Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, columbo napisał:

eNKz2dX.jpeg

Bardziej do kolekcji za grosze bo i to to już ograne lata temu.

Kurczę, graficzny design okładek pierwszych gierek na PS3 był jednak bardzo spoko. Z boczku wykonany znaną z obudowy PS3 fat czcionką napis PlayStation, małe ale kolorowe logo PS, no fajnie to wyglądało. Bez porównania z tymi z PS4, nie mówiąc już o PS5.

a jaki pożądany, gruby box był. 

Edytowane przez balon
Opublikowano
On 10/21/2020 at 10:53 PM, Lukas_AT said:

spacer.png

Po taniości dziś wpadło. Pudełka w świetnej kondycji. Mapy miast i książeczki w środku.

I to chyba najlepsze foto w tym topiku od jakichs 50 stron. GTA 4 LIFE!!!!:yahoo:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ElCrPUlWMAQMtH5?format=jpg&name=large  Ek7xA4JWAAc2EVZ?format=jpg&name=large ElF-7WOXgAEzlLa?format=jpg&name=large

Cześć, jestem Adam i kupiłem martwą konsolę :) 

Edytowane przez suteq
Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny zakup, czekam na sprawozdanie. :fsg: 

Ja już miałem Switcha 2 lata temu tylko pożyczonego więc to nie jest dla mnie żadna nowość. :) 

@Pupcio

Co to za smutna reakcja? :( 

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Ja już miałem Switcha 2 lata temu tylko pożyczonego więc to nie jest dla mnie żadna nowość. :) 

@Pupcio

Co to za smutna reakcja? :( 

Bo trochę mi smutno że ja nie mam znicza A trochę mi smutno że kupiłeś konsolę bez gier :rayos:

Opublikowano
26 minut temu, iluck85 napisał:

Do pierwszego laga w gierce. Chyba że nie grasz..

xD 

ma takie same opóźnienie jak na kablu zresztą patrz logitech g pro - tak samo.

Opublikowano

Ja mam Logitech G703 i również sobie bardzo chwalę brak przewodów. I oczywiście żadnego problemu w gierkach multi. :) 

Opublikowano

Miałem Logitecha i potrafiła „przysnąć”. Wróciłem do kabla. 

7 godzin temu, szejdj napisał:

młody ci tak powiedział?

Nie, ale na bank mam lepsza budę niż to co oferowali tutejsi specjaliści :yao:

Opublikowano

Nie, nie mają prawa PRZYSNĄĆ myszka i klawiatura. Chyba, że podłączyłeś do jakiegoś zewnętrznego USB albo miałeś na drugim końcu pokoju. W normalnych warunkach działają co najmniej tak dobrze jak myszki na kablu. Nie ściemniaj. 

Opublikowano

Wysoki model logitecha ponad 5 stówek. Bateria tez nie była problemem, bo na nowych tez potrafiło. 
obstawiam ze problemem było jakieś urządzenie obok. 
Myszka na kablu mi nie wadzi, ale klawiaturka bezprzewodowa sztos. Trochę mi jej brakuje.