Warnon 0 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 Witam podczas aktualizacji ps4 10.71 slim wyskakuje błąd SU-42477-4 czy jest to uszkodzony dysk twardy ? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Witam, do PS4 Fat włożyłem sobie wczoraj płytę z gta definite edition trilogy, pograłem sobie z dwie godziny, potem wyłączyłem konsole. Jakiś czas później konsola zaczęła pikać (mimo iż była wyłaczona) wydawała dźwięk jak pprzy naciskaniu przycisku wysuwania płyt. Od tego momentu nie mogę wyciągnąć płyty która została w środku a jej samej napęd nie czyta. Cytuj
cezaryxd 0 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia po wymianie napedu wyswietla sie blad ce-35888-2 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca PS Store przestał mi podawać daty premier gier, wszystko jest "wydano null" co mnie okropnie wkur.wia. Bardzo proszę sprawdzcie to na swoich PS4, czy macie tak samo. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca (edytowane) Wymieniłem dysk w PS4 Slim, i ten nowy SSD, chyba się nie mieści bo nie da się przykręcić metalowej śrubki, tam gdzie była dziurka jest zasłonięte. I teraz jak to wepchać? Czy w ogóle ta śrubka jest potrzebna? Ps. Wiem że dywan jest brudny... Edytowane 16 września przez Sephrio Cytuj
Adam2000 0 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Witam, posiadam konsolę PlayStation 4 Slim, podczas grania w grę FIFA 23 gra się laguje (pad nie reaguje) i konsola się wyłącza i pojawia się error CE-36329-3 ''wystąpił błąd z oprogramowaniem systemu'' mimo, że system jest aktualny. Konsolę zakupiłem używaną w sierpniu b.r na allegro. Kod produkcji konsoli to 7D. Co może być przyczyną i jak to naprawić? Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Może pada dysk twardy i wali błędami. Nie słychać jakiegoś cykania z konsoli, samo menu konsoli nie zamula? Cytuj
Adam2000 0 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) 30 minut temu, BRY@N napisał(a): Może pada dysk twardy i wali błędami. Nie słychać jakiegoś cykania z konsoli, samo menu konsoli nie zamula? Menu konsoli działa jak powinno a nie słyszę żadnego cykania z konsoli. Edytowane 7 listopada przez Adam2000 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi