Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

juz ktos nasze naklejki PL skopiowal xD

Opublikowano
9 minut temu, Dave Czezky napisał:

juz ktos nasze naklejki PL skopiowal xD

Jakby coś Tanie Granie ;)

Opublikowano

kiedys przysapalismy do roznych sprzedawcow, bo mieli zdjecia pudelek wydanych przez sony, ktore zrobila nasza Monika.

Po sznurku do klebka, okazalo sie, ze zdjecia zajumal jeden z najwiekszych polskich dystrybutorow i udostepnial jako swoje :ragus:

Wisienka na torcie bylo to, ze to byly angielskie okladki wlasnie z takimi (rowniez naszymi) naklejkami PL jak wyzej, a oni mieli w ofercie okladki PL.

Nikt sie nie kapnal.

TJ, oprocz nas. A troche jest o w(pipi)iajace jak godzinami robisz zdjecia (+obrobka), a ktos je sobie bez pardonu podpierdala.

Opublikowano

W plusie było z tego co pamiętam. A tak w ogóle to jestem w creditsach. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

W plusie było z tego co pamiętam. A tak w ogóle to jestem w creditsach. :) 

Yo, ale ja jestem pudełkowym zboczuchem, więc mnie PLUS nie urządza (poza tym chyba przegapiłem, bo sprawdzałem bibliotekę i tego nie mam).
W Creditsach powiadasz? Serio Ty, czy zbieżność nazwisk?
Bo ja też jestem w Creditsach do Dead Island Riptide i to "Gameplay Design", a z gierką miałem tyle wspólnego, że w nią grałem i kiedyś napisałem recenzję :)

Opublikowano

Conan, fajna gierka, łatwa platyna jeśli grać z panelem admina. Bez niego wbicie wszystkiego jest nawet trudniejsze niż w Ark Survival Evolved. Gratki Wredny, zrobisz sobie cycatą cymeryjkę albo dzikusa z długim benizem i będziesz miał zajawkę na kilka albo kilkaset godzin, zależne jaką ścieżką podążysz :)

Opublikowano
3 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

zrobisz sobie cycatą cymeryjkę albo dzikusa z długim benizem

Właśnie - zapomniałem, że tam takie cuda są :ohboy:
Teraz mam dylemat, bo z jednej strony zawsze staram się grać osobnikiem maksymalnie podobnym do mnie, ale te cycki będą kusiły...:reggie:

Opublikowano

Niom cyce w Conan kuszą jak w mało której grze. Po nauczeniu się różnych tańców (sekretów w grze jest sporo), można dziewuchą takie rzeczy odwalać jakich się paniom od striptizu i tańca na rurze nie śniło :banana:

Opublikowano
43 minuty temu, Wredny napisał:

W Creditsach powiadasz? Serio Ty, czy zbieżność nazwisk?
Bo ja też jestem w Creditsach do Dead Island Riptide i to "Gameplay Design", a z gierką miałem tyle wspólnego, że w nią grałem i kiedyś napisałem recenzję :)

Serio ja. Robiłem QA przez 7 miesięcy w Conanie. :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

VyvAHOp.jpg

:headbanger:

Opublikowano

DCh1tP0_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

dziękuje pan @_Red_ za cyne o promce :hi:

Opublikowano

Trochę pierdół z ostatniego czasu. 

97998605_185981812544317_160178263542674

Opublikowano

Było w poniedziałkowej promocji w Media Markt za 40zł to wziąłem jako, że nie ograłem jeszcze.b9acf6206c2ac28ed11c03021130874b.jpg

Opublikowano

Wjechały akcesoria do switcha

xaxPQaM.jpg

Opublikowano

Nie miałem okazji nigdy ograć  a oceny mówią że warto . Jako że do premiery Last Of Us 2 nic mnie nie rusza to skusiłem się na taki zestawik.

XaYHwCp.jpg

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

@SpacierShark123też zacząłem teraz grać na przemian z Bayo2 na Switchu. Jak z cenami teraz tej kolekcji Metroida? Bo kilka lat temu kupiłem za dość spory hajs.

Opublikowano
14 minut temu, ireniqs napisał:

@SpacierShark123też zacząłem teraz grać na przemian z Bayo2 na Switchu. Jak z cenami teraz tej kolekcji Metroida? Bo kilka lat temu kupiłem za dość spory hajs.

Cena mocno się trzyma , kupiłem bo udało mi się znaleźć te wersje w stanie idealnym za 65eurasków ale taka typowa cena w NL to +/- 100e.