Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

W złości mówię na niego krowa, ale może faktycznie przerzucę się na pingwina :ragus:

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Dałem serduszko za kotka, a nie nintendo

On tego kocura specjalnie do fotek bierze od starszej pani zza ściany.

Opublikowano

Witamy w homorodzince maciucha. Call me :ogor: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny nie-zakup.
Wczoraj koledzy, kolezanki i caly dzial uraczyli mnie Ghost of Tsushima w akompaniamencie poklepywania w plecy i wyzywania winnych mojego zwolnienia. Dzis natomiast moja kochana, cudowna, niezastapiona zona i przechooy bracia obdarowali mnie...

5B096E6C-1598-4E83-96F3-9FF649FB9485.jpeg

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Chetnie ogram po raz drugi jak juz zarzuca patcha na next geny. 

5028E57F-F8E0-499F-A006-D5EF9DFE47B8.jpeg

Opublikowano

Dłuższą chwilę mnie tu nie było, ale tak to już ze mną jest. W cieplejszej części roku nie spędzam za dużo czasu przy konsolach czy grach ogólnie, a zajmuje się samochodem, wyjazdami i tak dalej. Do grania wracam zwykle na jesień/zimę i tak też było w tym roku :) Aktywny "growo" jestem już od jakiegoś czasu, więc wypada choć częściowo nadrobić zaległości zakupowe, wobec czego poniższe fotki to zbiór niektórych łowów z tego "sezonu" :D

Garść opisu w spoilerze poniżej ;)

Spoiler

Komputer który widać na pierwszym foto to w zasadzie sama obudowa. Peceta dostałem za darmo, coś w sam raz pod starsze gry takie jak widać dalej (C2D, 4gb RAM, 9500GT). Pierwotna obudowa była trochę "nudna", więc za stówkę kupiłem to co widać, wpakowałem weń bebechy z tamtego blaszaka, a poźniej dorzuciłem trochę szybszy proc :)

Gry na peceta to nowość u mnie. Od lat już nie parałem się graniem na blaszanej maszynie, ale jakoś odkąd zacząłem aktywniej grywać na "retro lapku", zaczęła budzić się we mnie nostalgia i sentyment do pewnych gier. Zacząłem więc kupować trochę gierek, w tym takie w które miałem okazję grać za szczyla. Obecnie biały piecyk stoi dumnie obok stanowiska z konsolami, podłączony oczywiście do telewizora.

W tym roku jak na razie sucho u mnie z pierwszym plejakiem, ale kto wie czy jeszcze coś się nie trafi ;) W zamian za to, nadrabiać zacząłem trochę braki w bibliotece x360 i chętniej pogrywać na tej konsoli.

Główny smaczek tego sezonu to oczywiście powrót PS4 na salony. Swoją poprzednią plejkę sprzedałem w pierwszej połowie 2019, aby dołożyć do kaszlaka, a od pewnego czasu PS4 znów zaczęło za mną "chodzić" i w końcu nie wytrzymałem :D

Z grubsza to by było na tyle. Coś tam jeszcze innego zdążyło wlecieć, ale nie wszystko teraz jestem w stanie sobie przypomnieć :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

q0.jpg

Edytowane przez Quake96
coś sie popsuło i [img] mi nie zadziałał. Poprawione ;)

Opublikowano

Coś chyba nie imgurnęło.

Opublikowano

wpadł dodatkowy padzior do xa. biały wygląda pięknie 

IMG_20201207_102230.jpg

IMG_20201207_102304_1.jpg

Opublikowano

Mam I ja. To będzie wspaniały świąteczny miesiąc. Grania i oglądania od groma :)) 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Gdzie pan wyrwałeś swoją sztukę? No i mam nadzieję w ludzkich pieniądzach, bo janusze na allegro windują ceny :D

Swoją drogą, ciekawe czy pudełka gier PS5 doczekają się jakiegoś redesignu, bo na razie wygląda to tak, że zmienili tylko kolorystykę dla odróżnienia. Wiem, nośniki fizyczne tracą sens, ale nadal sporo osób z nich korzysta, a tu SONY pierwszy raz tak pokpiło sprawę głupich pudełek. Toć każda generacja pleja zaskakiwała czymś "świeżym".

Opublikowano

Nareszcie :banderas:Jakżeż to brzmi na uszach. I co najważniejsze słuchawki są kompatybilne ze wszystkim konsolami, które obecnie posiadam.

20201207-164529.jpg

Opublikowano
W dniu 2.12.2020 o 19:57, Ukukuki napisał:

grywalny ten Xcom 2 na switcha?

Grywalny, ale jakiś taki dziwny ten port - rozdziałka często spada, i to w sytuacjach gdzie właściwie nie powinna. Np. wybór ekwipunku postaci przed misją, gdzie wszystko jest statyczne rozdzielczość spada, ale w czasie rozgrywki już nie. Czasami napisy są przez to nieczytelne (rozmyte), a za chwilę wszystko w 720p. Tak się dzieje w trybie handheld, na TV nie sprawdzałem.

Opublikowano

PS5 dopiero wjedzie (przy Returnal?), na razie musi wystarczyć czytanie testu :rayos: 

MH dopiero "znajdę pod choinką", ale zanim to zrobię, to już sobie poinstaluję wszystko, ściągnę aktualizacje, tak, żeby od razu pograć :kaz:

20201209_091844.jpg

Opublikowano

No siema!

Brak opisu.