Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 godziny temu, LiŚciu napisał: Nie wiem czy mi podejdzie ale stylistyka po trailerach i studio mi pasuje więc stestuje. Zaje.bisty tytuł ale polecam dawkować.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 godziny temu, WisnieR napisał: To jest PS4 w najlepszym i jedynym akceptowalnym wydaniu limitowanym Diamond Dogs i należy je szanować! Jak leży wyglsda jeszcze gorzej.... Faktycznie xD
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, MEVEK napisał: Tylko Death Stranding ja przebija Wiem, bo mam obie Reedycja.. spokojnie... nie mam konsoli jeszcze, tylko odpisuje na post Edytowane 19 listopada 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 19 listopada 20204 l 8 godzin temu, LiŚciu napisał: Nie wiem czy mi podejdzie ale stylistyka po trailerach i studio mi pasuje więc stestuje. Jest bardzo dobra, a grafika na Pstryku wyglada lepiej niż dobrze. Szczególnie na Oledzie.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Media Markt nie zawiodło kurier z rana OMG Edytowane 19 listopada 20204 l przez KOŁD
Opublikowano 19 listopada 20204 l 17 minutes ago, KOŁD said: Media Markt nie zawiodło kurier z rana OMG Sprawdź co masz w pudełku, podobno niektórzy otrzymali wersję z napędem
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emocje rano sięgnęły zenitu. Kupiona bez preordera ale po znajomości. Oto Ona
Opublikowano 19 listopada 20204 l Zawsze ja, zawsze ja [emoji16][emoji16][emoji16] A ja czekam na kurierka biedny...
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pozdro z Kalisza od Kyo jedna moja druga Kyo oczywiście
Opublikowano 19 listopada 20204 l ale plusa to dostaniecie jednego na współę, gałganie Edytowane 19 listopada 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karton zdewastowany, ale uj tam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bydle ciężkie jak diabli.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 35 lat na karku i dalej mokre sny o gierkach. Coś pięknego. Udanego panie i panowie
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wróciłem z MM, nigdy wcześniej w życiu tak ostrożnie nie jechałem
Opublikowano 19 listopada 20204 l Na takie święta jak premiery nowych konsol czy niesamowicie nahajpowanych gierek powinien być z automatu zwiększony limit plusów. Kobik już się nie załapał
Opublikowano 19 listopada 20204 l Czy ten czarny błyszczący środek konsoli, macie oklejony folią? Bo u mnie wydaje się że nie jest zabezpieczony. Edytowane 19 listopada 20204 l przez damianKr
Opublikowano 19 listopada 20204 l Godzinę temu, Figuś napisał: Pozdro z Kalisza od Kyo jedna moja druga Kyo oczywiście 1 godzinę temu, Perez napisał: Kyo pozdrawia Coś mi tu nie pasuje... Czy Perez to Figuś?
Opublikowano 19 listopada 20204 l 15 minut temu, MBeniek napisał: Coś mi tu nie pasuje... Czy Perez to Figuś? Tak