Opublikowano 7 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2 miesięcy.
Opublikowano 8 listopada 20204 l Właśnie 14 letni Kacper z OLX podrzucił mi za 20 zł kolejny LUNCH TITLE. Jakby ktoś miał osobno dodatki to Czuję, że jak pierwszy raz odpalę prawilną wersję do tego w 60ks i z auto hdr to będzie
Opublikowano 8 listopada 20204 l Po premierze GTA V myślałem, że w 2020 będziemy mieli już GTA z marzeń, z ogromnym światem i możliwościami. Tymczasem przemijająca generacja nie dostała w ogóle nowego GTA, a na nowej generacji gracze się cieszą z płynnego GTA IV sprzed 12 lat jako launch tittle. Kurde, coś poszło nie tak.
Opublikowano 8 listopada 20204 l Dla mnie czwórka była rozczarowaniem po SA i to ogromnym. Ale i tak nabiłem tam dziesiątki godzin.
Opublikowano 8 listopada 20204 l 22 minuty temu, krupek napisał: Po premierze GTA V myślałem, że w 2020 będziemy mieli już GTA z marzeń, z ogromnym światem i możliwościami. Tymczasem przemijająca generacja nie dostała w ogóle nowego GTA, a na nowej generacji gracze się cieszą z płynnego GTA IV sprzed 12 lat jako launch tittle. Kurde, coś poszło nie tak. Myślę, że będę się cieszył tak samo z GTA4 w każdej generacji, czy będzie GTA 6 czy 8. Nie powtórzą już dla mnie takiego klimatu muzy i postaci. Kocham tę grę.Np. GTAV „w nowych szatach” mnie nie obchodzi w ogóle. Spoiler Co do tego lunch to zdradzę sekrecik, że to tak trochę na żarty pisze No i ogólnie wersja na x360 była ponoć dużo lepsza niż na ps3. Dodając nowe bajery, to ja ciebie panie... Żeby nie było. Zgadzam się, że multishit do V zabił produktywność R* pod kątem nowości. Edytowane 8 listopada 20204 l przez balon
Opublikowano 8 listopada 20204 l 17 minut temu, balon napisał: Nie powtórzą już dla mnie takiego klimatu muzy i postaci. Kocham tę grę. Nie no, rozumiem, bo mam tak z San Andreas.
Opublikowano 9 listopada 20204 l W sumie chciałem tylko Table Tennis, ale użytkownik Amer mnie namówił żeby odciążyć mu półkę brakuje tylko konsoli
Opublikowano 9 listopada 20204 l chwalmy pana, że polska krajem playstation, dzięki temu taniutko można się obłowić
Opublikowano 10 listopada 20204 l 16 godzin temu, maciucha napisał: nie mieć konsoli xbox w 2020 No ale miec konsole xbox360 w 2020 to tez cos nie tak lekko
Opublikowano 10 listopada 20204 l https://imgur.com/urym1N3 Game Pass Box od najlepszego Perfect Blue. Edytowane 10 listopada 20204 l przez Di
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedziemy do twojego nowego domu najdroższa. Kupione #3zielonyraj #teamxbox #spencerkrul #23nadstudiówfirstparty #napotężniejszynajszybszy #13teraflopa #bethesda #wstecznauruchamialność
Opublikowano 10 listopada 20204 l Dzisiaj to jeden z tych dni, kiedy liczba plusów powinna być zwiększona. No ale ile to razy było już pisane, o zwiększenie limitu w takie ŚWIĘTO jak dziś?
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest piękny, it's bjutiful
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo dziękuje za przekonanie mnie do zakupu. Ogień będzie!!