krupek 15 481 Opublikowano 17 lutego 2020 Opublikowano 17 lutego 2020 W jakich cenach taka memorka dziś chodzi? Ciekaw jestem jak na wartości nabierają takie nierozpakowane gadżety. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 lutego 2020 Opublikowano 17 lutego 2020 Kupiłem na Włoskim ebay za 100 zł. Raczej słabo jeśli chodzi o nabieranie wartości, ja kupiłem do kolekcji swoich Tomb Raiderów jako ciekawostkę. Wiem że jest jeszcze memorka z Duke Nukem ale tą już naprawdę ciężko zdobyć. 1 1 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 17 lutego 2020 Opublikowano 17 lutego 2020 Zadziwiająco niska cena. W pierwszej chwili jak zobaczyłem zdjęcie, to myślałem, że Mevek znowu coś nakupował. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 544 Opublikowano 18 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego 2020 Dziś premiera PeeSczwórkowej wersji tego klimatycznego szpila od Crytek, więc skoro świt wybrałem się do MM i zaraz mam zamiar uczyć się grania. Tytuł intrygował mnie od pierwszych zapowiedzi, więc gdy wreszcie wyszedł na PS4 to nie mogłem sobie odmówić 11 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 17 godzin temu, u55r napisał: Kupiłem na Włoskim ebay za 100 zł. Raczej słabo jeśli chodzi o nabieranie wartości, ja kupiłem do kolekcji swoich Tomb Raiderów jako ciekawostkę. Wiem że jest jeszcze memorka z Duke Nukem ale tą już naprawdę ciężko zdobyć. No fajna https://www.amazon.com/Duke-Nukem-Character-Memory-Card-Playstation/dp/B001NA2A54 1 Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 Wredny, daj znać jak to śmiga na PS4. Sam ogrywam na PC, ale wer. konsolowa też mi chodzi po głowie. Tak czy siak plus, gierka jest konkretna. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 He he, wiesz, że nie jestem odpowiednią osobą do oceniania płynności Póki co tylko trening za mną, śmiga dobrze, lekki pop-up, później w temacie coś naskrobię. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 Z kolei ja mam pierdolca na tym punkcie. Nie jestem w stanie grać jeśli gra szarpie. Nie mówię tu o sytuacji gdy raz na jakiś czas poleci kilka klatek w dół (np. z racji doczytywania lub przechodzenia do innej lokacji), a o notorycznym gubieniu frejmów i ciągłym żonglowaniu ich wartością. Zero immersji, zero funu. Sporo gier już odpuściłem przez to właśnie. No ale nic to, czekam na info zatem. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 4 godziny temu, Bartg napisał: No fajna https://www.amazon.com/Duke-Nukem-Character-Memory-Card-Playstation/dp/B001NA2A54 Nie jestem tak dużym fanem Duka jak Lary Croft Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 18 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego 2020 20 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Żeby życie miało smaczek raz GOTYczek a raz raczek. A tak serio to Wiedźmin w tej wersji ma podobno osobny stack trofek to się tam kiedyś w wolnej chwili wbije. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 13 minut temu, Kyo napisał: A tak serio to Wiedźmin w tej wersji ma podobno osobny stack trofek to się tam kiedyś w wolnej chwili wbije. To jeszcze do kompletu Complete Edition na US i będziesz miał trzy zestawy 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Dzieki za informacje. Wbijam teraz calaka w wersji premierowej. To pod koniec roku zaczne grac w GOTY juz na PS5 we wstecznej A Days Gone to nie raczek ino diament niedoceniony przez motłoch zwany recenzentami stlamszony. 2 1 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 Kilka niszowych gierek. Dwie polskie produkcje które miałem na wish liście i obie w super promo wyrwałem. Swoją drogą zawartość tych wersji bogatsza niż kolekcjonerek konsolowych za 400 zł plus co tu się pojawiają. Obie już pograłem i we the revolution gorąco polecam za to crossroads inn to early Access i bym poczekał. Chociaż przyjemnie się gra nie powiem. Dodatkowo taka mało znana japońska gra która nikogo ale sprawdzę i dam znać czy warto. Nadrabianie zaległości w sezonie ogórkowym. 8 1 Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 20 lutego 2020 Opublikowano 20 lutego 2020 6 godzin temu, blantman napisał: Dodatkowo taka mało znana japońska gra która nikogo ale sprawdzę i dam znać czy warto. Nie wiem, gdzie "mało znana", bo dość głośno było o anime-soulsach przed premierą, demko można było ograć... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 20 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 lutego 2020 Zwykle kupują gierki w cyfrze na X1, ale nie mogłem sobie odmówić tego steelbooka: 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 279 Opublikowano 20 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 lutego 2020 lepiej późno niż wcale 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 21 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2020 Tradycyjnie nieco niebieskiego i zielonego dobra. Truposze już przeszedłem. Całkiem dobra gra (jak na wydane 69zł). Oczywiście pierwsza odsłona jest tą najlepszą, ale spokojnie i w tę można zagrać. Tekkeniec do kolekcji, ponieważ wersję na PS4 splatynowałem kilkadziesiąt godzin po jej premierze. Until Dawn bardzo mi się podobało. MoM udało się za