Opublikowano 7 lipca 20204 l Godzinę temu, mushabelly napisał: Chyba trochę za dużo ... Następnym razem weź coś z Mario.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jutro wolne, żona z córką wyjechały, lodówka pełna żarcia i mesjasz ....nie wychodzę z domu do piątku (w piątek do pracy).
Opublikowano 13 lipca 20204 l Dziś przyszedł do mnie kolejny zamówiony jakiś czas temu ultra-rzadki sztos na PS2. Powinienem się cieszyć z tego faktu, a czuję się trochę jak złodziej. Czekałem na tą grę dwa miesiące, pisałem maile do sklepu z pretensjami, że mi ją zgubili (nie było zmian w trackingu przez blisko dwa miesiące), zażądałem zwrotu pieniędzy i co teraz jak kasę zwrócili a grę mam w domu? Oddać im zwrócone pieniądze?
Opublikowano 13 lipca 20204 l To już kwestia twojego sumienia, nie zrobiłeś tego specjalnie. Brałeś przez Ebay?
Opublikowano 13 lipca 20204 l 45 minut temu, Dr.Czekolada napisał: To już kwestia twojego sumienia, nie zrobiłeś tego specjalnie. Brałeś przez Ebay? Nie zrobiłem. Kupowałem przez sklep, o którym w życiu nie słyszałem (eStarland), ale oferowali grę o wiele taniej niż przykładowo można ją znaleźć na eBayu, więc chciałem sprawdzić. Kupuję od szesnastu lat i to jest pierwszy raz, gdy tracking umarł na dwa miesiące. Napisałem już maila do nich, bo to nie ich wina, że ktoś przetrzymał grę w centrum dystrybucji przez tak długi czas.
Opublikowano 13 lipca 20204 l 3 godziny temu, Wredny napisał: Oddaj - dobro podobno wraca... Wysłali fakturę, kasę oddałem. Temat zamknięty.
Opublikowano 14 lipca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pstryczkowa kolekcja się rozrasta :p Na pierwszy ogień poszły Armsy na imprezie, jest ogień.
Opublikowano 15 lipca 20204 l W sklepie zastanawiałem się między AC: Origins i Spidermanem. Po 5 minutach zadumy, poprosiłem o Wasteland 2. Sprzedawca patrzył się na mnie trochę dziwnie. Do tego długi weekend, więc yerbka, a potem może jakieś piwko hehe
Opublikowano 15 lipca 20204 l Jako że mój syn ma wkrótce urodziny, postanowiłem mu kupić konsolę PS4 aby mi nie podbierał mojej (nie rozwalając przy okazji headsetu). Jako że w niskim zakresie cenowym jaki mnie interesował, była tylko bieda wersja z grą Tlou2 to wziąłem bo jemu i tak lepszej nie trzeba. Dla starego zatem zostaje Tlou 2 a dla młodego Minecrafty i GTAV. Przy okazji zgarnąłem fajną figurkę Tiny z B3, która zasili moją pokaźną kolekcję statuetek
Opublikowano 16 lipca 20204 l 9 godzin temu, Ludwes napisał: INCLUDES REVERSIBLE COVER ART Taka trochę biedna ta alternatywna okładka.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy raz uczestnicze w czyms takim jak nocna premiera. To jest fajne.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ja drugi raz. Nie kłamali, 00:01 odebrane. Edytowane 16 lipca 20204 l przez iluck85
Opublikowano 17 lipca 20204 l O kuźwa! Ale piękny cover Polska wersja i bez tej wielkiej, biało-czerwonej Sony-lochy Zapomnieli, czy jak?
Opublikowano 17 lipca 20204 l Euro nie popisali się i porysowany Steel dali... pójdzie zaraz reklamacja