Dajzner 982 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Kiedys chcialem zbierac zafoliowane egzemplarze ale szybko otrzezwialem jak zdalem sobie sprawe ile kasy trzeba napompowac na niektore tytuly. No i troche dziwnie miec gry w folii...gry sa po to zeby w nie gra, chyba ze ktos milioner jak ping i dark pharmacist to bogatemu nie zabronisz To już po prostu kolekcjonowanie, jedni kochają drudzy nienawidzą, ale jak dla mnie spoko - kupujesz 2 gierki jedną grasz, drugą masz w folii i ładnie wygląda. To samo mam z płytami, winylami muzyków kupuje bo lubię, a nie żeby słuchać (chociaż to też spoko) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kupic i nie grac czy nie sluchac? To sie nadaje do 4 scian obitych poduszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ostatnie zakupy growe w tym roku. The Evil Within dotarlo pierwsze i nic nie zwiastowalo tragedii. Nastepnie przycebulilem WD za 60zl z wysylka z allegro i na drugi dzien dostalem goraczki i teraz siedze/leze w domu na L4... True story... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kupic i nie grac czy nie sluchac? To sie nadaje do 4 scian obitych poduszkami. szczerze powiedziawszy to ja to rozumiem. Musisz wiedzieć Chev, że ludzie mają różne hobby i tak na prawdę ważna jest motywacja i to co każdego z nas kręci. Ping, Velius to zatwardziali kolekcjonerzy, dla których gierka w folii ma dużą wartość kolekcjonerską. Inni kolekcjonują słonie z porcelany itp. Powiem Ci więcej, są faceci, którzy kolekcjonują auta, którymi nigdy nie jeżdżą... kumasz: auto jest na podnośniku w garażu (aby nie zniszczyło się ogumienie). Więc ocenianie czyjegoś hobby to słaba sprawa, ja mam szacuneczek do chłopaków bo realizują swoją pasję i czują się z tym lepiej. howk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle. To jest zwykłym frajerem, bo to chyba jedna z najgorszych 'inwestycji' jakie można poczynić. Już kupowanie monet okolicznościowych z papieżem jest bardziej rokujące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Jedni kolekcjonują gry inni znaczki. Hobby jak każde inne. Podoba mi się ich zajawka i lubię tu oglądać zakupy. Sam nigdy bym na to pieniędzy nie wyrzucał ale rozumiem ich pasję sam mam kilka rzeczy (jak podróże i książki) na które idzie masa szmalu . Edytowane 4 Grudnia 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+) Piekne Trails in the sky, piekne. Gratuluje, przed Toba mnostwo zbawy w cudownym jrpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soban 4 044 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Gacka ciąg dalszy. Szkoda trochę prime'a w platynce, ale miałem na niego ogromne ciśnienie, a kompletnej premierówki w polsce dawno nie widziałem. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Velius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Listonosz właśnie przyniósł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3. Do 31 grudnia jest darmowy upgrade do wersji PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Myslisz ze dlaczego kupilem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nareszcie nadkonsola moja, oczywiście w jedynym słusznym wydaniu z domu przywiozlem Mario kart 8,nareszcie mogę w niego prywatnie na własnej konsoli zagrać Wziąłem tez gierkę na Wii i moje oba moty, żebym mógł grać z kimś :potter: Aha, nsmbu miałem w gratisie do i tak już goty ceny ^_^ 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ile daleś skurczybyku? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ojojojojoj Skąd masz Zeldową gruchę? Fajna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Grucha to custom, sam robiłem. Blubi 1200 za wiiu i nsmbu Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 to raczej zwykla cena za taki bundle + marian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Yep. W kwietniu dałem niewiele więcej za WiiU z Super Mario 3D World - 1289 zł. Na premierę MK8 bundle stały po 1200 zł w sklepach. Jak ktoś szuka jeszcze taniej to w sklepach można już zamawiać ponownie białasy za 1000 zł ze SSB. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Cena raczej zwyczajna, można nawet powiedzieć, że dosyć wysoka, jak za taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Porownywanie cen zwyklego premium do limitowanej konsolki? To chyba nie tak dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Taniej tej limitki zeldy w widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mniejsza z ceną, zestaw zacny, oby służył jak najdłużej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 rayos zapraszaj do znajomych a pościgamy się Sam kupiłem w czerwcu z mario kart i pro kontrolerem za 1289 zł W sumie dodatkowo jeszcze miałem grę wonderful 101 z kodu mariana więc zakup uważam za udany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi