Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
3 minutes ago, eX4cT_PL said:

Dziś nad tym myślałem, Microsoft życzy sobie 4cm pomiędzy wylotem a ściana i dziś mierzyłem jest dokładnie 4cm (no może bez kilku milimetrów) i tak się właśnie zastanawiam czy go tam trzymać czy jednak go postawić obok tv bo muszę przyznać ze półka robi się baaardzo ciepła od tego diabła.

Ja miałem u siebie w szafce gdzie było dużo więcej miejsca i wyciągnąłem. Cholernie tam gorąco, a co do producentów to wiesz w autach też zalecają wymieniać olej co 30.000 km i wiemy jak się to kończy.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Trzeba mieć wyjątkowo silną psychę, żeby trzymać konsolę za 2,5 klocka w takiej szparce.

Opublikowano
13 minut temu, SetoPL napisał:

ale widzę, że forumek czujny

tumblr_inline_pk0306nuDY1rcypds_400.gifv

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Dziś nad tym myślałem, Microsoft życzy sobie 4cm pomiędzy wylotem a ściana i dziś mierzyłem jest dokładnie 4cm (no może bez kilku milimetrów) i tak się właśnie zastanawiam czy go tam trzymać czy jednak go postawić obok tv bo muszę przyznać ze półka robi się baaardzo ciepła od tego diabła.

Naprawdę tylko 4 cm? Ja to bym zrozumiał jeszcze jakos te 4 cm pomiędzy tyłem, a ścianą, żeby klocek miał skąd zasysać powietrze. Ale nie u góry. Ja bym tam ją uwolnił, przecież ten wentylator, patrząc po tych filmikach z dymem, wyrzuca mega dużo powietrza. Ja bym tak nawet Oniaka starego nie postawił, a co dopiero maszynę z taką konsumpcją energii.  

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Plusiki załadowane na jutrzejsze Plejaczki?

ode mnie każdy klap dostanie minusa, już odłożone :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wszystko podłączone, skonfigurowane i ustawione. Klocek od Phila przyszedł w jednym kawałku. Lampa od @Kmiot nie wypaliła wiec jest od @Dave Czezky. Valhalla wymieniona na Dirt 5. Ambilight ustawiony na maxa. Witamy nową generacje na miare swoich możliwości. 

19nvhyO.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Plusiki załadowane na jutrzejsze Plejaczki?

Przecież Sony specjalnie przesunęło premierę w Polsce o tydzień aby na forum PSX extreme plusiki się odświeżyły

Opublikowano

Małe to cudeńko, trochę większe niż 2 x chłodzenie CPU z blaszaka obok

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Także tak

Brak opisu.

Opublikowano

Zaczynaja splywac pierwsze dary z Krolestwa Niebieskiego :problem:

Ux80a2I.jpeg

Opublikowano

polska czy inny kraj?

Edytowane przez eloszki

Opublikowano

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

I’m lovin’ it!

Pierwsza konsola na premierę :xboss:

Drugi Xbox (bo chwilę miałem X360)

Najlepsze opakowanie konsoli ever!

Elegancki sprzęt do salonu 30latka - żadna konsola lepiej nie wygląda. Idealna do nowoczesnych wnętrz ludzi korporacji ;)

Perfekcyjnie pasująca do szafki RTV - szafka jakby czekała na XSX. Jest 5 cm nad, po 15 po bokach i z tyłu. Białe światełko - stylowe i podkreślające premium jakość nowoczesnego hi-endowego sprzetu.
Za(pipi)iste wykonanie konsoli i pada - czuć jakość premium. Pad mam fajną tekstura z tylu. Jest zaskakująco mały!

Gampass odpalony, gry się instalują, urlop w pracy - tak można żyć.

Witam, po zielonej stronie mocy. Jaram się jak ksiądz na nowego ministranta i Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych :D

Opublikowano

jakoś nie było okazji wcześniej wrzucić zdjęć z moich wtorkowych zakupów

IMG-20201112-135020.jpg

IMG-20201112-135042.jpg

Jestem w szoku jak bezgłośna jest ta konsola

Opublikowano

możliwe że posiadacze PS5 grają w premierowe tytuły, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Jeszcze bardziej możliwe, że premiera PS5 w Polsce (i wielu innych krajach) przypada na 19.11.

Opublikowano
14 minut temu, Kalel napisał:

możliwe że posiadacze PS5 grają w premierowe tytuły, ale mogę się mylić.

Bez konsoli? :obama:

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

Bez konsoli? :obama:

klapy i mejm

maxresdefault.jpg