Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

image0.jpg?width=457&height=609

Beat Saber wchodź we mnie przepyszny skurwysynu

Opublikowano

21 godzin temu, Emtebe napisał:

4eD5iAW.jpg

Piękna kompozycja. I te rekwizyty. 

Opublikowano

Taki mały zakup od jednego z użyszkodników tego forum :)

Zestaw pierwsza klasa, do fabrycznego kompletu brakuje tylko kabla USB, których i tak mam kilka :D

143303056_134394248509828_5231768911715227512_n.jpg

143350553_2795472524004020_1071363192389983655_n.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Hum napisał:

Piękna kompozycja. I te rekwizyty. 

Ja go zawsze plusuję za rekwizyty.

Czasem za ketchup.

Opublikowano
25 minut temu, Quake96 napisał:

Taki mały zakup od jednego z użyszkodników tego forum

Nie ode mnie jak co.

Opublikowano
23 minuty temu, Mejm napisał:

Nie ode mnie jak co.

A już myślałem, że wejdzie peesczfurka...

Opublikowano

Mejm moge sprzedać ps4 premierową, 350zł plus przesyłką i jest twoja 

Opublikowano

@Mejm bierz PS4, będziesz zadowolony. Chyba już wszystko ograłeś na PS3? :)

Opublikowano
6 minut temu, aux napisał:

Gry z ps4 ograł na 'przyszłej' , bo 'wsteczna' go nie interesuje.

Opublikowano
33 minuty temu, bluber napisał:

Mejm moge sprzedać ps4 premierową, 350zł plus przesyłką i jest twoja 

Dzieki blaber ale tam musi byc wiecej kurzu niz w pelnym worku od odkurzacza takze sprobuje upolowac nowke.

24 minuty temu, aux napisał:

Jeszcze nie. Wlasnie skonczylem Remember Me i planuje Wolfensteina NO. Jeszcze mam Alicje, shadows of the damned, lolipopa, DMC i pewnie kilka jeszcze sie znajdzie. Moze nawet przebije sie przez AC: Revelations :sapek: bo ciekawy jestem jak gra odbila w trojce.

Opublikowano

Może zrobimy zbiórkę na pomagam całym forumkiem? Kupimy mu ps5 od razu będzie miał bibliotekę PS4 i ps5. Bo widzę że się męczy a za młody na usypianie. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1019870419_mejmps4.jpg.2fc74a2ba59c297009a03c3ba0c3bc2c.jpg

Opublikowano

Macie te sonke jeszcze?

Opublikowano

Ty to może już PS5? Zanim będą normalnie dostępne to już prawie slimka wyjdzie

Opublikowano
17 godzin temu, bluber napisał:

Ty to może już PS5? Zanim będą normalnie dostępne to już prawie slimka wyjdzie

No to jest dobra opcja z ta slimka ps5. Ale lubie ogrywac tytuly tak jak wychodzily i na tym na czym wychodzily wiec ps4 bedzie grane na bank. Jak przestanie byc cenowa beka.

Opublikowano
21 minut temu, Mejm napisał:

Ale lubie ogrywac tytuly tak jak wychodzily i na tym na czym wychodzily wiec ps4 bedzie grane na bank. Jak przestanie byc cenowa beka.

Miłej zabawy przy loadingach np w prey ja już nie mógłbym patrzeć na hdd.

Opublikowano
50 minut temu, Mejm napisał:

Jak przestanie byc cenowa beka.

Właśnie spojrzałem i gołe Slimy 500 GB są po 1200-1300 zł. Co za absurd xd Dokładasz stówę, albo mniej i masz XSX.

Opublikowano

Pamietam tamte przeceny. Myslalem sobie, nie ma sie co spieszyc beda tak przeceniac na swieta i komunie to za 700 sie kupi za rok. No a potem... patrz post krupka.

Opublikowano

W sumie cena mnie skusiła, normalnie siedziałem na PC (laptopie gamingowym xD) i Nintendo przenośnie. Po X360 obraziłem się na konsole ale promka mnie skusiła no i się spodobało. 

Opublikowano

Kolejne powiększenie kolekcji na 360, jedna z gier życia czyli Blood Money, a także Perfect Dark, która wziąłem w ramach kosztów wysyłki :kaz:

3tnEpgL.jpg

Dodatkowo jakiś czas temu kupiłem Arctisy 7X, które lekko zmodyfikowałem dokupując na promocji szarą opaskę.

6kmkzIW.jpg

Opublikowano

Serio Nie kupuj ps4 mejm, przez tę yebane wiatraki na stówe Ci odbije A swoje lata już masz to kto wie co Ci strzeli do głowy jak spędzisz kilka godzin w tym szumie  :(

Opublikowano

Potwierdzam. Szum jest absurdalny. W nastepnej generacji biore SeXa bo po prostu wiem, że po 2 latach użytkowania PS5 też będzie szumić.