Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+)

2h3am1y.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kiedys chcialem zbierac zafoliowane egzemplarze ale szybko otrzezwialem jak zdalem sobie sprawe ile kasy trzeba napompowac na niektore tytuly. No i troche dziwnie miec gry w folii...gry sa po to zeby w nie gra, chyba ze ktos milioner jak ping i dark pharmacist to bogatemu nie zabronisz :)

To już po prostu kolekcjonowanie, jedni kochają drudzy nienawidzą, ale jak dla mnie spoko - kupujesz 2 gierki jedną grasz, drugą masz w folii i ładnie wygląda. To samo mam z płytami, winylami muzyków kupuje bo lubię, a nie żeby słuchać (chociaż to też spoko)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ostatnie zakupy growe w tym roku. The Evil Within dotarlo pierwsze i nic nie zwiastowalo tragedii. Nastepnie przycebulilem WD za 60zl z wysylka z allegro i na drugi dzien dostalem goraczki i teraz siedze/leze w domu na L4... True story...

v2sjvb.jpg

Opublikowano

Kupic i nie grac czy nie sluchac? To sie nadaje do 4 scian obitych poduszkami.

szczerze powiedziawszy to ja to rozumiem. Musisz wiedzieć Chev, że ludzie mają różne hobby i tak na prawdę ważna jest motywacja i to co każdego z nas kręci. Ping, Velius to zatwardziali kolekcjonerzy, dla których gierka w folii ma dużą wartość kolekcjonerską. Inni kolekcjonują słonie z porcelany itp.

Powiem Ci więcej, są faceci, którzy kolekcjonują auta, którymi nigdy nie jeżdżą... kumasz: auto jest na podnośniku w garażu (aby nie zniszczyło się ogumienie). Więc ocenianie czyjegoś hobby to słaba sprawa, ja mam szacuneczek do chłopaków bo realizują swoją pasję i czują się z tym lepiej.

howk

Opublikowano

Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle.

Opublikowano

Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle.

To jest zwykłym frajerem, bo to chyba jedna z najgorszych 'inwestycji' jakie można poczynić. Już kupowanie monet okolicznościowych z papieżem jest bardziej rokujące :Coolface:

Opublikowano

Jedni kolekcjonują gry inni znaczki. Hobby jak każde inne. Podoba mi się ich zajawka i lubię tu oglądać zakupy. Sam nigdy bym na to pieniędzy nie wyrzucał ale rozumiem ich pasję sam mam kilka rzeczy (jak podróże i książki) na które idzie masa szmalu .

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+)

2h3am1y.jpg

Piekne Trails in the sky, piekne. Gratuluje, przed Toba mnostwo zbawy w cudownym jrpg :fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gacka ciąg dalszy. Szkoda trochę prime'a w platynce, ale miałem na niego ogromne ciśnienie, a kompletnej premierówki w polsce dawno nie widziałem.
2lnuxys.jpg

Opublikowano

Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3.

a2yrep.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Listonosz właśnie przyniósł 

CbjyXP6.jpg?1

Opublikowano

Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3.

a2yrep.jpg

Do 31 grudnia jest darmowy upgrade do wersji PS4.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2l8ephe.jpg

Nareszcie nadkonsola moja, oczywiście w jedynym słusznym wydaniu :banderas: z domu przywiozlem Mario kart 8,nareszcie mogę w niego prywatnie na własnej konsoli zagrać :obama:

Wziąłem tez gierkę na Wii i moje oba moty, żebym mógł grać z kimś :potter:

Aha, nsmbu miałem w gratisie do i tak już goty ceny ^_^

Opublikowano

Ile daleś skurczybyku?

Opublikowano

Ojojojojoj :obama:

Skąd masz Zeldową gruchę? Fajna jest.

Opublikowano

Grucha to custom, sam robiłem. Blubi

1200 za wiiu i nsmbu

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Yep. W kwietniu dałem niewiele więcej za WiiU z Super Mario 3D World - 1289 zł. 

Na premierę MK8 bundle stały po 1200 zł w sklepach.

Jak ktoś szuka jeszcze taniej to w sklepach można już zamawiać ponownie białasy za 1000 zł ze SSB.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

rayos zapraszaj do znajomych a pościgamy się :D Sam kupiłem w czerwcu z mario kart i pro kontrolerem za 1289 zł :D W sumie dodatkowo jeszcze miałem grę wonderful 101 z kodu mariana więc zakup uważam za udany