squaresofter 221 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, ASX napisał: Ori to gra first party Microsoftu, a te nie wypadają z gamepassa Niby tak, ale to w dalszym ciągu tylko cyfra, a tak dobrej Metroidvanii nie widziałem od lat i chciałem ją mieć na półce, a nie tylko na dysku. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez squaresofter Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 no oki, ja też podobnie jak ty pomimo posiadania wersji z gamepassa pokusiłem się o ściągnięcie wersji pudełkowej zza oceanu. Takie gierki lubie mieć na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Ty w sklepie widziałeś 2 część, a to jest jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 A faktycznie, lol. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 17 minut temu, suteq napisał: A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. Dwójka miała normalnie też płyte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Dzień bombelka i Days of Play w jednym. Taki prezencik sobie sprawiłem, zobaczymy czy zaskoczy. (109zł + allegro smart=wysyłka za frajer + 8 monetek. ) 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 452 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Wreszcie dotarł długo wyczekiwany Maneater (sprzedawcy na allegro mają urwanie głowy i najpierw dostałem wersję PC). Reszta gierek niejako przy okazji - znajoma na facebookowej grupie przypomniała mi o Genesis Alpha One i Journey to the Savage Planet, co z kolei sprawiło, że przypomniałem sobie o Astroneer, a Yonder jakoś tak niechcący - za 40zł... Z kolei znajomek z tej samej grupy sprzedawał swoje Assassin's Creed Odyssey i Concrete Genie, a że już raz coś od niego brałem i wiedziałem, że będzie "igła" to skusiłem się na te 55zł od sztuki 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ten maneater podobno niezły daj znać jak pograsz. Ja na bank wezmę go na przecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Bardzo dobry IMO, oczywiście w swojej kategorii i o ile nie rażą nas podstawowe założenia gry (to nie symulacja, raczej tytuł przy którym można miło spędzić czas, wyluzować się i przekąsić kilku turystów). Sam gram na PC i wsiąkłem ostro. Choć po zwiastunach spodziewałem się raczej krapiszcza typu dowolna gra "z gazetki". Oprawa jest solidna, świat spory (choć nie przesadnie), a sama możliwość wcielenia się w ludojada jest... świeża po prostu (przez co mi podeszła bardzo). Upchnięto tu sporo zabawnych nawiązań i smaczków, fajną muzyczkę i elementy typowe dla gatunku RPG (mało co trzyma mnie przy grach tak mocno jak właśnie możliwość rozwoju bohatera). To żadne arcydzieło, ale naprawdę da się przy tej grze fajnie odpocząć i dobrze bawić. Tematu na forumku nie ma (chyba), więc wrzucam te kilka słów tutaj. I serio, w kilku recenzjach już o tym wspominano - gdyby dać tu full dubbing PL, a w roli narratora obsadzić panią Krystynę (wiadomo)... Oj, oj, klimacik. Obecnie źle nie jest, ale ta gra aż prosi się o taki zabieg. Wredny, mega plus za rekina i Concrete Genie - świetne gierki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Kilka itemków bardziej okołogrowych. Etui spigena na switchunia, podstawka pod niego aby ładnie się prezentował na komodzie. Książka w tematyce growej, która będzie czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 2 godziny temu, creatinfreak napisał: czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji. Moja najlepsza metoda na odstresowanie stosowana od lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 co tam w tej butli jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ognista woda Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AK-47 214 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) W sumie już jakiś czas temu, no ale się pochwalę A to z wczoraj Edytowane 7 Czerwca 2020 przez AK-47 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 8 Czerwca 2020 przez MEVEK 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dud.ek 2 041 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 S(pipi)el jest piękny 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Mało zostało gier, które chcę ograć na PS4 (może z 10), a ta poniżej zalicza się do tego grona. Oby było fajnie. Właśnie szykuję sobie kawkę i odpalam... odpalam ściąganie 14 giga. Dla zwrócenia uwagi obok kiełki lucerny. Pomagają zwalczać symptomy menopauzy, a szczególnie są polecane kobietom w ciąży. 3 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jak subtelnie dał znać, że gówniak w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Przekaż gratulacje przyszłemu tacie figaro 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, Figaro napisał: Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet. No właśnie w tym rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 452 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 My body is ready for next gen K#rwa, jak dobrze, że nie stać mnie było na większy, bo ten ledwo się mieści na komodzie, a konsolę musiałem pionowo postawić 24 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi