Opublikowano 27 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym tygodniu dostawa 2x GOTY 2020 i spanialy Uncharted W sumie do TLOU i Uncharted to bedzie powrot i wbijanie pozostalych pucharkow. Potezna wsteczna kompatybilnosc. I oczywiscie, Tylko na PlayStation
Opublikowano 27 listopada 20204 l 23 godziny temu, Boomcio napisał: Zabytkowy Makarov 9 mm naoliwiony i gotowy na zimną wojnę. Budzik na 6 rano nastawiony ?
Opublikowano 27 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie mnie odwiedziła mikołajka
Opublikowano 27 listopada 20204 l @Emtebe jak zawsze z pomysłem A widzę w sygnaturze, przekreślonego X One... Czy kupiłeś X One Series?
Opublikowano 27 listopada 20204 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: @Emtebe jak zawsze z pomysłem A widzę w sygnaturze, przekreślonego X One... Czy kupiłeś X One Series? Dokładnie tak, One sprzedany a kupiony Series X
Opublikowano 28 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Black Friday Edytowane 28 listopada 20204 l przez lukas_k96
Opublikowano 28 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 28 listopada 20204 l przez Emtebe
Opublikowano 28 listopada 20204 l emtebe widzę poza graniem w gry wideo realizuje się jako seryjny morderca, grunt to mieć pomysł na siebie
Opublikowano 2 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Polecam przejść się do Empika, dzisiejsza promocja.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Jeszcze trochę i kolekcję na DSa zamknę. Mortal Kombat to całkiem dobry port Ultimate, zagrywałem się lata temu, dosyć trudna odsłona. Orcs & Elves to jeden z lepszych rpgów na tą konsolkę. A Dooma jestem po prostu ciekaw po graniu wersji PC i PS4.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l To nie zakup. Wylali mnie z roboty wiec chlopaki sie zlozyli. Edytowane 4 grudnia 20204 l przez Yap
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. w trakcie robienia zdjęcia przyszła inspekcja więc wklejam zdjęcie z inspektorem to moja pierwsza konsola Ninny od czasu Pegasusa więc zamierzam bawić się świetnie
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Cudny kotełek <3 To ten maluch którego ostatnio przyganąłeś? Konsola też niczego sobie. Sam przymierzam się do podobnego zakupu, zwłaszcza że ceny Lite'a są mocno zachęcające.