Opublikowano 10 stycznia 20214 l 2 godziny temu, maciucha napisał: bo gra sie musi sciagnac ze store Dokładnie, z wszystkimi paczami i całym dobrodxiejstwem inwentarza / brakiem pewnych utworów, których nie pamiętam i tak /. Ost i tak daje radę; Electro choc Przy gta4 wogóle napęd nie sczytuje z płyty, chociaż pisze, że jej wymaga. Przy Valhalli chwilkę pokręci na starcie, tak z 10 sekund, później cisza.
Opublikowano 11 stycznia 20214 l 6 godzin temu, Boomcio napisał: Przy gta4 wogóle napęd nie sczytuje z płyty, chociaż pisze, że jej wymaga. Przy Valhalli chwilkę pokręci na starcie, tak z 10 sekund, później cisza. Każda płyta z ery OGX/X360 służy tylko jako licence check, a gra ściągana jest z netu.
Opublikowano 11 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od takiego zestawu prawie 24 lata temu zaczynałem swoją przygodę z PlayStation, jedyna różnica to to że Tomb Raider był po niemiecku xd Konsola i pad były w gorszym stanie ale pomogło kompleksowe czyszczonko. Może ktoś wie jaki środek jest dobry na mikro ryski na konsoli?
Opublikowano 11 stycznia 20214 l Zostaw ryski. Niech będą świadkiem, że 24-letnia babcia może dać tyle samo szczęścia co kilkumiesięczna sunia. Wyczyść ja od czasu do czasu. Należy jej się szacuneczek.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do iksbona, kąkutera, telefonu, a po szczepionce na covid nawet do wsłuchiwania się w organizm.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l 7x sa kompatybilne z PS5 rowniez i generalnie sa bardziej uniwersalne. Ale 9x to swietny zakup. Edytowane 12 stycznia 20214 l przez Yap
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadło ostatnio kilka gierek.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Za te logo "GRY W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ" to ktoś powinien odpowiedzieć.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l On 1/11/2021 at 4:28 PM, łom said: Od takiego zestawu prawie 24 lata temu zaczynałem swoją przygodę z PlayStation, jedyna różnica to to że Tomb Raider był po niemiecku xd Konsola i pad były w gorszym stanie ale pomogło kompleksowe czyszczonko. Może ktoś wie jaki środek jest dobry na mikro ryski na konsoli? To jest piękne.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam znajomego, który w poprzednim roku ograł ciągiem wszystkie dostępne wtedy Yakuzy. Oczywiście główny wątek fabularny co i tak jest niezłym wyczynem. Ja celuję w 2021 :> Spoiler
Opublikowano 12 stycznia 20214 l W dniu 10.01.2021 o 14:59, krupek napisał: Jak w liceum bawiłem się w retro konsole to kupiłem na Allegro pierwszego Xboxa Co? Xbox zdechl w 2005 to nawet dajac mu marne 10 lat na bycie "retro" musialbys byc w liceum w okolicach 2015.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l W oczekiwaniu na nowego Metroida Jeszcze jeden sztos i zamykam kolekcję na DSa. Ta odsłona Mariana jest genialna! Do tego ta graficzka.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Co? Xbox zdechl w 2005 to nawet dajac mu marne 10 lat na bycie "retro" musialbys byc w liceum w okolicach 2015. To było jakoś w 2010/11, więc już od dawna był martwy, więc retro
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsze zakupki na spontanie:
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo lubię muzykę z gier, jak i również lubię grać na keyboardzie/pianinie. Postanowiłem coś z tym zrobić: Będzie grane, oj będzie
Opublikowano 13 stycznia 20214 l 9 minut temu, Shago napisał: Bardzo lubię muzykę z gier, jak i również lubię grać na keyboardzie/pianinie. Postanowiłem coś z tym zrobić: Będzie grane, oj będzie Wrzuć jakąś próbkę.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Na najblższe tygodnie mam w planach ogarnąć z tej książki na dobry początek "The Last of Us", bo jest najbardziej przystępne pod względem trudności. Jak ogarnę, to pomyślę nad czymś takim :). Po przejrzeniu wszystkich dostępnych kawałków w tej książce MGS2: SoL należy do tych trudniejszych, więc trochę poczeka
Opublikowano 14 stycznia 20214 l nigdy mnie do tego nie ciągnęło ale nauczyć się FFX theme na pianinie to taki szczyt marzeń dla mnie
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wzięło mnie na nostalgie. Mój pierwszy w życiu Final w którego grałem na poczciwym szaraczku. Doszła do tego książka do przerobienia przed filmidłem w tym roku. Empiczek nie zawiódł.