MBeniek 3 260 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Tobie to by się raczej przydał zestaw z ring FIT adventure Spoiler żartuję, sam bym chciał gdzieś dorwać rfa w normalnej cenie 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 586 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 kwietnia 2020 Wreszcie! RE3 z PerfectBlue jest i u mnie! @Dave Czezky wywiązał się znakomicie, ale niestety wąskie gardło w postaci inPostu sprawiło, że dopiero dziś, po staniu w dłuuuugiej kolejce do samochodu kuriera (paczkomat przepełniony) odebrałem paczuszkę. Pudełkowa wersja Remnant from the Ashes kupiona jakis tydzień temu, ale wciąż nie rozpakowana, bo najpierw DOOM a teraz Resident 14 Cytuj
Czoperrr 5 160 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Zapas gierek za firmowe punkty, przyda się na czas izolacji. Blair Witch zdołał mi już napędzić stracha latającą płytą w pudełku, ale po odfoliowaniu wszystko jest z nią okej. Fajny gratis w postaci pocztówek i soundtracka z Anno 1800. Kolejne dwie gierki dojdą w przyszłym tygodniu 7 1 Cytuj
Boomcio 4 090 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 22 minuty temu, Czoperrr napisał: Kolejne dwie gierki dojdą w przyszłym tygodniu Obowiązkowo wrzuć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 kwietnia 2020 Żona już o 06:30 wręczyła mi dziś w łóżku prezent urodzinowy. Tego co jest w środku sie nie spodziewałem. Tym wieksza radocha. 29 23 2 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Złota kobieta. Ciekawie czy moja wpadnie na taki wspaniały pomysł, w końcu teraz 30 mi stukanie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 160 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2020 Dwie kolejne gierki dotarły - czekanie w kolejce na pocztę to przygoda. Uncharted 4 dla dziewczyny, sam już skończyłem lata temu. Metro Exodus dla mnie - samouczek jak poruszać się obecnie po mieście. Metro Exodus miało na sobie jakąś cygańską folię, ale w środku wszystko nówka, pudełko bez sladów. To sprawka Empika czy może dystrybutora? 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2020 A cóż to za wielkie pudło kurier zostawił na schodach :) Zamówione fuksem, była w sprzedaży góra 3 minuty. Akurat przeglądałem pre-ordery w Muve. Figurki na razie nie wyciągam. Najbardziej mnie cieszy mapa i znakomity soundtrack. 19 6 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Metro Exodus miało na sobie jakąś cygańską folię, ale w środku wszystko nówka, pudełko bez sladów. To sprawka Empika czy może dystrybutora? Wyłącznie sklepu - dystrybutor stosuje folie takie, jak masz na Uncharted. Twoje Metro musiało zostać przez kogoś już otwarte. Nie wiem tylko w jakim celu, czy ktoś grał czy nawet nie, a sprawdzał jedynie zawartość. Ale ten sposób foliowania ma Empik i Media Markt i ktoś z obsługi zafoliował to ponownie. Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 5 godzin temu, Czoperrr napisał: Metro Exodus miało na sobie jakąś cygańską folię, ale w środku wszystko nówka, pudełko bez sladów. To sprawka Empika czy może dystrybutora? @Dave Czezky mi to niedawno wyjaśniał na PW, więc mam nadzieję, że się nie obrazi, jeśli go zacytuję (i że nie zdradzam w ten sposób jakiejś zawodowej tajemnicy) Cytat Pewnie gra wrocila z mediasa, bo tam maja prawo zwrotu, nie mogli zedrzec ceny bez zdzierania folii i zrobili repacka. Polscy dystrybutorzy ida nawet dalej - zalozmy ze maja 2000 egzenplarzy gry w wersji z premierowym dlc. Nie udaje im sie tego sprzedac, zostaje 500 szt. Zdzieraja folie, wyjmuja okladke day1 i dlc i drukuja nowa xd Ale to nie tylko u nas, we wloszech np caly czas tak robia. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 @Czoperrr Uncharted 4 jak coś w ps+ będzie w kwietniu 1 Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 4.04.2020 o 09:27, u55r napisał: Pokaż ukrytą zawartość Fajna posciel, tak przy okazji - "Fast, Faster, Ride" Edytowane 6 kwietnia 2020 przez MEVEK Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, aux napisał: A cóż to za wielkie pudło kurier zostawił na schodach Zamówione fuksem, była w sprzedaży góra 3 minuty. Akurat przeglądałem pre-ordery w Muve. Figurki na razie nie wyciągam. Najbardziej mnie cieszy mapa i znakomity soundtrack. Pokaz co jest w skrzyni. Co tam przychomikowales ? Nie badz taki Edytowane 6 kwietnia 2020 przez MEVEK Cytuj
Czoperrr 5 160 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 13 godzin temu, Fanek napisał: @Czoperrr Uncharted 4 jak coś w ps+ będzie w kwietniu Nie abonuje plusa od czasu przejścia na PS4. Co do Metro Exodus, podejrzewam, że tak jak mówi @Wredny. Dystrybutor wyjął z opakowania plakat, który był egzemplarzach przedpremierowych i zafoliował ponownie. Szczyt bestialstwa. Z ciekawości napisałem do Empika i czekam na odpowiedź dlaczego sprzedali grę bez oryginalnej folii. Na pudełku nie ma najmniejszego śladu więc nie będe bawił się w zwroty ale niesmak pozostał. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 624 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 kwietnia 2020 Zakupy z końca marca 18 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 576 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 kwietnia 2020 Juupi 18 1 4 Cytuj
Boomcio 4 090 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Kupiona w promocji za 49,90 zeta i powiem Wam jedno: w coopie wymiata!!! Aż musiałem do kadzielnicy na noc wsadzić, bo mi zombie na plebanię przyłaziły 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 878 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 kwietnia 2020 O takie o mi wpadło. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marbel007 857 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 kwietnia 2020 RE3 vs DE - wygrało: 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 kwietnia 2020 Czas zabijać wirus....eee demony 16 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 (edytowane) Grymel? Zawsze szanowałem. Pozdrawiam #teamcyfra Edit: No to jedziemy Przepraszam za jakość, dawno mi się tak ręce nie trzęsły Edit 2: Jest i alternatywna okładka: Edytowane 9 kwietnia 2020 przez Kyo Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 kwietnia 2020 Też mi właśnie doszło 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 256 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 kwietnia 2020 Mam i ja, róweniż z Grymel, zamówione w lipcu ubiegłego roku Nie wierzę, że doczekałem tego dnia. Gra życia wjeżdża po raz drugi. Ależ będę przorany emocjonalnie 11 4 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Widzę Grymel rządzi Ja też miałem zamówienie z Lipca 2019 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 kwietnia 2020 Panie, a który to rok dzisiaj mamy? Również zamówione w lipcu, KiG dał radę, zapłaciłem 329zł. RE3 skończony, teraz FFVII będzie grany, a Crash i Spyro czekają na swoją kolej. PSX FOREVER! 17 6 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi