Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pudełko wygląda bardzo fajnie, ale te karty tak wyglądają, że tylko płakać można. Nie musiałem patrzeć na nick, żeby wiedzieć kto to kupił. 6th sense.

@MendrekGdzie kupiłeś polokoktę? Kupę czasu tego nie widziałem.

Opublikowano
14 minut temu, Plugawy napisał:

Pudełko wygląda bardzo fajnie, ale te karty tak wyglądają, że tylko płakać można. Nie musiałem patrzeć na nick, żeby wiedzieć kto to kupił. 6th sense.

@MendrekGdzie kupiłeś polokoktę? Kupę czasu tego nie widziałem.

W Aldi są (albo zostały ostatki) produkty z PRL-u, m. in. Polo Cockta ( :D ), wafle Warszawianki, galaretki luksusowe, gumy Turbo i takie tam ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@aux - mam i ja :hi:
Nawet jeśli okaże się być crapem, to będzie crapem z duszą :fsg:

bfa9a89aebcb8190.jpg  8804bb57adba9a8c.jpg

6a970a22cf765268.jpg

Opublikowano

Bardzo dobra gra, polecam!

Opublikowano
51 minut temu, Wredny napisał:

Nawet jeśli okaże się być crapem, to będzie crapem z duszą

Cały wredniak, jak się na coś nakręci, to nie ma zmiłuj. Nawet średnie oceny 5,5 /10 go nie odstraszą.

A z resztą - sam przypaliłem się na Elexie w dniu premiery i było ołrajt.

Tylko na Train Sim World Cię namawiam i nic...

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

to jest idris elba na okładce? wtf

Opublikowano

A z prawej Brian Geraghty.

I ten obrzydliwy kciuk.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 godzin temu, Rozi napisał:

I ten obrzydliwy kciuk.

Paznokcie obcięte, czyste, palec szczupły, pasujący do sporej dłoni dwumetrowego faceta... 

A że nie wygląda jak twój serdelek i nie kojarzy ci się z żarciem to od razu "obrzydliwy"? :notbad:

Opublikowano

4LciIlJ.jpg

Pograłem ze 3 godzinki i jest ok, ale póki co bardziej podoba mi się Quantum Break. No ale zobaczymy co dalej. 

Opublikowano

A wkręciłem się w zbieranie starych gier z PC. Tutaj nie patrzę czy premierowa, czy bigbox.

no więc wrzucam soundtrack:

i foto gierki:

IMG-4581.jpg

aż mi się gimnazjum przypomniało. O dziwo, gra działa na Win10.

----

Brakuje mi ostatniej gierki do kolekcji, by mieć równe TOP10 PC. Waham się między Worms World Party, a Diablo 1. Sam nie wiem, ale chyba więcej czasu spędziłem z Wormsami (ale te z kolei mam na Steam w wersji Reloaded), więc chyba pora zakupić Diablo :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał:

Spoiler

4LciIlJ.jpg

Pograłem ze 3 godzinki i jest ok, ale póki co bardziej podoba mi się Quantum Break. No ale zobaczymy co dalej. 

Nie lepiej Ci tego ograć na One X?

Opublikowano

Ja po 13 latach powrotu do grania na PC jestem zauroczony jak to wszystko teraz świetnie działa ale kompletnie nie czuje magii zbierania gierek na PC. Cyfra jest mega wygodna i nie zajmuje miejsca. Bigboxy to co innego ale to bardzo droga zabawa. Chociaż mieć swoje kilka ulubionych gierek w bigbox to bym chciał. 

Opublikowano

tylko 10 w fajnych pudełkach DVD, postawię obok 10 PSX, PS2, PS3, PS4... PS5...

Opublikowano
23 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie lepiej Ci tego ograć na One X?

Jeszcze mam tydzień czekania na odblokowanie konta po tym jak ktoś mi się na nie wbił. Blok prewencyjny, co jest dobre, ale za długo trochę to trwa.

Opublikowano

Singiel w WWZ jest w chuy słaby, ale multi bardzo przyjemne. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Singiel w WWZ jest w chuy słaby, ale multi bardzo przyjemne. 

A masz grę? :)

Opublikowano

Ja mam :lapka: Kupione na premierę, więc okładka w dużo lepszym stanie, niż ten Twój obdartus :reggie:

576dc397e029adcd.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał:

A masz grę? :)

Mam grę na PC, a grałem na XO z @Figuś. :) 

Opublikowano
21 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Jeszcze w folii... :frog:

Tylko na zdjęciu (foto z dnia premiery), normalnie już bez, grałem nawet chwilkę :)