Opublikowano 15 września 201410 l Ciekawe jak usunąłeś 80 znajomych, skoro na filmiku widać 32? Poniewaz tyle bylo online w tym momencie. Mialem jakies 160-170 znajomych na PSN,zostawilem tylko aktywnych uzytkownikow(81) i teraz jest ok.
Opublikowano 15 września 201410 l A co teraz wychodzi w teście połączenia? Dalej takie niskie transfery?
Opublikowano 15 września 201410 l A co teraz wychodzi w teście połączenia? Dalej takie niskie transfery? Sprawdzę to dopiero jutro lub pojutrze.
Opublikowano 27 września 201410 l z ciekawosci - ma ps4 fantest? na trojce to ratowalo,a raczej przedluzalo zycie wielu konsolom - dzieki temu wielu z nam z srodka konsoli wyfruwalo pelno farfocli
Opublikowano 27 września 201410 l Yo, myślałem, że nigdy nie będę musiał tu zaglądać, ale jednak... PS4, biała z Destiny. Od 9 września żadnych problemów. Niestety dziś zaczęła sama wypluwać płyty podczas grania. Dałem reset. Wyciągnąłem wtyczkę. Nic nie pomogło. Serwis, czy jest jeszcze jakiś myk?
Opublikowano 28 września 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=yU2Z6alUAcI to próbowałeś? daj znać czy coś pomogło
Opublikowano 2 października 201410 l Autor Go.wno mi sie spieprzylo, musze to gdzies rejestrowac czy moge zadzwonic do Sony center od razu po kuriera ?
Opublikowano 2 października 201410 l a co sie stało? jak konsola ma mniej niż 12mscy to uderzaj tam gdzie ją kupiłeś, jak więcej to też w to samo miejsce
Opublikowano 2 października 201410 l Autor Wolalbym ominac posrednika ktory znajac zycie bedzie szukal 1000 powodow zeby nie wziac i od razu do Sony uderzyc. Jestem pewien ze jakos sie da. Zaczelo wypluwac plyty, tak jakby przycisk byl non stop wcisniety - chwilowo problem naprawilem, ale na 100% konsola leci na gware a potem na allegro. Watch dogs bundle konsola. Edytowane 2 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 2 października 201410 l może panikujesz, to pierwszy raz taka sytuacja? dziś problemy z PSN są może jest to jakoś związane chyba że dalej bedzie Ci wypluwać codziennie, to wtedy rozumiem
Opublikowano 2 października 201410 l taaa panikuje....5sekund w google i wiesz, ze wypluwanie samoczynne plyt to jedna z najczestszych awarii ps4
Opublikowano 2 października 201410 l awaria psn i wypluwanie płyt, fanek czy ty czytasz czasem swoje posty przed kilknięciem przycisku "napisz" ?
Opublikowano 2 października 201410 l wbrew pozorom działanie PSN jest jakoś połączone z konsolą np. przy problemach PSN i wyłaczaniu konsoli dostajemy 5 bip jako błąd konsoli, a jest to błąd zapisu save do chmury mało prawdopodobne, że PSN i wypluwanie płyt jest ze sobą połączone, ale zawsze istnieje taka możliwość rano chciałem coś chrześniakowi włączyć i nie miałem dostepu do żadnej gry
Opublikowano 2 października 201410 l ja uwazam ze to moze miec zwiazek z dzisiejsza wilgotnoscia powietrza i faza ksiezyca ale to tylko moje przemyslania
Opublikowano 2 października 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=yU2Z6alUAcI to próbowałeś? daj znać czy coś pomogło Bawienie się wtyczką nie pomogło, bo po 30 minutach problem wrócił i to ze zdwojoną siłą - konsola wysuwała powietrze z czytnika co parę sekund. Dałem więc totalny reset - inicjalizacja PS4czy jakoś tak. Wyczyściło mi wszystko razem z oprogramowaniem. Potem musiałem ściągnąć soft i wgrać z USB drive'a. Pomogło, ale niesmak pozostał. Sam nie wiem, czy był to glitch, czy mam usterkę fabryczną. Konsola pracuje mega cicho i tylko przy starcie płyty daje o sobie bardziej znać (trwa to z 30 sekund). Nie chce bawić się w serwisy, bo nie mam na to czasu i che grać w gre Dodatkowo ciężko byłoby mi teraz pokazać usterkę, która wzięła i się schowała. Sam już nie wiem, czy grać dalej, czy serwis, czy może opędzlować i kupić nową. Edytowane 2 października 201410 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 2 października 201410 l No to twoim tokiem myślenia jak odpali konsole offline to nie bedzie mu płyt wypluwał.
