Opublikowano 10 listopada 20204 l 8 minut temu, mugen napisał: Ej, a będzie jakiś śmiałek z XSSem? @Di chyba ma, ale coś mu zdjęcia przestały działać. Najlepiej chyba wrzucać na imgur.com.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Tylko jedna osoba z Yakuzą 7 ;/ Nawet naklejkę dali!
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. abmeldung w zielonym krolestwie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja rozumiem, że kurier się śpieszył, bo miał wiele xboxów do rozdania, ale bez przesady - szybko tak postawił i od razu pojechał (Najpierw robiłem zdjęcie, a potem dopiero biegłem do furtki, żeby jakby co był jakiś dowód. Jakby ktoś pytał to kurier UPS.) Na szczęście nic się nie stało i sexik jest cały. Poniżej wraz z pozostałym moim sprzętem do grania I w sumie nie jest taki duży Spoiler
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne! Aż mam ochotę zdjąć nachy i zacząć trzepac.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Nie no, ta konsola wygląda pięknie stojąc obok TV'ików. Chyba będę jedyną osobą, która ułoży go poziomo
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 10 listopada 20204 l przez _Shaman_
Opublikowano 10 listopada 20204 l Chryste panie w zielonych morelach ostatni raz tak mnie swędziała ręka na premierę konsoli w 2006 przy Xboxie 360
Opublikowano 10 listopada 20204 l No mnie też swędzi ale potem przychodzi rozum, że przecież wszystko to mam na PC.
Opublikowano 10 listopada 20204 l U mnie niedługo wpada Switch Lite i ogólnie musiałbym najpierw wpakować jakieś 3k w TV, bo aż takiej psychy nie mam żeby podłączać SeXiaka do HD Ready z 2008 roku
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czuję się, jak za gnoja w wigilię
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie mam i ja! EURO nie zawiodło, DPD również, update'y pościągane, konfiguracja zakończona, w tle ściągają się gierki, a poniżej mała sesja zdjęciowa z tej okazji Tutaj jeszcze wszystko w pudełkach (swoją drogą bardzo gustownych): Później otwarcie tej skrzynki skarbów i przepiękne wręcz pakowanie: A następnie wszystko już na wierzchu - śliczna ta konsolka i strasznie malutka - jednak zmieściła mi się obok TV, z czego niezmiernie się cieszę
Opublikowano 10 listopada 20204 l No serio - opakowanie od konsoli jak się otwiera to jakbym jakis towar za 100 klocków otwierał a nie konsole dla dzieci. Kosmos, nawet w takim aspekcie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wylądował. Kable za krotkie więc leży. Przejrzałem temat i Google podpowiada mi lodowki w morele XD
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 hours ago, MBeniek said: @Di chyba ma, ale coś mu zdjęcia przestały działać. Najlepiej chyba wrzucać na imgur.com. Później poszedł edit właśnie z imgurem i myślałem, że zadziałało. No to Twitter:
Opublikowano 10 listopada 20204 l Fajnie że mamy tutaj tylu konsolomaniaków którzy biorą sprzęcior na premiere. Miłej zabawy panowie, ucałujcie xboxa od wujka pupcia
Opublikowano 10 listopada 20204 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Fajnie że mamy tutaj tylu konsolomaniaków którzy biorą sprzęcior na premiere. Miłej zabawy panowie, ucałujcie xboxa od wujka pupcia CZEKAMY NA CIEBIE WARIACIE
Opublikowano 10 listopada 20204 l No to cześć! Ależ ta konsola jest piękna! Edytowane 10 listopada 20204 l przez Shago
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W południe był SeX to teraz trochę japońskiego masochizmu od @Dave Czezky Rodzinka w komplecie To pomiędzy Y0 a YK2 to Yakuza Kiwami
Opublikowano 10 listopada 20204 l 26 minut temu, Shago napisał: No to cześć! Ależ ta konsola jest piękna! który to Series X?