Opublikowano 17 listopada 20204 l W dniu 15.11.2020 o 15:08, Amer napisał: W ostatnich dniach zdrowo przywaliło tutaj kolorem zielonym, więc wciskam się teraz z odrobiną czerwieni (zanim zaleje nas niebieski). Plus dwa cukiereczki z PS4: Dziękuję za uwagę i pozdrawiam @ping jak tak mozesz na to patrzec. Wez cos wrzuc, bo konkurencja nie spi
Opublikowano 17 listopada 20204 l 5 minut temu, MEVEK napisał: @ping jak tak mozesz na to patrzec. Wez cos wrzuc, bo konkurencja nie spi Znudziło mi się robienie fotek i tłumaczenie ludziom, dlaczego kupuję rzeczy, które im się nie podobają. Yebać, kupuje graty tylko dla siebie
Opublikowano 17 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu pierwsza część serii NFS trafiła na Switcha, a dodatkowo jedna z lepszych. Gram już od dwóch godzin i frajda cały czas ta sama jak na pozostałych trzech konsolach
Opublikowano 18 listopada 20204 l 18 godzin temu, Postal napisał: W końcu pierwsza część serii NFS trafiła na Switcha, a dodatkowo jedna z lepszych. Gram już od dwóch godzin i frajda cały czas ta sama jak na pozostałych trzech konsolach szanuję takich wariatów, też zdarzały mi się takie poyebane akcje
Opublikowano 18 listopada 20204 l Kandydatów na GOTY mam w tym roku bardzo dużo, a tu kolejny wyrósł:
Opublikowano 18 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To może ja zacznę. Jakie to jest bydle. I jest okropne. I nie mieści się na stojąco pod telewizorem. Ale będę kochał.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Przepiękny sprzęt, jak z Detroit Become Human Futurystyczny, przykuwający wzrok. Widać, że nowa generacja zaczyna się jutro
Opublikowano 18 listopada 20204 l 59 minut temu, WisnieR napisał: To może ja zacznę. Jakie to jest bydle. I jest okropne. I nie mieści się na stojąco pod telewizorem. Ale będę kochał. Ile masz tam centymetrów między półką a TV?
Opublikowano 18 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konsolka od Nintendo oczywiście posiada quick resume dla wszystkich wbudowanych gier Kciuk dla skali. To teraz czekanie na wgrywanie gierek z NESa przez wbudowane USB C bo z dwoma przyciskami w nic więcej się nie zagra. Edytowane 18 listopada 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 18 listopada 20204 l @Ukukuki A co można już tego gamewacza przerobić? Czy normalnie odpala Romy? Dwa przyciski to poradzić sobie powinien i z gbc/GBA.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: @Ukukuki A co można już tego gamewacza przerobić? Czy normalnie odpala Romy? Dwa przyciski to poradzić sobie powinien i z gbc/GBA. Nie wiem czy już można wgrywać gierki ale kilka dni temu została złamana https://www.videogameschronicle.com/news/the-mario-game-watch-has-already-been-hacked-before-its-even-released/
Opublikowano 18 listopada 20204 l Niezły design HC Roomu u Wiśniera. Futurystyczna locha odrzutowa zasłaniająca telewizor i PS4 w kolorystyce lui vitą dla karyn W dniu 18.11.2019 o 07:46, WisnieR napisał: Da się jeszcze tak żyć?
Opublikowano 18 listopada 20204 l 5 godzin temu, WisnieR napisał: Ta sonka wygląda jak je.bany potwór z loch ness
Opublikowano 18 listopada 20204 l Nie wiem czy mi podejdzie ale stylistyka po trailerach i studio mi pasuje więc stestuje.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Niezły design HC Roomu u Wiśniera. Futurystyczna locha odrzutowa zasłaniająca telewizor i PS4 w kolorystyce lui vitą dla karyn To jest PS4 w najlepszym i jedynym akceptowalnym wydaniu limitowanym Diamond Dogs i należy je szanować!Jak leży wyglsda jeszcze gorzej....
Opublikowano 18 listopada 20204 l O ile w pionie ta konsola jeszcze jakoś wygląda (szczególnie wersja bez napędu) tak poziomo to
Opublikowano 19 listopada 20204 l Najłagodniej chyba będzie powiedzieć, że nie wygląda jakby była stworzona do leżenia na boku