Opublikowano 2 października 201410 l nie no panowie troche powagi w temacie o awaryjności na Xboxie nigdy w tym temacie nie trolowałem, nikomu nie życze wadliwego sprztetu Kalinho - jak nic sie dzieje to tylko sie cieszyć i grać bluber - to nie jest tok myślenia, tylko przykład chodzi mi o sytuacje Bansai jeśli problem sie powarza to jasne reklamować, ale jak pojedyńczy przypadek jak dziś przy niestabilnym PSN to nie panikować
Opublikowano 2 października 201410 l Autor Przeczytalem dosc obszernie na internecie ze pojedynczy przypadek wkrotce zmienia sie w notoryczne przypadki, takze serio, bylbym wdzieczny za informacje jak moge z tym prosto do Sony uderzyc zeby mi to wzieli.
Opublikowano 4 października 201410 l Znowu mam problem z tym PS4 od razu mowie ze pod koniec pazdziernika biore bundle Xbox One z Sunset Overdrive poniewaz Sony dalo dupy na calego.Dzisiaj PS4 bylo w trybie czuwania poniewaz ladowalem pada przez jakies 1h 30 a ja w tym czasie poszedlem spac i jak wstalem i wlaczylem konsole ujrzalem paski no nie wiem jak to powiedziec wiec daje filmik: https://www.youtube.com/watch?v=Rf6qR14vp0A&feature=youtu.be Mial juz ktos takie cos ? Edytowane 4 października 201410 l przez Mroku333
Opublikowano 4 października 201410 l Pytanie do użytkowników białej ps4 z Destiny w bundle pack; Czy zaobserwowaliscie u siebie wypluwanie płyt, oraz problemy ze spustami i jakością analogów? Sony wraz z białym ps4 wprowadziło nieoficjalnie nowsze modele i stąd moje pytanie o wrażenia z użytkowania. Więcej n.t. temat w linku: http://m.ppe.pl/news-31242-nowe_modele_ps4__cichaczem__trafiaja_na_polki_sklepowe.html
Opublikowano 4 października 201410 l Znowu mam problem z tym PS4 od razu mowie ze pod koniec pazdziernika biore bundle Xbox One z Sunset Overdrive poniewaz Sony dalo dupy na calego.Dzisiaj PS4 bylo w trybie czuwania poniewaz ladowalem pada przez jakies 1h 30 a ja w tym czasie poszedlem spac i jak wstalem i wlaczylem konsole ujrzalem paski no nie wiem jak to powiedziec wiec daje filmik: https://www.youtube.com/watch?v=Rf6qR14vp0A&feature=youtu.be Mial juz ktos takie cos ? Teraz jak wlaczylem konsole to tego nie zaobserwowalem. Co mam z tym zrobic ? Myslicie ze cos jest nie tak z konsola ?
Opublikowano 4 października 201410 l Pytanie do użytkowników białej ps4 z Destiny w bundle pack; Czy zaobserwowaliscie u siebie wypluwanie płyt, oraz problemy ze spustami i jakością analogów? Sony wraz z białym ps4 wprowadziło nieoficjalnie nowsze modele i stąd moje pytanie o wrażenia z użytkowania. Więcej n.t. temat w linku: http://m.ppe.pl/news-31242-nowe_modele_ps4__cichaczem__trafiaja_na_polki_sklepowe.html to nie są nowe modele do końca, zmieniony jest hardware w postaci modułu wifi i musieli to zarejestrować w urzedzie patentowym, wiec dołożyli 1 tylko moduł wifi zmieniony reszta to samo Mroku a, że zapytam jaka rewizja konsoli, premierowa? Edytowane 4 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 4 października 201410 l Miałem wypluwanie płyt i masz racje wymieniaj . Na początku było raz na 2-3 h a potem to co 5 sekund . Dzwonisz na infolinie sony wysyłasz na ich koszt po 2-3 tygodniach dostajesz nową konsole albo naprawioną starą