REZOK 1 020 Opublikowano 31 stycznia 2021 Opublikowano 31 stycznia 2021 Pograne w game passie kilkanaście godzin, gra się spodobała. Skoro nie uda się skończyć bo wylatuje dzisiaj z passa trzeba było kupić i na spokojnie się przejdzie, bardzo przyjemny tytuł podszedł pod moje gusta. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. milupl 620 Opublikowano 31 stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia 2021 W końcu się przełamałem i kupiłem gogle vr od sony. To mój pierwszy kontakt z tą technologią i nie powiem, po ograniu psvr world szczękę zbierałem z podłogi( atak rekina). Teraz ogrywam Astro bota i muszę przyznać, że wrażenia są genialne. 14 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Potem dokup 2x ps move (jak stanieją, bo widziałem nawet zestaw za 400 zł...) i zakup cyfrowo Beat Saber. To chyba największy efekt wow wywołuje. 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 9 godzin temu, milupl napisał: W końcu się przełamałem i kupiłem gogle vr od sony. To mój pierwszy kontakt z tą technologią i nie powiem, po ograniu psvr world szczękę zbierałem z podłogi( atak rekina). Teraz ogrywam Astro bota i muszę przyznać, że wrażenia są genialne. Zapraszamy do odpowiednich tematów na forum, bo ostatnio coś słabo z aktywnością. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, choć liczba kabli usb jest trochę absurdalna, jakby się nie dało jednego standardu. 9 Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 Też się załapałem na ostatnią dostawę. 9 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Dzisiaj święto w świecie dywizji. Dla 60/4k znowu gra kupiona. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 2 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego 2021 (edytowane) Robiłem podchody od listopada, ale w końcu kupiłem tego malucha. Myślę, że dobrze się sprawdzi w parze z monitorem Full HD w grach ze wstecznej i tytułach (nielicznych ale jednak), które nie trafiły na PC. Edytowane 2 lutego 2021 przez Bigby 30 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mustang 1 741 Opublikowano 2 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego 2021 Nostalgiczne zakupy 16 13 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Bez przesady najlepsza stacjonarka jaką kiedykolwiek posiadałem i dla mnie najlepsza konsola w historii. Masa wspomnień i masa świetnych tytułów, a gry i dzisiaj mogą się podobać. eh kiedyś to byo. 4 2 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Właśnie zatęskniłem i wobec tego znalazłem rozsądnie wycenioną premierową konsolę (po naprawie u MS, na co są papiery) w dobrze zachowanym pudełku, od pierwszego właściciela (jest imienny dowód zakupu z 02/12/2005). Dokupiłem kabel VGA, bo wersja oczywiście bez HDMI. Konsola działa, wygląda w zasadzie jak nowa, a gość zachował nawet większość tych foliowych kolorowych woreczków, w które zapakowane były elementy zestawu. Dash niestety nowszy, ale na ten oryginalny trzeba by wydać grubą kasę kupując fabrycznie nowy egzemplarz. W komplecie jest nawet mały pilot, dodawany do konsol z pierwszego rzutu (czyli mam dwa, bo akurat swój sobie zostawiłem). Trzymam, będę mógł czasem rozpakować i powspominać dawne czasy, a poza tym sprzęt raczej będzie już tylko zyskiwał na wartości. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 2 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego 2021 Tradycyjnie nieco niebieskiego i zielonego dobra. Tony Hawk's Pro Skater oraz jego kontynuacja, to obok takich tytułów, jak: Soul Blade, Gran Turismo, trzeci Tekken, czy Tenchu jedne z moich ulubionych gier na PSX. Cieszę się, że wzorem REmake otrzymaliśmy świetne odświeżenie kultowej pozycji. Natomiast Control polecam i to bardzo. Tak, wiem, jest obecnie dostępny w plusie, ale chciałem mieć wersję pudełkową na sprzęt M$. Nowy monitor. Posiadam go niemal 14 dni i jestem zachwycony. Za cenę nieco powyżej pięciu tys. zł otrzymujemy kawał solidnego sprzętu. Rewelacja. Jak nowy monitor, to nowy gryzoń. Niestety Dead Cells-Prisoner's Edition na Słicza nie doszedł na czas, ale to może innym razem. 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 990 Opublikowano 3 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego 2021 Chyba już zamknięcie kolekcji na PSP i dalsze zakupy na konsolę totalną. 13 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 14 godzin temu, Mustang napisał: Właśnie zatęskniłem i wobec tego znalazłem rozsądnie wycenioną premierową konsolę (po naprawie u MS, na co są papiery) w dobrze zachowanym pudełku, od pierwszego właściciela (jest imienny dowód zakupu z 02/12/2005). Dokupiłem kabel VGA, bo wersja oczywiście bez HDMI. Konsola działa, wygląda w zasadzie jak nowa, a gość zachował nawet większość tych foliowych kolorowych woreczków, w które zapakowane były elementy zestawu. Dash niestety nowszy, ale na ten oryginalny trzeba by wydać grubą kasę kupując fabrycznie nowy egzemplarz. W komplecie jest nawet mały pilot, dodawany do konsol z pierwszego rzutu (czyli mam dwa, bo akurat swój sobie zostawiłem). Trzymam, będę mógł czasem rozpakować i powspominać dawne czasy, a poza tym sprzęt raczej będzie już tylko zyskiwał na wartości. Ile dałeś? Już tak z 2 lata mnie nosi na kupno 360tki Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 @Dajzner, MS2 - gdzie i za ile? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 59 minutes ago, maciucha said: Ile dałeś? Już tak z 2 lata mnie nosi na kupno 360tki 70 euro + wysyłka. 1 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 @Amer Z LRG, za 50$ jak było jeszcze dostępne. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 334 Opublikowano 3 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego 2021 W koncu jakies gierki ktore przetestuja moc nextgenow Nie no ale tak serio to ciekawy jestem tego GTA bo pamietam je tylko z wersji ps3 w 15fpsach XD a i tak kocham 13 1 1 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 1 minutę temu, schabek napisał: jestem tego GTA Będziesz pan zadowolony Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Kurde, aż mnie wzięła ochota na ponowne ogranie GTA IV na XSX Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 2 godziny temu, dee napisał: Kurde, aż mnie wzięła ochota na ponowne ogranie GTA IV na XSX Podobno nie można skończyć bo za dużo fps jest i się krzaczy pod koniec. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Jestem tuż przy końcu i póki co ZERO dropu, problemu, krzaczenia. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 8 minut temu, Boomcio napisał: Jestem tuż przy końcu i póki co ZERO dropu, problemu, krzaczenia. Podobno ostatnia misja, w każdym razie sam sprawdzisz. https://amp.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/k2nltl/series_xs_gta_iv_backwards_compatibility_flaw/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi