Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinian 627 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kolejny steelbook do kolekcji. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 17.04.2020 o 16:29, Rozi napisał: Teraz to można grać jak Pan, super pad, wy chciwe chińczyki z Nintendo: Szacunek dla chciwego Nintendo, że jak już skopiowali controller i rozstaw gałek to w końcu zrobili to od najlepszego pada na rynku. Przy pro controllerze od wii i wiiu rozstaw gałek był jakiś dziwny w linii poziomej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 7 godzin temu, devilbot napisał: Szacunek dla chciwego Nintendo, że jak już skopiowali controller i rozstaw gałek to w końcu zrobili to od najlepszego pada na rynku. Przy pro controllerze od wii i wiiu rozstaw gałek był jakiś dziwny w linii poziomej. Tylko Pro Controller do Wii miał rozstaw gałek poziomy jak DualSchocki. Z kolei Pro Controller od Wii U imitował nie tylko kształt ale rozkład gałek z pada od X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nieprawda. WiiU miał całkiem s(pipi)y bo nie dość, że poziomy to u góry: Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pro pad do wii u? Jeden z najlepszych padow jakie mialem w rekach. Do tego na jednym ladowaniu 80h trzyma. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Te przyciski pod gałkami nie wyglądają na zbyt przemyślane i wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja przechodzę właśnie Breath of the Wild na tym padziku i jest super, gałki u góry nie przeszkadzają i mają prawie zerowy deadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 20:53, devilbot napisał: Nieprawda. WiiU miał całkiem s(pipi)y bo nie dość, że poziomy to u góry: Mea Culpa, dawno nie korzystałem i coś mi się pomyliło ale tak jak kolega @XM.uważam, że jest świetny, długo trzyma bateria i jego gałki są precyzyjne. Ogrywałem na nim Splinter Cell Blacklist i grało się wybornie. Po prostu kwestia gustu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ale skur.wiel wielki. to mój drugi romans z New 3DSem, tym razem w wersji XL i bez opcji 3D 460 zeta z wysyłką z niemieckiego Amazonu. Co mi się nie podoba, to volume obok krzyżaka, to ja w trakcie grania będę sobie ściszał gierkę 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 866 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nie będziesz, ograłem jakieś 15 gierek na tym sprzęcie w niecałe dwa lata i ani razu mi się nie zdarzyło ruszyć niechcący regulacji głośności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Czas poczuć magie Nintendo znów, trochę mam nie smak po WiiU, ale teraz chyba już można dać Switch-u szanse, oczywiście w wersji Lite bo grania na TV to mam inne konsole 29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Rowne 100 zl z wysylka, doszla do mnie w niecale 24 godziny. Interes zycia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 to niezłe życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolny 29 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Xbox one X projekt scorpio już przytulony(pracownik nie wiedział co naprawdę sprzedaje) Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Wolny 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @Labtec Proponuje pograc sobie najpierw tylko z folia. Raz do wyczerpania baterii wedlug mnie kazdy powinien uzyc Lita bez etui ochronnego albo Gripa. Chodzi o wygode i wage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Przypadkowy zakup z MM 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Cóż za zbieg okoliczności, bo właśnie odebrałem dobroć w pudełku 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Wisconsin i Alasko - nadchodzę!!! Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez MAJOCHEY_PL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dotarła najważniejsza gra kwietnia Całkiem ładne wydanie za 159zł, w środku kartoniki z bohaterami i naklejki Już mi się podoba ten murzyn z gnatem. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 451 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Wisconsin i Alasko - nadchodzę!!! Zakładam, że miał tam być Snowrunner, ale "Zdjęcie niedostępne" 1 godzinę temu, aux napisał: Dotarła najważniejsza gra kwietnia Całkiem ładne wydanie za 159zł, w środku kartoniki z bohaterami i naklejki Już mi się podoba ten murzyn z gnatem. O korewa!!! To jest ta podróba Residenta, co do niedawna była na PC? Widziałem jakiś gameplay, nawet chyba temat na forumku założyłem, ale pamiętam, że niezłe drewno było, mimo klimatu. Gdzieś to wyhaczył? Żeby nie było offtopu - @Dave Czezky, Ty chory skurkowańcu - jak Ty to robisz, że gierka ma premierę w przyszły wtorek, a ja to dzisiaj rano wyciągnąłem z paczkomatu? Do kompletu ARK Survival Evolved - lubię survivale, od zawsze uwielbiam dinozaury, więc długiego zastanawiania nie było 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Wredny napisał: O korewa!!! To jest ta podróba Residenta, co do niedawna była na PC? Widziałem jakiś gameplay, nawet chyba temat na forumku założyłem, ale pamiętam, że niezłe drewno było, mimo klimatu. Gdzieś to wyhaczył? Czekałem na to bo obiecali port na konsole. W Ultimie to zobaczyłem i wziąłem z miejsca. Cena bardzo przyjemna jak za nowość Z tego co widziałem na filmikach to ta gra ma normalne zagadki. Liczę na dobrą zabawę, hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 39 minut temu, aux napisał: W Ultimie to zobaczyłem i wziąłem z miejsca. Cena bardzo przyjemna jak za nowość Dzięki za info - zamówione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 10 minut temu, Wredny napisał: Dzięki za info - zamówione Proszę bardzo, będzie z kim pogadać o grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 21 godzin temu, Wredny napisał: Zakładam, że miał tam być Snowrunner, ale "Zdjęcie niedostępne" Wszystko przez brak świateł w grze Spoiler Hosting mi wyebało i zdjęcia zniknęły, ale już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No co! Tez do grania Przyznam, ze figury nie sa takie proste. Trzeba bedzie sie przyzwyczajac na nowo 2 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi