Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@u55r z rozpedu chyba nie ten tv kupiles, chodzilo Ci zapewne o XH90 a to sa dwa rozne modele. Tylko XH90 z modeli na ten rok ma hdmi 2.1. Fald robi robote idealny tv na ten moment na next geny imo :)

Odmieniaj kolego?

Opublikowano (edytowane)

Kurde.. reakcje mi się skończyły od plusowania :) Gratuluję i zazdroszczę nieco że już ogrywacie. Ja swoją kopię zgarnę dopiero w poniedziałek, za dużo teraz mam rzeczy naraz do ogarnięcia przy przeprowadzce. Ale obiecałem sobie że Tlou2 będzie pierwszą grą odpaloną i ogrywaną na nowej chacie :banana:

Edytowane przez SebaSan1981
  • Plusik 2
Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

@u55r z rozpedu chyba nie ten tv kupiles, chodzilo Ci zapewne o XH90 a to sa dwa rozne modele. Tylko XH90 z modeli na ten rok ma hdmi 2.1. Fald robi robote idealny tv na ten moment na next geny imo :)

Odmieniaj kolego?

XH90 rozczarowanie, mityczne HDMI 2.1 istniejące na papierze plus słabszy procesor niż w XH95 i szarpanie androida to porażka. Dlatego wybrałem model wyższy lepiej wyposażony. 

Opublikowano
1 godzinę temu, squaresofter napisał:

Zapomniałem wrzucić wczoraj do tematu.

P.S. Udanego weekendu.

104474533_1371655146359778_7740924037580

Dostałem kiedyś tą grę w zestawie od ziomka od którego kupowałem używanego ps2 Slim. Nigdy wcześniej nie miałem z serią do czynienia także specjalnie się nie spuszczałem ale o Jezusie co to była za gra :fsg:

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Dostałem kiedyś tą grę w zestawie od ziomka od którego kupowałem używanego ps2 Slim. Nigdy wcześniej nie miałem z serią do czynienia także specjalnie się nie spuszczałem ale o Jezusie co to była za gra :fsg:

Na PS2 sztos gonił sztosa. Drugiej takiej konsoli nie będzie. 

Opublikowano

Dobrze, że okładka jest dwustronna. Specjalnie po to, żebyś mógł przełożyć na drugą stronę w celu ukrycia napisu informującego, że okładka jest dwustronna.

Opublikowano
W dniu 20.06.2020 o 11:22, squaresofter napisał:

Zapomniałem wrzucić wczoraj do tematu.

P.S. Udanego weekendu.

104474533_1371655146359778_7740924037580

Przydałby się jakiś remaster tej części, bo loading na ps2 to był koszmar.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie mogłem się doczekać wersji konsolowej (premiera cyfry 29 maja, pudełka 19 czerwca) Odliczałem dni do premiery niemalże jak w przypadku dużych gier AAA. ION FURY czyli taki duchowy spadkobierca Duke Nukem 3D Zrobiony w bardzo podobnym stylu co sztos z 1996r . Zresztą gra została wydana przez kultowe 3D Realms a zdevelopovana przez Voidpoint (wersje na konsole sportowało General Arcade). Będzie grane! :cool2:

caeda1442dedf.jpg

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 8