niecałe sto zł dorwać. Dobra cena. Zobaczymy czy gra też będzie dobra. Celuję w platynę. Trupy do kolekcji, bo już splatynowane na PS4 i Vicie lata temu. Wiem, że Anthem, nie zachwyca, ale.... udałem się po Borderlands, a Edycja Legionu Świtu stała obok za niecałe .... trzydzieści zł, wiec skusiłem się. Borderlandsy mam wszystkie. Świetna seria, zatem liczę na kilkadziesiąt godzin godnej zabawy i oczywiście mam zamiar zdobyć platynowe trofeum. Rozumiem, że nie każdy lubi Asasyny, ale mnie się od lat podobają. Jasne, są lepsze i gorsze odsłony, niemniej Orgins bardzo miło wspominam. Jedna z najładniejszych i najlepszych gier 2017r. wg mnie, a ograłem sporo. Ukończyłem ją na Xbox One X, teraz chcę zdobyć platynę na sprzęcie Sony.Bloodborne to jedna z moich ulubionych gier. Zamówiłem zatem planszówkę i komiks. Ta pierwsza niestety jeszcze nie doszła. 19 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lutego 2020 Opublikowano 21 lutego 2020 (edytowane) 13 godzin temu, Wredny napisał: Nie wiem, gdzie "mało znana", bo dość głośno było o anime-soulsach przed premierą, demko można było ograć... przegapiłem premierę tej gry a wnioskowałem po temacie tu na forum. Jak porównasz z innymi grami to "mało znana" Albo inaczej olana przez graczy. Mi polecał ją @Velius i po ok 5 h jestem zadowolony. Chociaż pierwsza godzina to tradycyjne (pipi)owe tutoriale znane z jrpg i gier nintendo. Jak już kończy się nudne tłumaczenie gierka nabiera rozpędu i fajnie się sieka. Swoją drogą jako klon dark souls czemu nie zrobili tak za(pipi)istego tutoriala jak w serii souls? Dla mnie From robi to zawsze idealnie. Kilka porad na ziemi i jazda z pierwszym minibossem który cię wszystkiego nauczy. Edytowane 21 lutego 2020 przez blantman 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 582 Opublikowano 21 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2020 Wczorajsze skarby. Z Pillarsów2 jestem szczególnie zadowolony bo przez jakiś czas nie mogłem ich nigdzie znaleźć (bo raczej omijam kupowanie online). Ogrywać zacznę pewnie dopiero za kilka miechów bo jeszcze Cień Lary rozpoczęty leży a teraz skupiam się na platynie w Simsach4. Najbardziej randomowy trofik (z narodzeniem się trojaczków) nie chce wpaść. Mam dwie fajne Simki z dobrymi cechami, zapładniam je ludźmi i kosmitami i nic - same pojedyncze brzdące wypadają. O ile z całą resztą zawartości uwinę się w tydzień lub dwa bo same łatwe aktywności pozostały, to ten aczik może zająć wieki. A nie chcę teraz uwagi rozbijać na kilka gier bo wtedy żadnej nie dokończę 11 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 lutego 2020 Opublikowano 21 lutego 2020 17 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: Rozumiem, że nie każdy lubi Asasyny, ale mnie się od lat podobają. Jasne, są lepsze i gorsze odsłony, niemniej Orgins bardzo miło wspominam. Jedna z najładniejszych i najlepszych gier 2017r. wg mnie, a ograłem sporo. Ukończyłem ją na Xbox One X, teraz chcę zdobyć platynę na sprzęcie Sony. Kurła tam platyna to jakieś 100h, masz chyba nadmiar czasu na gierki? czemu nie wybierzesz po prostu jednej platformy do wbijania trofików? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 21 lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2020 (edytowane) "Kurde bele", jak mawiał Lobo. Nie jestem przekonany, czy to odpowiedni temat do takiej dyskusji, ale skoro pytasz, odpowiem (zresztą gorsza rzeczy się tu działy, najwyżej admin przeniesie do działu platyn. Odyseję splatynowałem w 69 godz. a Orgins jest skromniejszy, zatem kilkanaście godzin mniej całość zajmie. Zapewniam. Tu nie chodzi o osiągnięcia. Gram ponad trzy dekady, a przecież dawniej czegoś takiego nie było i też przechodziło się kilka razy dany tytuł. Ja pamiętam, że dwukrotnie genialne Suikoden II oraz FF VIII ukończyłem, a wybitną Castlevanie: Symfonię Nocy, to chyba na każdej platformie ograłem. Front Mission III i kultowego, drugiego RE na cudnym PSX też wiele razy zaliczyłem. Tutaj najzwyczajniej w świecie znakomicie się bawię i dobrze do Siwy wrócić i wcielić się w Bayeka po raz kolejny. Zresztą jak gra jest świetna, to aż chce się z nią spędzić więcej czasu. Ja to się cieszę, że tak mało pozycji ma kilka różnych wersji osiągnięć w zależności od rejonu (gdyby Dead Cells miałoby jeszcze dwa, to całkiem bym chyba osiwiał ). Bo czasami to zdarza się takie kombo. Akurat to moja ulubiona gra poprzedniej generacji więc sobie pozwoliłem na .... naście przejść - z tym, że pierwsze trwało 44 godz. a ostatnie bodaj 96 min. I mam nadzieję, że na PS V ukaże się godny Kolosom rimejk, to wpadnie 4 ta. Edytowane 21 lutego 2020 przez Sylvan Wielki 11 3 1 1 2 2 Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 Kuźwa Sylvan - do Origins platynowałem wszystkie Assassiny, a ten SANDbox mnie tak zmęczył, że od ponad roku nie mogę się zmusić, żeby chociaż wątek główny ukończyć - za dużo tu wszystkiego naebane...@SebaSan1981 Daj znać, jak Pillarsy - przede wszystkim jakie loadingi, bo podobno na konsolach to straszna męczarnia. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 Bloodborne tylko 92%, hehe, jaki NOOB, z czym do ludzi. 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi