Opublikowano 12 listopada 20204 l 3 minuty temu, _mike napisał: Kosmiczne PS5 będzie ciekawie wyglądać obok Przecież to nie cholery do siebie nie będzie pasować. Flip i Flap. Piękna i bestia. Timon i pumba
Opublikowano 12 listopada 20204 l 6 minut temu, _mike napisał: Trochę jak subwoofer ale elegancko Ej no z moim subwooferem wyglądają jak siostry, tylko jedna ma więcej pudru.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 11 minut temu, Hela napisał: @Figuś można ładować słuchawki na tym docku na pady jakoś? Nie, nie ma też wejścia na kabel usb który by można było podłączyć
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 godziny temu, _mike napisał: Z resztą obecnie i tak nie ma chyba jeszcze gier, które go mocno obciążają (z tego co widziałem w testach to nawet gearsy 5 nie dają rady). Ile na testach wyciągali coś pod 40 kilka stopni? Digital Foundry zanotowało najwięcej 62*
Opublikowano 12 listopada 20204 l O widzisz. Wydawało mi się, że to u nich widziałem 40 st. Będę się przyglądać, ale do PCetowych temperatur jeszcze daleko więc myślę, że to na tyle dobra konstrukcja, że da radę
Opublikowano 12 listopada 20204 l No nie wiem, 62 stopnie na wylocie to na samym APU na pewno są PCtowe temperatury. Zobaczymy jaka będzie kultura sprzętu przy gierkach wykorzystujących potencjał 12 terafanków ale to pewnie jeszcze z dwa lata. Samo chłodzenie wydaje się mega przemyślane, mogli by w podobny sposób robić małe obudowy do PC.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 4 godziny temu, Labtec napisał: Czekałem czekałem, i next-gen jest! I to jest next gen <3
Opublikowano 12 listopada 20204 l 5 godzin temu, Kornolio napisał: Moje zakupy growe, w tym filmy za grosze Byłem akurat w antykwariacie w innym mieście i mieli dużo dobrego stuffu. Wow, ile dałeś za Pegaza?
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 godziny temu, Fanek napisał: Digital Foundry zanotowało najwięcej 62* To już herbatę japońską zieloną będzie można zaparzyć.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy zakup z Limited Run Games.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niebieski oltarzyk rosnie w oczach Teraz byle do czwartku i miej mnie panie w swojej opiece
Opublikowano 13 listopada 20204 l Patrzę na te zdjęcia i cały czas nie wierze, że ktoś idzie do sklepu i wydaje 700PLN na grę z sprzed dwóch generacji i kod na dodatek do gry z poprzedniej generacji.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Przecież MM jest normalnie na płycie. Ja tam nie widzę różnicy czy ktoś kupuje remake starocia czy nowy tytuł. To i to gra, jak ktoś chce zagrać to co za różnica.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza paczka wjechała. Teraz czekam na konsole (pierw x series x, dzien pozniej ps5) oj bedzie grane
Opublikowano 13 listopada 20204 l Przedsmak generacji Reszta gier jak juz bede mial konsole w lapach. Edytowane 13 listopada 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 13 listopada 20204 l 3 godziny temu, Moldar napisał: Faktycznie straszne, ktoś kupuje sobie gry, na które ma ochotę. No ale to że na konsolę której nie ma - przynajmniej kuriozalne. xd @MEVEK no szczerze mówiąc myślałem, że będziesz jednym z pierwszych szczęśliwców którzy nabędą PS5 na forum. Pustki w UK ma się rozumieć? Edytowane 13 listopada 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 13 listopada 20204 l 19 godzin temu, Square napisał: Wow, ile dałeś za Pegaza? Właściwie dostałem go za free bo nie działał. Okazało się, że ma uszkodzony regulator napięcia (koszt nowego 2 zł) spowodowany podłączeniem zasilacza o złej polaryzacji + wewnątrz zamiast na zewnątrz. Przylutowałem nowy i śmiga
Opublikowano 13 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No ale to że na konsolę której nie ma - przynajmniej kuriozalne. xd Nie widzę w tym nic kuriozalnego - też przed kupnem XSX chciałem wyrwać wszystkie interesujące mnie exy na XBOXa, żeby wejść w ten ekosystem na pełnej... (pomijamy istnienie gamepassa milczeniem).@schabek - te oznaczenia o polskiej wersji językowej to na okładce, czy tylko na folii? Bo jeśli to drugie to
Opublikowano 13 listopada 20204 l Dziękujemy Panie Spencer za uratowanie 9 generacji konsol Edytowane 10 grudnia 20204 l przez Daddy
Opublikowano 13 listopada 20204 l 20 minut temu, Wredny napisał: @schabek - te oznaczenia o polskiej wersji językowej to na okładce, czy tylko na folii? Bo jeśli to drugie to Na okladce niestety