Opublikowano 11 listopada 20204 l 3 minutes ago, eX4cT_PL said: Dziś nad tym myślałem, Microsoft życzy sobie 4cm pomiędzy wylotem a ściana i dziś mierzyłem jest dokładnie 4cm (no może bez kilku milimetrów) i tak się właśnie zastanawiam czy go tam trzymać czy jednak go postawić obok tv bo muszę przyznać ze półka robi się baaardzo ciepła od tego diabła. Ja miałem u siebie w szafce gdzie było dużo więcej miejsca i wyciągnąłem. Cholernie tam gorąco, a co do producentów to wiesz w autach też zalecają wymieniać olej co 30.000 km i wiemy jak się to kończy.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Trzeba mieć wyjątkowo silną psychę, żeby trzymać konsolę za 2,5 klocka w takiej szparce.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 7 minut temu, eX4cT_PL napisał: Dziś nad tym myślałem, Microsoft życzy sobie 4cm pomiędzy wylotem a ściana i dziś mierzyłem jest dokładnie 4cm (no może bez kilku milimetrów) i tak się właśnie zastanawiam czy go tam trzymać czy jednak go postawić obok tv bo muszę przyznać ze półka robi się baaardzo ciepła od tego diabła. Naprawdę tylko 4 cm? Ja to bym zrozumiał jeszcze jakos te 4 cm pomiędzy tyłem, a ścianą, żeby klocek miał skąd zasysać powietrze. Ale nie u góry. Ja bym tam ją uwolnił, przecież ten wentylator, patrząc po tych filmikach z dymem, wyrzuca mega dużo powietrza. Ja bym tak nawet Oniaka starego nie postawił, a co dopiero maszynę z taką konsumpcją energii.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Plusiki załadowane na jutrzejsze Plejaczki? ode mnie każdy klap dostanie minusa, już odłożone
Opublikowano 11 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszystko podłączone, skonfigurowane i ustawione. Klocek od Phila przyszedł w jednym kawałku. Lampa od @Kmiot nie wypaliła wiec jest od @Dave Czezky. Valhalla wymieniona na Dirt 5. Ambilight ustawiony na maxa. Witamy nową generacje na miare swoich możliwości.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Plusiki załadowane na jutrzejsze Plejaczki? Przecież Sony specjalnie przesunęło premierę w Polsce o tydzień aby na forum PSX extreme plusiki się odświeżyły
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Małe to cudeńko, trochę większe niż 2 x chłodzenie CPU z blaszaka obok
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaczynaja splywac pierwsze dary z Krolestwa Niebieskiego
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I’m lovin’ it! Pierwsza konsola na premierę Drugi Xbox (bo chwilę miałem X360) Najlepsze opakowanie konsoli ever! Elegancki sprzęt do salonu 30latka - żadna konsola lepiej nie wygląda. Idealna do nowoczesnych wnętrz ludzi korporacji Perfekcyjnie pasująca do szafki RTV - szafka jakby czekała na XSX. Jest 5 cm nad, po 15 po bokach i z tyłu. Białe światełko - stylowe i podkreślające premium jakość nowoczesnego hi-endowego sprzetu. Za(pipi)iste wykonanie konsoli i pada - czuć jakość premium. Pad mam fajną tekstura z tylu. Jest zaskakująco mały! Gampass odpalony, gry się instalują, urlop w pracy - tak można żyć. Witam, po zielonej stronie mocy. Jaram się jak ksiądz na nowego ministranta i Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jakoś nie było okazji wcześniej wrzucić zdjęć z moich wtorkowych zakupów Jestem w szoku jak bezgłośna jest ta konsola
Opublikowano 12 listopada 20204 l Dobra, ale gdzie są Plejki? :o Liczyłem dzisiaj na jakieś wrażenia z giereczkowania, przecież na forum mamy masę ludzi na obczyźnie.
Opublikowano 12 listopada 20204 l możliwe że posiadacze PS5 grają w premierowe tytuły, ale mogę się mylić.
Opublikowano 12 listopada 20204 l U tych kilku których mam online dominuje głównie Valhalla na PS4, więc raczej się mylisz.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Jeszcze bardziej możliwe, że premiera PS5 w Polsce (i wielu innych krajach) przypada na 19.11.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 14 minut temu, Kalel napisał: możliwe że posiadacze PS5 grają w premierowe tytuły, ale mogę się mylić. Bez konsoli?