balon 5 342 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Ja za to zawsze na noc podpinam i nigdy nie mam problemu z rozładowanym padem. Tym bardziej jak po ostatnich aktualizacjach zasilanie usb w trybie uśpienia wyłącza się po 3h więc pad się naładuje, a potem nie żre prądu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Ja lubie czasem wejść w tryb no life jak gra fajna a na kablu grać nie chcę. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Ja przy swoim stanowisku mam ładowarkę do telefonu więc korzystam żeby nie siedzieć z ciągnącym się od konsoli kablem. Co do suszary przy TLG, to wydaje mi się , że u mnie jest ciszej niż w przypadku MGSV. Czasami zawyje ale generalnie nie ma tak, że non stop leci na wysokich obrotach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 MGSV? Cisza jak w stenbaju. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Filmik or didn't happen. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 E pany, bo coś mi się zaczęło dziać z konsolą. Przedwczoraj rozpoczęła wydawanie dziwnego dźwięku, jakby dźwięk odczytującego płytę lasera. Niezależnie czy płyta jest w środku, czy nie, a nawet w stanie uśpienia. Czasami ten dźwięk jest, a czasami znika. Żadnego zaburzenia w działaniu konsoli również nie zauważyłem. Więc co to może być? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Dopóki w systemie nie dzieje się nic poważnego to nie ma się o co martwić. Gra jakaś się zawiesiła czy coś w tym stylu? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Nic a nic. Wszystko działa, tylko stuka co jakiś czas. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Sprawdź w sieci czy ludzie miewali podobne problemy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) mam podobnie jak rozi, imo to kwestia ostatniej aktualizacji "poprawiającej stabilność" przed ostatnim updatem dam głowę tego nie było, a mam nową konsolę i jestem wyczulony na tego typu cyrki. Wczoraj tez miałem fajną akcje, gram sobie w gierke i nagle wywala mnie do menu, wywala błąd o naruszeniu praw licencji konsoli, zakłada kłudeczki na każdą możliwą opcje w menu poza ustawieniami i prosi o ustawienie konsoli jako swojej "domowej" Edytowane 8 stycznia 2017 przez Orzeszek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 wspoldzielicie z kims konto? ja tak mam jak kumpel loguje mi sie na moje konto (nawet jak mam wyłączoną konsolę, to potem mam podobne cyrki). wystarczy sie przelogowac i wszystko wraca do normy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 u Czeza miałem swoje konto jak graliśmy w coopa, ale nie było ustawione jako domowe Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Czezki podpierdzielił Ci konto i pewnie teraz gra w Twoje gierki :( Cytuj
marcinu456 0 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Czy gdzieś w okolicy Ostrowa Wielkopolskiego znajduję się serwis który przeczyści mi konsolę w środku, czy sam będę się tym musiał babrać? Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Moje PS4 po włączeniu miga ekranem, gaśnie i zapala. Włączam grę i przez chwilę tak właśnie miga i świruje ekran po czym się uspokaja i dalej jest ok. Kabel hdmi raczej jest w porządku bo tym samym kablem podłączam Wii U i nie ma problemu. Rąbnięte HDMI gniazdo? Co czynić? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Mam pytanie do ludzi obeznanych w temacie. Poszukałem w piwnicy kartony od słuchawek sony 2.0. Mam karton wszystko co było w środku i słuchawki. Słuchawki nie trzymają baterii. Na paragonie z media marktu pisze 14 lutego 2015 (był to prezent walentynkowy dla mnie). Jak to jest z gwarancją? Rok czy 2 lata na elektronikę? Ważne bo w necie sprzeczne informacje czytam. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Ogólnie Sony daje rok (nie wiem jak na słuchawki), więc musisz uderzać do sklepu o niezgodność. 1 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Ostatnio oddawałem swoje Goldy w ramach rękojmi do Saturna. Sprawdziliśmy z Panią w punkcie serwisowym w instrukcji od słuchawek i jest napisane, że dają 12 miesięcy gwarancji, więc nie miałem wyboru i oddałem w ramach rękojmi. Wczoraj dostałem informację, że nie są w stanie naprawić. Dzisiaj po nie jadę i jestem ciekaw co mi zaproponują :) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 No ja wróciłem z mm do roboty. Nic się nie udało załatwić. 12 miesięcy i tyle. Pan łaskawie dał mi numer do serwisu sony abym tam próbował akumulator wymienić :D Cytuj
piotros 220 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 A mi się udało i dostałem zwrot kasy w ramach rękojmi sprzedawcy :) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 slimka mi wczoraj padła [*] konsola od nowości bardzo głośno chodziła i sie bardzo mocno nagrzewała, czasami obraz znikał na ekranie (coś było kropnięte z hdmi) po podmiance kabla problem nie znikał. Wczoraj próbowałem odpalić i nie chciała mi się połączyć z netem, zniknął obraz, gdy podszedłem do konsoli wyłączyła się. Po włączeniu słychać pracę wiatraków dioda niebieska. wieczorem jeszcze sie pobawię, no ale kurfa, konsola miesiąc ma. nie szanowałem marki. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 To jest znak zebys kupił prosiaka Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Dwa razy na prosiaku tez miałem ten zanik obrazu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi