Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za sprawą prezentu od żony dołączam do klubu zielonych. Jaram się jak dzieckoooooo Edytowane 17 stycznia 20214 l przez ProstyHeker
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. u mnie wleciały prezenty od brata
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiesiek tym razem na Xboxa- jak wyjdzie patch to wleci 3 przejście.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Syberia fajna gierka nawet, ale momentami klatkowanie to aż boli Edytowane 17 stycznia 20214 l przez Quake96
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo chciałem mieć to wydanie w kolekcji aż w końcu trafiła się bardzo korzystna opcja w UK. Edytowane 18 stycznia 20214 l przez giger_andrus
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że obydwie nowe konsolę to coorvy bez gier to trzeba grać w starocie. Jak już grać w starocie to tylko w najlepsze. Na PS2 odpadłem gdzieś w połowie gry i mam zamiar ten błąd naprawić na PS5.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cała kolekcja na pokładzie.
Opublikowano 21 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zycia mi zabraknie by ukończyć wszystkie gry które mam na PC, a tu jeszcze przyszła ochota na nadrobienie zaległości z PlayStation.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieję, że kolekcja winyli będzie rosła regularnie <3 Spoiler
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lysy w najlepszym, najbardziej plynnym nextgenowym wydaniu
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, schabek napisał: Lysy w najlepszym, najbardziej plynnym nextgenowym wydaniu Tylko w 0.1%
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 5 godzin temu, Fanek napisał: @schabek kierowniku a jak tam niemiecki Sackboy masz jeszcze? To dirt byl niemiecki szmaciak na razie zostaje do kanapowego coopa i w nadziei ze wyjdzie jakies dlc bo to zlota gierka
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na poHybel Kazujosim Funakim!
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spodziewałem się, że będzie większa. Teraz czas na nowy TV i Demon's Souls
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Ta komoda ładniejsza od tych konsol czemu sony zatrudniło frostiego do projektowania takich ważnych elementów żyćka Jedynie te pady wyglądają estetycznie.
Opublikowano 26 stycznia 20214 l W dniu 22.01.2021 o 13:25, number_nine napisał: Mam nadzieję, że kolekcja winyli będzie rosła regularnie <3 Ukryj zawartość Zazdro. Piękny zestaw.