Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem na Włoskim ebay za 100 zł. Raczej słabo jeśli chodzi o nabieranie wartości, ja kupiłem do kolekcji swoich Tomb Raiderów jako ciekawostkę. Wiem że jest jeszcze memorka z Duke Nukem ale tą już naprawdę ciężko zdobyć. 

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
17 godzin temu, u55r napisał:

Kupiłem na Włoskim ebay za 100 zł. Raczej słabo jeśli chodzi o nabieranie wartości, ja kupiłem do kolekcji swoich Tomb Raiderów jako ciekawostkę. Wiem że jest jeszcze memorka z Duke Nukem ale tą już naprawdę ciężko zdobyć. 

No fajna :Dhttps://www.amazon.com/Duke-Nukem-Character-Memory-Card-Playstation/dp/B001NA2A54

• Plusik 1
Opublikowano

Z kolei ja mam pierdolca na tym punkcie. Nie jestem w stanie grać jeśli gra szarpie. Nie mówię tu o sytuacji gdy raz na jakiś czas poleci kilka klatek w dół (np. z racji doczytywania lub przechodzenia do innej lokacji), a o notorycznym gubieniu frejmów i ciągłym żonglowaniu ich wartością. Zero immersji, zero funu. Sporo gier już odpuściłem przez to właśnie. No ale nic to, czekam na info zatem.

Opublikowano

Żeby życie miało smaczek raz GOTYczek a raz raczek.

5NsrtO4.jpg

A tak serio to Wiedźmin w tej wersji ma podobno osobny stack trofek to się tam kiedyś w wolnej chwili :dafuq: wbije.

Opublikowano
13 minut temu, Kyo napisał:

A tak serio to Wiedźmin w tej wersji ma podobno osobny stack trofek to się tam kiedyś w wolnej chwili :dafuq: wbije.

To jeszcze do kompletu Complete Edition na US i będziesz miał trzy zestawy :)

• Haha 1
Opublikowano

Dzieki za informacje. :lapka:

Wbijam teraz calaka w wersji premierowej. To pod koniec roku zaczne grac w GOTY juz na PS5 we wstecznej :ohboy:

A Days Gone to nie raczek :sir: ino diament niedoceniony przez motłoch zwany recenzentami stlamszony. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Kilka niszowych gierek. Dwie polskie produkcje które miałem na wish liście i obie w super promo wyrwałem:nosacz:. Swoją drogą zawartość tych wersji bogatsza niż kolekcjonerek konsolowych za 400 zł plus co tu się pojawiają. Obie już pograłem i we the revolution gorąco polecam za to crossroads inn to early Access i bym poczekał. Chociaż przyjemnie się gra nie powiem. 

Dodatkowo taka mało znana japońska gra która nikogo ale sprawdzę i dam znać czy warto. Nadrabianie zaległości w sezonie ogórkowym. 

VpjNbJ0_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f 

• Plusik 8
  • Lubię! 1
Opublikowano
6 godzin temu, blantman napisał:

Dodatkowo taka mało znana japońska gra która nikogo ale sprawdzę i dam znać czy warto.

Nie wiem, gdzie "mało znana", bo dość głośno było o anime-soulsach przed premierą, demko można było ograć...

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Wredny napisał:

Nie wiem, gdzie "mało znana", bo dość głośno było o anime-soulsach przed premierą, demko można było ograć...

przegapiłem premierę tej gry a wnioskowałem po temacie tu na forum. Jak porównasz z innymi grami to "mało znana" :) Albo inaczej olana przez graczy. Mi polecał ją @Velius i po ok 5 h jestem zadowolony. Chociaż pierwsza godzina to tradycyjne (pipi)owe tutoriale znane z jrpg i gier nintendo. Jak już kończy się nudne tłumaczenie gierka nabiera rozpędu i fajnie się sieka. Swoją drogą jako klon dark souls czemu nie zrobili tak za(pipi)istego tutoriala jak w serii souls? Dla mnie From robi to zawsze idealnie. Kilka porad na ziemi i jazda z pierwszym minibossem który cię wszystkiego nauczy. 

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano
17 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

Rozumiem, że nie każdy lubi Asasyny, ale mnie się od lat podobają. Jasne, są lepsze i gorsze odsłony, niemniej Orgins bardzo miło wspominam. Jedna z najładniejszych i najlepszych gier 2017r. wg mnie, a ograłem sporo. Ukończyłem ją na Xbox One X, teraz chcę zdobyć platynę na sprzęcie Sony.

Kurła tam platyna to jakieś 100h, masz chyba nadmiar czasu na gierki? :D

czemu nie wybierzesz po prostu jednej platformy do wbijania trofików?

• Plusik 1
Opublikowano

Kuźwa Sylvan - do Origins platynowałem wszystkie Assassiny, a ten SANDbox mnie tak zmęczył, że od ponad roku nie mogę się zmusić, żeby chociaż wątek główny ukończyć - za dużo tu wszystkiego naebane...

@SebaSan1981 Daj znać, jak Pillarsy - przede wszystkim jakie loadingi, bo podobno na konsolach to straszna męczarnia.