Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nikt 42 Opublikowano 25 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Trzeba nadrabiać zaległości. Tym razem na PS4Pro. A Vitę dostałem od rodzinki więc też skorzystam póki jestem na L4. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 25 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Kolejne pedalstwo do przejścia. Póki co LM3 najlepsza gierka na pedoswitchu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @Hum jak skończysz i będziesz chciał się pozbyć to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Redmitsu 971 Opublikowano 25 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Kilka dni temu wleciał Spiderek A dzisiaj z okazji days of play wpadło jeszcze to teraz tylko znalezc czas na ogranie wszystkiego 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marbel007 857 Opublikowano 25 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Intrygowała mnie ta gra, więc wziąłem na promce. Albo się zakocham albo rzucę w kąt po godzinie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Taki pakiecik z dziś. Na Three Kingdoms ostrzyłem sobie kły od dawna (że ponoć całkiem spoko) - nie napalam się, ale skoro jest możliwość to postanowiłem sprawdzić. I jeszcze takie dwa słodziaki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alb84 943 Opublikowano 26 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Co prawda nic nowego, bo zakupy jeszcze z końcówki tamtego roku, ale wrzucam bo naprawdę fajna ta kurteczka. Jakieś promo było na oficjalnej psgear, i chyba na coś koło 70/80 polskich złociszy ją wycenili. Parę razy w roku mają czyszczonko i nawet -70% na gadżety dla prawilnych fanów marki, także tego... poletzam i do sedna Spoiler No i ostatnia gra jaką kupiłem, to dla mnie najważniejszy part 2 w tym roku. Takie edycje to był mus na premierę. Jeszcze w folii, ale już podobno połatana i my body is ready. Edytowane 26 Maja 2020 przez alb84 12 2 1 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jedna z gier ŻYCIA w eleganckim wydaniu na One. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 @alb84 gdzie kupiłeś tą kurtkę? ale by nosił w lato 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Zayebal mevkowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) To jak chodzić że stulejka wypisana na czole. Ja wiem ze można być dumnym z bycia graczem ale koooomon. Edytowane 26 Maja 2020 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Akurat z masy naprawdę czerstwych ubrań dla graczy to jest stylowy produkt: przyjemna letnia kolorysta, japońskie napisy, jedynie logo może zdradzać że właściciel jest st00leyem. Propsy za tę bomberkę, sam bym nosił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Przód jest tandetny, ale logo z japońskim napisem z tyłu wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) @Fanek w sumie to napisałem, że z oficjalnej psgear <- ale w sumie to mogłem też, od razu dać link i patrzę ze tej kurtki... tam nie ma?* Trzeba jeszcze wybrać rejon - PL chyba nie ma ;( . I ładuj panie do kosza co chcesz :). Już na oku mam 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Sprawdź promo, płać full price lub po prostu czekaj na promo tego co Cię interesuje - jak bierzesz więcej to powinny być widełki na darmową dostawę. Hehe, jak to piszę... to wybieranie rejonu aktualnie nie działa, chyba jakiś atak anonimowych w maskach z papieru enyłej... *na metce tej kurtki jako producent widnieje Insert Coin Clothing. Tej kurtki na PS Gear nie widziałem teraz, ale jest TU. Jest też czarna i klasyczna. 16.88 $ to jak w mordę strzelił cena warta za jakość, nie jest źle - napisy i loga wyszywane , git zamek ... z tym, że 100% polyester to może nie koniecznie na lato . Sam kupiłem ją z czystego kaprysu, 16 funa czy tam 70 zyla to i tak byle szmata kosztuje więcej... niech sobie w szafie wisi, tak po prostu. Przypomniało mi się coby wrzucić do zakupów. Jak tylko koronka zwinie żagle na dobre to perfumki cyk i np. na comic-con będzie "jak ulał". Jest to "krzykliwa" katana, to fakt.. i tak sobie myślę, że bez urazy czy coś... ale po co wogóle się przejmować czy coś jest stulejarskie czy nie? ja tam za stary na to jestem żeby się przejmować takimi bzdetami co sobie ktoś pomyśli, pyerdolić to jakby się komuś krzywda miała stać że na szmacie jest plejstejszyn , kupujo te figurki i