Opublikowano 11 marca 20205 l No nawet jeśli w takim Horizon Zero Dawn była jakaś dusza to z ostatnią zapowiedzią chyba się ulotniła, co?
Opublikowano 11 marca 20205 l Kirby! Jest GB to musi być Kirby. Mariana już wcześniej zdążyłem kupić, więc w zasadzie dwie kultowe marki są Edytowane 11 marca 20205 l przez Quake96
Opublikowano 12 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gry na nadciągającą apokalipsę zombie
Opublikowano 12 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucam coś pierwszy raz, bo aż sam w szoku jestem. Miałem 100 zł w Cexie do wydania, a jak wiecie leci tam równa przycina na grach, aż tu Yakuza za 100 zl równe więc zamawiam. Miała być zwykła wersja, a tutaj przyszło coś takiego. Edytowane 12 marca 20205 l przez SetoPL
Opublikowano 12 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbroje się. Kupiłem wiele książek i tylko jedna gra. No ale gry można cyfrowo za to dwie książki o tematyce około growej. Jedna o mnie football manager to moje życie a druga to wspominki z mojej młodości. Można tu figurki wklejać to ja będę książki
Opublikowano 13 marca 20205 l Gdy demony się budzą, moim obowiązkiem jest rozniesienie ich w perzynę:
Opublikowano 13 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam wszystkich. Oto moja pierwsza limitka na PS2.
Opublikowano 13 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1 godzinę temu, Rozi napisał: Gdy demony się budzą, moim obowiązkiem jest rozniesienie ich w perzynę: Tu są demony piękny kawalerze a nie jakieś kosmity
Opublikowano 13 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To jest nas dwóch samurajów Ofc, profilaktycznie coś na złagodzenie bólu łba od walenia o ścianę:)
Opublikowano 13 marca 20205 l 5 godzin temu, Rozi napisał: Gdy demony się budzą, moim obowiązkiem jest rozniesienie ich w perzynę: Rozi, Ty k....urcze skądżeś to wytrzasnął już? Piękna okładka, nie to co ten paszkwil z poprzedniczki.
Opublikowano 13 marca 20205 l Okładka jest dwustronna, na drugiej bez żadnych napisów, czy znaczków na niej, czysty artwork
Opublikowano 13 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba inwestować w swoje ukochane hobby, nawet w tym trudnym okresie c`nie Spoiler Sam sex!
Opublikowano 13 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to na forumku jest już trzech muszkieterów Niestety nie udało mi się dorwać fizycznej wersji Ori W Nioszka pogram przez łikend i coś skrobnę na forum. Jedynka ma kilka wad (recykling, niespecjalna grafika), niemniej to jedna z moich ulubionych gier tej generacji Liczę, że kontynuacja nie zawiedzie. Miłej gry, chłopaki
Opublikowano 13 marca 20205 l Kolejne dobroci na Game Boya Głównie zależało mi na Tetrisie, ale przy okazji kupiłem też Wario. Pokemony japońskie ale dostałem w gratisie, bo facet podobno dostał z 15 sztuk kiedyś w gratisie do zamówienia z Japonii Edytowane 13 marca 20205 l przez Quake96
Opublikowano 16 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdecydowana czołówka jeśli chodzi o najważniejsze gry 2K20 dla mnie.
Opublikowano 19 marca 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Senk Ju wery macz @Dave Czezky - mój pierwszy premierowy zakup w PerfectBlue i dostawa dzień przed premierą - szacun
Opublikowano 19 marca 20205 l 1 minutę temu, Wredny napisał: Senk Ju wery macz @Dave Czezky - mój pierwszy premierowy zakup w PerfectBlue i dostawa dzień przed premierą - szacun Ta naklejka to pomylka, u nas jest wersja z dubbingiem PL.