Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przesiadka z 8-9 letniego BenQ GW2750. Nadal 1080p, ale z odświeżaniem 144hz zamiast 60 (pierwsze wrażenie - ). Do tego IPS zamiast VA i 24.5'' w miejsce 27 cali. HDR też posiada, ale podejrzewam, że to raczej ciekawostka. Do tego standardowo wsparcie Freesync Premium, kompatybilność z G Sync, Stosunkowo świeży model, bodajże z lipca tego roku. W recenzjach mocno chwalony, szczególnie za czas reakcji matrycy i odwzorowanie kolorów. Wygląd też nie najgorszy, chociaż podstawka okazuje się trochę duża.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł ostatni, trzeci nextgen (do kompletu z XSX i RTX3080). Teraz można robić prywatny lockdown
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 godzinę temu, II KoBik II napisał: 35 lat na karku i dalej mokre sny o gierkach. Coś pięknego. Udanego panie i panowie i ten włos przyklejony do piano black
Opublikowano 19 listopada 20204 l 8 minut temu, krzysiekp392 napisał: serio kobik, serio? No i odebrałeś to jak odebrałeś. Jak baba z ciulatym charakterem w dodatku z combo TYMI DNIAMI. Eh.
Opublikowano 19 listopada 20204 l a to sorry, myślałem że to taki pocisk z doopy, zasugerowałem się podpisem pod twoim nickiem
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ to jest kolos. Witaj nowa generacjo . Neonet? Zawsze szanowałem. Czas się brać za podłączanie pod XH659096, sam jestem ciekaw efektów tego combo. Edytowane 19 listopada 20204 l przez Rafael0089
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nigdy nie wrzucam zdjęć (bo nie lubię ich robić :V), ale nowa generacja, to zrobię wyjątek: Spoiler PS4Pro po weekendzie idzie do do domu dziecka, niech posłuży innym ludziom
Opublikowano 19 listopada 20204 l 21 minut temu, Rafael0089 napisał: Ależ to jest kolos. Witaj nowa generacjo . Neonet? Zawsze szanowałem. Czas się brać za podłączanie pod XH659096, sam jestem ciekaw efektów tego combo. Ładnie wisi ten tv, tak nie za prosto
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam juz o co
Opublikowano 19 listopada 20204 l 14 minut temu, schabek napisał: Zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam juz o co I Ty chciałes pleyke w bagażniku w BMW wozić? Oszalałeś? Edytowane 19 listopada 20204 l przez LiŚciu
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dobrze jest wrzucić takiego kloca do bagażniki bmki, dociąży tylną oś i nie będzie dupa uciekać.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 godzinę temu, second napisał: Ładnie wisi ten tv, tak nie za prosto Konsola też nie stoi za prosto. Kolega zapomniał o podstawce XDD w tę samą stronę przechylona
Opublikowano 19 listopada 20204 l Godzinę temu, Rayos napisał: Rodzina w komplecie Zayebyscie tylko ten kredens pod TV.
Opublikowano 19 listopada 20204 l tylko drugi? chyba ktoś nie zauważa tego j,ebaniutkiego faceless burial na kolumnie
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niestety listonosz mnie dzisiaj zawiódł. Przyniósł tylko Demona na pocieszenie Nie wiem, co mam z nim zrobić? Może do Prosiaka załadować
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niestety człowiek się rozchorował więc za dużo nie pogram dzisiaj
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ooo Pany, piękne się to ogląda i czyta Nowa generacja w pełni wylądowała. Obeszłem się smakiem, ale nie na długo. Życzę miłej kawusi i całonocnego grania