co nie tylko i nagle stuleja na czole bo znaczek No bo w czym np. to... Spoiler Spoiler . ma być w jakikolwiek sposób bardziej obciachowe od randomowych ciuchów z randomowymi napisami, z ranromowej galerii w randomowej franczyzie ? ufff... Na tych dupeczkach to nie wygląda stulejarsko bo nie ważne kto, tylko jak się nosi. Głowa do góry i nie piz*ać oczami po chodnikach . Już gorzej jak krótkie spodenki do notariusza to nie może być , prawda? Leganckie i fajne te graty od Insert Coin. Torba CupHead dla kobity, Diamond Dogs anyone? itp. itd. można zbankrutować . Edytowane 27 Maja 2020 przez alb84 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 873 Opublikowano 27 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Nie polecam kupować w euro rtv, pudełko Dooma połamane, wysłali w zwykłej folii xD Zdążyłem Dooma już przejść a oni jeszcze nawet nie raczyli odpowiedzieć na reklamację. Media Expert pozostałe dwie gierki wysłał zapakowane w kopertę bąbelkową. Edytowane 27 Maja 2020 przez Ukukuki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Johnny Gat i inni święci, nadchodzę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 821 Opublikowano 28 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Niech jeszcze xcx dadzą Edytowane 28 Maja 2020 przez XM. 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 28 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Mam i ja 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 28 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Ładna kolekcjonerka. Trochę słabszej jakości papier w artbooku od dwójki, ale nadrabia winyl. Dodatkowo kodzik do ściągnięcia ost cyfrowo. Nie warte to wszystko tych 500zl (ja dałem 480 z wliczoną wysyłką ale wykorzystałem cebuliony), no ale raz do roku można sobie zaszaleć, tym bardziej że jedna z gier życia (lub jrpgów, jak kto woli). @Dave CzezkyW Edytowane 29 Maja 2020 przez ireniqs 13 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 610 Opublikowano 28 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Tez juz mam @ireniqs po twojej recenzji tylko sie utwierdzilem w tym, ze dobrze, ze nie wzialem kolekcjonerki Edytowane 28 Maja 2020 przez Shen 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) @ShenSpoko gdybym nie miał odłożonej kasy to też bym nie brał (albo gdybym nie zdążył złapać). Warta maks 350zł. Nintendo wyceniło na 450zl bodaj, co jest zdecydowanie przesadzoną ceną. Jeżeli chodzi o zawartość artbooka to wydaje się lepszy. Przekartkowałem tylko na razie. W weekend na spokojnie pooglądam. No i też grubszy jest. Ogólnie ratuje całość. Edytowane 28 Maja 2020 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 28 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Patrzcie co ja sobie sprawiłem!Demons souls miałem tylko z ps plus na dysku, teraz już mam także wersję na płycie. Wydanie piękne jak sama gra.Co do trylogii darków to zauważyłem, że ich ceny zaczynają rosnąć, więc jak znalazłem znośną ofertę na znanym portali aukcyjnym to wyjścia nie miałem. Plan jest ambitny - przejść to wszystko a na koniec dorzucić sekiro. Bloodborne już jest zaliczony. Z tymi grami zawsze miałem ten sam problem - piekielnie mi się podobały z wielu powodów, ale jakoś nie dawałem rady ich przejść. Nie wydaje mi się, żeby chodziło o poziom trudności tylko to ciągle napięcie, nigdy mi takie gry nie wchodziły. Horrorów nawet patykiem nie ruszam. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 30 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Zrezygnowałem z zakupu pięknej kolekcjonerki Xenoblade (buuuu) na rzecz tego cacka Odkryłem sklep gdzie jeszcze mają (mieli) nowiutkie new 3DS (głównie różowe, hehe). Kupiłem małego new 3DS bo nigdy takiego nie miałem. Ten nie chciany członek rodziny 3DS, wycofany z produkcji w 2017, okazał się najlepszym 3DSem (moim zdaniem). Idealnie mi pasują te mniejsze ekrany. Dałem tyle ile kosztował w dniu premiery czyli 850zł. Teraz chcę dokupić jakieś fajne obudowy póki są w sprzedaży. 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 @auxZazdro jak leży ci ten dpad? Miałem ostatnio w łapach co prawda zwykłego 3dsa i używanie tam dpada na dłuższych posiedzeniach bywało problematyczne bo nie miała gdzie łapa spocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Te kolorowe guziki. Piękna konsolka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi