SebaSan1981 3 565 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Pachnąca nowością Persona5 Royal czeka spokojnie na swoją kolej do ogrania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 4 minuty temu, SpacierShark123 napisał: Cena mocno się trzyma , kupiłem bo udało mi się znaleźć te wersje w stanie idealnym za 65eurasków ale taka typowa cena w NL to +/- 100e. Grubo. Ja dałem jakoś 320zł, ale stan obwoluty gorszy niż tą co ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) U mnie skromne zakupy na kilka platform. Znowu DE na PS4, kupiony za grosze, żeby skończyć kupione jakiś czas temu dodatki. FIFA Football, bo chciałem mieć jakąś gierkę w kolekcji, a na dodatek brakowało mi jakiejś piłki na Vitę, którą odpalę od czasu do czasu, więc nie było innego wyboru. Okazuje się, że całkiem miodna ta fifka, dodatkowo z urozmaiceniem w postaci sterowania za pomocą ekranu i panelu dotykowego. No a padzik to z powodu tego, że trochę tych gierek na GP wyszło dla większej ilości osób niż dwie, więc przydałby się trzeci pad, bo będzie z kim grać Edytowane 13 Maja 2020 przez MYSZa7 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 772 Opublikowano 13 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 hello bjutiful xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna 3 3 1 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przewijając od góry w pierwszej chwili myślałem, że to seks-lalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przemaluj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 873 Opublikowano 13 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Nadrabianie zaległości. Na pierwszy ogień DK i SW. W DK postarali się o wykorzystanie HD rumble. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 16 godzin temu, Grabek napisał: hello bjutiful Ukryj zawartość xD ten zez. Dobrze ze aukcja charytatywna Też nie mogę z tego zeza XD, ale jak na rozdawaną za friko tym którzy byli na pokazie na E3 i tak wygląda lepiej niż to czy to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Gierki zamówione w Empiku + lapek do pracy i indorów z GP. Szanuję markę, więc w pudełku z dishonored 2 znalazłem 2 kartoniki z kodami na dishonored 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 242 Opublikowano 14 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 No i jest komplet. Gripa się obawiałem, że będzie bezużyteczny, a jednak znacznie poprawia komfort grania. Do tego to ja co czekałem miesiącami 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lukas_AT 1 172 Opublikowano 18 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Może zakup nie growy, ale pomyślałem, że też wrzucę, bo jednak do użytku Xboksa. Edytowane 18 Maja 2020 przez Lukas_AT 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Parę moich gratów na ten miesiąc. Zmieniam pracę ale pozwoliłem sobie w dobie pandemii rzucić rublami. Spoiler Zaopatrzyłem się w transmiter do switcha żeby móc w końcu uwolnić się od słuchawek na kablu i działa to sztywniutko Spoiler W końcu ogarnąłem też trochę moją skromną kolekcję i zrobiłem miejsce dla DS/3DS. Wiem, że poza DQ mam samą biedę ale to się naprawi Spoiler Spoiler 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 40 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Pokaż ukrytą zawartość Gdzie takie regały można kupić? Prośba o bezpośredni link. Idealne. Da radę je powiesić na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @marbel007 https://mebledomiko.pl/pl/p/Stojak-na-60-plyt-z-grami-PlayStation-PS3-PS4-Xbox-One-filmami-Blu-ray/626 Mają różne rozmiary i kolory. Te akurat są do stania na ziemi ale widzę, że mają wersje na CD zrobioną pod wieszanie może jakbyś się z nimi skontaktował to by ci ogarneli nawiercenia. Tak apropo Switcha gdyby kogoś ciekawiło - te półki są pod wymiary blu ray więc pudełka spoczywają luźno. Natomiast co do steelbooków mam pewne spostrzeżenia, bo są one delikatnie grubsze od zwykłych plastikowych pudełek przez co np w jednym miejscu steelbook od Preya lekko mi się wykrzywił od siedzenia w tych blokadach 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 18 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 18 Maja 2020 przez kubson 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 452 Opublikowano 20 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Jako że mój nowszy DualShock4 (v2) nabawił się przypadłości zwanej "right stick drift", zniechęcony nieudanymi próbami samodzielnego naprawiania, postanowiłem zakupić nowego, a że przy okajzji w EURO była promocja (pad za 249+gierka za 1zł) to dobrałem Spidermana (wielkiego wyboru nie było), którego z racji posiadania, pogoniłem kumplowi z roboty. A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):@_White_ - namówiłeś mnie Edytowane 20 Maja 2020 przez Wredny 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ten outward kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 3 minuty temu, XM. napisał: Ten outward kusi. Gierka za grosze lata, 49zł dałem Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 4 godziny temu, Wredny napisał: A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):@_White_ - namówiłeś mnie Heh, fajnie, daj znać jak Ci idzie z Outward. Ja muszę zaczynać od nowa przez własną chciwość i głupotę (myślałem że dam radę pokonać trzy płonące demony na raz) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @Wredny a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Fanek napisał: @Wredny a pokaż swoją kolekcje gierek, tam już pewnie dobre troche się nazbierało A bardzo chętnie, ale wciąż czekam na odpowiedni moment, żeby fotkę pstryknąć - miało być przy okazji jakiejś ładnej, okrągłej liczby, ale zyebauem i aktualnie jest 181. Może jak TLoU Part II i Ghost of Tsushima wjadą... Problem jest taki, że nie mam na to regału/półek i część stoi w jednym pokoju, reszta leży przy konsoli... Nie ma za bardzo jak tego zaprezentować w sensowny sposób Edytowane 20 Maja 2020 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Grało się na PS1 to i teraz na PS4 trzeba zagrać. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 080 Opublikowano 22 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Po przejściu FFVII Remake zechciałem koniecznie uzupełnić lukę w historii i ograć Crisis Core. Tak się złożyło, że znajomy znalazł dobrą ofertę, szybka akcja. Co do Shantae to postawiłem sobie cel uzbierania wszystkiego co jest fizycznie dostępne na Switcha, najlepiej w wydaniach rozszerzonych. Ma ktoś kolekcjonerkę The Pirate's Curse? -_- 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dzień dziecka trochę szybciej sobie zrobiłem FIFA dawali do konsoli i od razu leci na sprzedaż. Ktoś chętny? 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Skromnie ale zawsze coś. Następnym razem wjadą dobre cukry z GCN, PS2 i PSXa a póki co tylko to Edytowane 24 Maja 2020 przez Ryo-San 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi