Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Wredny, ile Ty już masz tych pudełeczek? Naprawdę fajne rzeczy tu ostatnio wrzucasz. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 43 minuty temu, Ukukuki napisał: U MS spoko jest ta różnorodność jeśli chodzi o konsolowe eksy. A właśnie, jak to jest że ORI jest wydawane przez MS a też jest na Switchu? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Wyszedł żeby MS mógł zarobić, a Switchowcy nie zdechli z głodu. 3 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wredny, ile Ty już masz tych pudełeczek? Naprawdę fajne rzeczy tu ostatnio wrzucasz. Na XBOXa - 21, choć jednym z nich jest FIFA17, dorzucona w gratisie, więc się nie liczy (będzie na ewentualną podmianę plastiku) Na mojej liście zakupowej pozostało już tylko 5 pozycji z obecnej generacji (chyba, że jeszcze Forzę Motorsport 7 kupię, ale jakoś akurat seria-matka nie kręci mnie zbytnio - wolę Horizon). Do premiery XSX powinienem się wyrobić Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 689 Opublikowano 12 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 października 2020 Spontaniczne zakupy na eBay krótko po ponownym przejściu Persona 4 na PC i "odrobinie" alkoholu... PS. Uwielbiam kupować od Japończyków. Dają opis "condition: good/used", a w 90% przypadków wszystko jak nowe. 12 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Zakup okologrowy i zbrojenie sie na premierę: 7 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Też już odebrałem, można zaczynać hajp 6 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Tym razem @Paolo de Vesir nie będzie ze mnie raczej zadowolony W piątek była premiera tej sympatycznej gierki od weteranów branży - Team17. Ile ja godzin przegrałem na Amidze w ich gierki - Full Contact, Body Blows, Superfrog, Alien Breed, ATR All Terrain Racing, no i oczywiście kultowe Worms We współczesnym gamingu te brytyjskie dinozaury raczej się nie odnajdywały (ale to i tak cud, że istnieją do dziś), a ich jedynymi dokonaniami są kolejne (mniej lub bardziej udane) odsłony synnych robaków i seria The Escapists, której to naturalnym następstwem jest mój dzisiejszy zakup - The Survivalists. Jako że uwielbiam te wszystkie survivalowe gierki z craftingiem i zdobywaniem surowców, nie mogłem przejść obojętnie obok tego sympatycznego, nieco indyczego tytułu 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 (edytowane) To ja też, podobnie jak kolega @XM. i kolega @Moldar, prezentuję mój zakup okołogrowy, jednego z ważniejszych i moich ulubionych tytułów: Magiczne wydanie, z rysunkami Shinkawy, ach Hideo, Ty to jesteś. Edytowane 14 października 2020 przez Rozi Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Oj tak, piękne wydanie. DS Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 @XM. ta książka to coś więcej niż obrazki dostępne w necie? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Dopiero w weekend mocniej przyjadę, ale zapowiada się fajny opis świata gry. Jest napisana w stylu fabularyzowanym - seria reportaży i artykułów pisanych przez dziennikarza dla fikcyjnej redakcji. Szczegoly gangow, Internetu, czym jest braindance, opis dzielnic itd. Jest dużo zdjęc i atworkow(czasem zajmują nawet całe strony). Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) Ogólnie nie wrzucam tu zdjęć, ale powrót do zielonego królestwa w takim stylu muszę uwiecznić i z wami się podzielić! Edytowane 16 października 2020 przez balon 7 Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 17 października 2020 Opublikowano 17 października 2020 Ostatnie zakupy w tym roku (no chyba, że trafi mi się Tombi 2 xd). PS2 u mnie kuleje jeżeli chodzi o 'nowości', więc staram się uzupełniać zbiory, choć niestety robi się to coraz trudniejsze, zważywszy na listę gier, których szukam i ich cen. Niby mało co zostało, ale jednak. 6 1 Cytuj
AK-47 214 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 Taki tam prezent urodzinowy dostałem 2 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 W dniu 17.10.2020 o 14:42, Hoipolloi napisał: coś się chyba zepsuło, bo nie wyświetla obrazka w tle, próbowałem [img][/img] ale dalej to samo t_t u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 38 minut temu, columbo napisał: u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url Na nowym silniku forum bbcode jest wyłączony, wystarczy wstawić link z hostingu który ma końcówkę .jpg .png itp itd żeby się z automatu wyświetlały fotki Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 553 Opublikowano 19 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października 2020 Ostatnia już porcja zielonego zbrojenia się przed dziesiątym listopada. Niniejszym uznaję, że cel osiągnięty i mam już wszystko, co chciałem z obecnej generacji (może jeszcze FH4, ale mam dwójkę i trójkę to na razie mi styknie, póki czwórka nie zejdzie z ceny).@C1REX mówił, że C3 fajna gierka, a ja wiem, że ten forumowicz zna się na wszystkim, więc kupiłem Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że nie pozamykają galerii i będę mógł odebrać monolit Microsoftu w sklepie po pracy. 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. columbo 1 108 Opublikowano 19 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października 2020 Olx dalej daje czadu, zwłaszcza w czasach gdy ludzie wyprzedają się z towaru w związku z premierą nowej generacji. Shadow of TR za 65 ziko w folii (już zdjęta), a dwie pozostałe za 40 sztuka, "Wie pan, miałem w to kiedyś zagrać, ale puszczam bo zbieram na PS5" i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów 9 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 @Wredny Będziesz miał możliwośc sprawdzenia czy gra ci się podoba w GP, to po co w ciemno bierzesz pudełka? Pinga nie przegonisz w ilości gier. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Bo lubię pudełkowe wydania, a cyfra jest dla mnie jakaś taka bezosobowa i przypomina czasy piractwa Akurat EXy XBOXowe chciałem sobie w pudełkach sprawić, bo ładne są 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Kurde te pudełka akurat są mocno takie se dla mnie. No i game pass to jeden z większych plusów Xboxa. Nie mi to oceniać, każdy wydaje swój hajs jak chce, ale zakup w „ciemno” tylu gier, które na dodatek są w GP to dla mnie pewien heroizm. Wredny, a ty będziesz w ogóle brał GP, chyba nie co? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Gierki dostępne w Gamepassie w pudełkowej wersji chodzą za psie pieniądze więc tanim kosztem można uzbierać biblioteczkę gier jak ktoś lubi. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Ale tego killer Instinct to akurat mogłeś z gamepassa pocisnąć bo i tak chyba będziesz musiał potężną łatkę ściągnąć, czy tam całą grę na nowo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 58 minut temu, columbo napisał: i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów Trochę smutne, że ta seria w drugim rzędzie jest aktualnie lepszym "tomb raiderem" niż ta w pierwszym Mam nadzieję, że Lara trafi w końcu do jakiegoś studia, które nie będzie chciało z niej robić żeńskiej wersji rambo. Albo niech crystalsi wrócą do odnawiania starych części TR. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi