Opublikowano 28 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beat Saber wchodź we mnie przepyszny skurwysynu
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Taki mały zakup od jednego z użyszkodników tego forum Zestaw pierwsza klasa, do fabrycznego kompletu brakuje tylko kabla USB, których i tak mam kilka
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 5 godzin temu, Hum napisał: Piękna kompozycja. I te rekwizyty. Ja go zawsze plusuję za rekwizyty. Czasem za ketchup.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 25 minut temu, Quake96 napisał: Taki mały zakup od jednego z użyszkodników tego forum Nie ode mnie jak co.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 23 minuty temu, Mejm napisał: Nie ode mnie jak co. A już myślałem, że wejdzie peesczfurka...
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Mejm moge sprzedać ps4 premierową, 350zł plus przesyłką i jest twoja
Opublikowano 28 stycznia 20214 l @Mejm bierz PS4, będziesz zadowolony. Chyba już wszystko ograłeś na PS3?
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 6 minut temu, aux napisał: @Mejm bierz PS4, będziesz zadowolony. Chyba już wszystko ograłeś na PS3? Gry z ps4 ograł na 'przyszłej' , bo 'wsteczna' go nie interesuje.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 33 minuty temu, bluber napisał: Mejm moge sprzedać ps4 premierową, 350zł plus przesyłką i jest twoja Dzieki blaber ale tam musi byc wiecej kurzu niz w pelnym worku od odkurzacza takze sprobuje upolowac nowke. 24 minuty temu, aux napisał: @Mejm bierz PS4, będziesz zadowolony. Chyba już wszystko ograłeś na PS3? Jeszcze nie. Wlasnie skonczylem Remember Me i planuje Wolfensteina NO. Jeszcze mam Alicje, shadows of the damned, lolipopa, DMC i pewnie kilka jeszcze sie znajdzie. Moze nawet przebije sie przez AC: Revelations bo ciekawy jestem jak gra odbila w trojce.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Może zrobimy zbiórkę na pomagam całym forumkiem? Kupimy mu ps5 od razu będzie miał bibliotekę PS4 i ps5. Bo widzę że się męczy a za młody na usypianie.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Ty to może już PS5? Zanim będą normalnie dostępne to już prawie slimka wyjdzie
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Zmiana gryzonia. Myślałem nad G305, bo forma ejst praktycznie ta sama, ale bez podświetlenia wiec wybor był prosty.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 17 godzin temu, bluber napisał: Ty to może już PS5? Zanim będą normalnie dostępne to już prawie slimka wyjdzie No to jest dobra opcja z ta slimka ps5. Ale lubie ogrywac tytuly tak jak wychodzily i na tym na czym wychodzily wiec ps4 bedzie grane na bank. Jak przestanie byc cenowa beka.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 21 minut temu, Mejm napisał: Ale lubie ogrywac tytuly tak jak wychodzily i na tym na czym wychodzily wiec ps4 bedzie grane na bank. Jak przestanie byc cenowa beka. Miłej zabawy przy loadingach np w prey ja już nie mógłbym patrzeć na hdd.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 50 minut temu, Mejm napisał: Jak przestanie byc cenowa beka. Właśnie spojrzałem i gołe Slimy 500 GB są po 1200-1300 zł. Co za absurd xd Dokładasz stówę, albo mniej i masz XSX.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Pamietam tamte przeceny. Myslalem sobie, nie ma sie co spieszyc beda tak przeceniac na swieta i komunie to za 700 sie kupi za rok. No a potem... patrz post krupka.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l W sumie cena mnie skusiła, normalnie siedziałem na PC (laptopie gamingowym xD) i Nintendo przenośnie. Po X360 obraziłem się na konsole ale promka mnie skusiła no i się spodobało.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Kolejne powiększenie kolekcji na 360, jedna z gier życia czyli Blood Money, a także Perfect Dark, która wziąłem w ramach kosztów wysyłki Dodatkowo jakiś czas temu kupiłem Arctisy 7X, które lekko zmodyfikowałem dokupując na promocji szarą opaskę.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Serio Nie kupuj ps4 mejm, przez tę yebane wiatraki na stówe Ci odbije A swoje lata już masz to kto wie co Ci strzeli do głowy jak spędzisz kilka godzin w tym szumie
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Potwierdzam. Szum jest absurdalny. W nastepnej generacji biore SeXa bo po prostu wiem, że po 2 latach użytkowania PS5 też będzie szumić.