aux 3 784 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jesteś co prawda hejterzem PS4 i zielonym betonem ALE za ten Gacusiowy kącik i tiwik od Sony należy Ci się szacun i dużo plusików Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ile dałeś za papierowego ? Też na niego poluję,ale ceny bywają chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 100-110zł z wysyłką w bdb stanie, ale wersja ntsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Niezly telewizorek. Jak kiedys dorwe łapy na kineskopowcu to sobie podlacze PS2 i ogram Dragon Quest VIII na kanapie, w kapciach popiajac ciepłe kakao...mmm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wczorajszy zakup. Wyrwana od kumpla w okazyjnej cenie, miesiąc używana na gwarancji z euro rtv bodajże. O dziwo różnica między wersją slim a zwykłą jeżeli chodzi o ekran jest dla mnie nie odczuwalna, pewnie gdybym miał obie obok siebie to by była inna bajka ale na ten moment jestem zadowolony bo leży lepiej w ręce niż jej poprzednik. Postanowiłem sobie znów sprawić kolejną vitę bo nazbierało się trochę zaległości i biblioteka gier, które chciałbym ograć również wzrosła znacznie. Zdjęcie nie moje jak zrobie jakieś zakupy growe to wrzuce ze swoją vitą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Bdb zakup, tylko czemu nie OLED Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 które to OLEDy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pyierwszy model, premierowy. U ziomka widziałem ten nowszy, porównałem ze swoją premierówką, różnica jest, ale włosów z głowy bym sobie nie rwał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Modele 1000, bez ramki wokół wyświetlacza, którą widać na zdjęciu kolegi. Z tym krytykowaniem LCDków bym uważał, bo zajeżdza to trochę owczym pędem. Ekran jak ekran, jakoś grając na swoich telewizorach chyba nie płaczecie, że to LCD. OLED niby spoko, ale te pasy/smugi na czarnym tle są mocno słabe. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hmm czemu nie oled nie wiem. Podoba mi się dłuższy czas grania na samej baterii oraz to, że konsolka jest lżejsza. Co do ekranu gdybym miał dwa przed sobą do porównania na bank by była jakaś różnica tak to nie widzę Na razie spadam do ogrywania Finala VIII jak dojdzie reszta zakupów wrzucę wraz z vitą, która cała czarna wygląda dość spoko aczkolwiek matowe wykończenie jest dość dziwne w porównaniu do oleda. Miałem spoko cenę to wziąłem nowszą i to chyba jedyne co mną akurat kierowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Przyszly paczuszki do mnie. Aleeee bedzie grania, nie moge sie doczekac. Poprostu SUPER. SUPER! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Taki potencjał miałeś na wycinanke, a samo super zostawiłeś. Wersja prawilna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 302 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) A wy co? Dalej xbony i ps4? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez pawciokratos 26 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 to ta 20th anniversary wersja? plusik Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 LotF już jakiś czas temu nabyłem, ale się nie chwaliłem. DC właśnie dotarł. No i digital version najlepszej piłeczki na rynku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie, nie mam jeszcze Vity/PS TV (bardziej to 2 mnie interesuję). Ostatni hype z patchem do DC tak mnie niszczył, że w końcu skapitulowałem: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 w SSX, GoW:J nie grałem, DMC do połowy ( Dante ) to sobie nadrobię zaległości. MSR do kolekcji najbardziej prawilnych racerów ever 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 O kurcze, MSR! Ta gierka zjada na śniadanie buraki i deszcze. Kudosy dla Chrisa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) to chyba druga gra którą widziałem na DC po Soul Caliburze. Do dziś pamiętam jak mną pozamiatała. Cykl dnia i nocy wg lokalnego czasu, zmiana fal radiowych, te fury , te miasta , te neony. Ech wtedy to się czuło zmianę generacji. Mojego DC dostałem wraz z MSR, Caliburem, Crazy Taxi 2 , Sword of Berserker, Virtua Tennis i RE: Code Veronica. Chętnie bym przeżył to jeszcze raz Teraz jak sobie kupię nextgena w komplecie z 5 grami pewnie nie poczuję w sobie ani ułamka tej radochy. Lata nie mają nic do tego. tak wiem kup WiiU Edytowane 13 Grudnia 2014 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam prośbę: możecie dać linka do posta, gdzie Ktoś fotkował swoje białe PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam prośbę: możecie dać linka do posta, gdzie Ktoś fotkował swoje białe PS4? To? myslalem, ze zakupie dopiero w 2015 ale jednak dzieki kochanej zonie trafila pod dach szybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Na przykład, dzięki. A ktoś dawał więcej fot i każdy element szczegółowo fotkował, chyba był to ussr. Potrzebne mi "poglądowo", a słaby jestem w szukaniu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Na przykład, dzięki. A ktoś dawał więcej fot i każdy element szczegółowo fotkował, chyba był to ussr. Potrzebne mi "poglądowo", a słaby jestem w szukaniu na forum. chyba to? bo innych tutaj nie ma, poczekaj, to spr inne działy Mam i ja Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Grzegorzo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paliodor 1 761 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 W tym tygodniu przyszła mi ostatnia zaległa paczka więc temat zakupów jesienno-grudniowych uważam za zamknięty. Dwie Yakuzy by nadrabiać zaległości w tej serii. Dead Souls jako ostatnia ang Yakuza wydana na zachodzie i Yakuza:Black Panther,czyli spin-off na PSP. Lollipo Chainsaw czyli kolejna zakręcona gierka Sudy51. Troszkę straszących klimatów w wydaniu Fatal Frame III (aka Project ZeroIII w EU). Następny Megaten do kolekcji pod postacią portu na PC Engine CD pierwszego Shin Megami Tensei. Gierka dodatkowo kupiona na Allegro co mnie tylko utwierdziło w przekonaniu,że warto szperać nasz rodzimy portal aukcyjny bo czasem da się trafić na fajna "egzotykę" za grosze. Mnie to wyszło 20zikos z przesyłką więc imo mega deal Na koniec Sega MegaDrive Ultimate Collection aby można było sobie popykać z kumplem kanapowego co-opa w Golden Axe/Streets of Rage.Składanka zacna i aż szkoda,że Konami albo Capcom nie pokuszą się o podobne ze swoimi gierkami z dawnych lat. To by było na tyle jeśli chodzi o konsole, co zaś się tyczy PC Master Race to wpadły digitale Crimzon Clover:World Ignition i Shadowrun Returns. Pierwszy to bardzo miodny shmup na którego czaiłem sie od jakiegoś czasu.Drugi zaś to rpg będące mixem cyberpunku i fantasy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Co to za gierki Paliodor, gdzie jakies tytuly AAA jak Call of Duty, Assassins Creed, Fifa? Widze ze bajki kupiles do ogladania jakies hahaha. Super, nie wiedzialem ze Fatal Frame mialo w USA taka ladna okladeczke. Sega mega drive collection to naprawde KONKRETNY zestaw gier. Wbilem platyne zarowno w regionie EU i USA z najwieksza przyjemnoscia. Polecam Story of Thor, megatona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi