie beta, przed edycją 2008.

Opublikowano
W dniu 7.02.2020 o 12:48, MYSZa7 napisał:

W ostatnim czasie wpadło mi troszkę zielonych retro dobroci :xboss:

zpCaHJF.jpg

Burnout i Table Tennis pomimo tylu lat na karku dalej mega grywalne. :banderas:

Ten Burnout :obama::banderas: 

LECE DO CEX’a!!!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zbiorcze zestawienie stycznia. Dokupuję zaległe tytuły na 3DS póki jeszcze łatwo kupić nówki, a na PS4 wziąłem najważniejsze zaległości 2019. DS właśnie kończę platynować i biorę się za raczej nieudany Rage 2. Residenty zobaczyłem chyba wszystkie na dziale PS4 w pewnym sklepie i mnie olśniło - chce mieć je wszystkie na PS4 :) No a na Switcha dopiero zaczynam budować kolekcję.

pcWHCE7.jpg

BhWcDHt.jpg

Opublikowano

Ale wjadą też, ajjjjjjjjjjjjj.

Opublikowano

@Dave Czezky uraczył mnie tym pięknym wydaniem w najlepszej cenie, dzięki serdeczne. :lapka:

Nawet nie spodziewałem się, że będzie to tak dobrze wyglądać. Podobają mi się te wypowiedzi od twórców do fanów z okazji 15 lecia serii na obwolucie. No i "gniazda" na płyty też piękne pod spodem. :notbad: Pełne zadowolenie z mojej strony.

JtKEBmx.jpg

HLMJStR.jpg

uSVOEWc.jpg

Opublikowano

Pudełko na półkę w ramach rekompensaty za to że Y5 na PS3 wyszła na zachodzie tylko w cyfrze i to sporym opóźnieniem.

Opublikowano

Jakie piękne. Drożej wyszła sama przesyłka, ale było warto.

IMG202002_qaerqps.jpg

Spoiler

Nie no. Dobrałem jeszcze jakieś drobiazgi, aby przesyłki wiatr nie porwał.

58386a5ec8575.jpg

Oczywiście od @Dave Czezky i jego solidnej ekipy <3

Opublikowano

Dostałem od żony. Fajny ten klub czerwonych, jaranko mam jak dzieciak :obama:

ht44JII.jpg

Opublikowano

zERb3eK.jpg

Opublikowano

:lapka:

IMG-20200213-172351.jpg

Opublikowano

No i calutka wspaniała seria już w moim posiadaniu :

J206Zxt.jpg

Jeszcze Ishin, proszę.

Opublikowano

Dajcie znać Panowie, jak to cacko się sprawuje, bo też o tym myślałem :lapka:

A żeby nie było offtopu, poniżej moje nabytki z tego tygodnia:

f45d072e4b4e29bf.jpg

0b8bf6c9e824b638.jpg

Bloodstained i "farkraje" miały fajne promki w RTVeuroAGD, więc żal było nie brać, F76 od dawna na celowniku, ale powiedziałem sobie, że więcej jak 50zł nie dam, więc gdy znalazłem za 35zł to wziąłem :)

FF i HK wprost od @Dave Czezky - niesamowity użytkownik, mało znany tutaj chyba, więc polecam :D
Final Fantasy X I X-2 Remastered mam już na PS3, ale aktualnie rzadko tam zaglądam, więc czemu nie brać ładniejszej wersji (choć okładka tamtej jest zdecydowanie lepsza, taka "fajnalowa").

Resident Evil Revelations też posiadam na PS3, ale powód, jak powyżej, plus pokusa strzelania screenshotów seksownej pupci Jill zwyciężyła :bolduper:

No i dzisiejsza premierówka - ponoć bardzo udany diablo-klon w bardzo lubianym przeze mnie uniwersum - Darksiders Genesis.

Opublikowano

@Wredny Ty zbierasz gry na PS4 czy kupiłeś te do ogrania?

jutro zostawie plusika :)

Opublikowano

Zawsze kupuję do grania, ale różnie to wychodzi - w każdym razie zbiory rosną, bo później się tego nie pozbywam i lubię patrzeć na ich wyprężone grzbiety :kaz:

Opublikowano

Jak bym zabierał końcówki z rent i emerytur to też bym kupował tyle gier na półkę w które nie zagram bo trzeba z garnkiem na głowie pobiegać, a Sagittarius A* dalej czeka.

Opublikowano

IMG-20200214-220341.jpg

Że ponoć całkiem spoko i nawet tworzyć coś tam można.

Opublikowano

Taki zestaw mi dziś wjechał. 

Tomb Raider III oraz dedykowana kolekcjonerska karta pamięci 15 bloków z popiersiem :kaz: samej Lary, rok produkcji 1998, czyli mocno retro. 

20200217-180850.jpg