Gość Maiden Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) Nie, nic. Skończyłem TLoU i zabierałem się za dodatek . Pomógł format. Mam nadzieję, że trwale. THX!Tylko ta moja drużyna w Fifie. I mój Geralt :-( Edytowane 6 września 2016 przez Maiden Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) Nie zgrałeś sejwów? O ku'rva, to lipa. Najważniejsze, że się udało. Swoją drogą ciekawe czemu znikąd pojawił Ci się ten error. I to dziwnym trafem przed planowaną konserwacją PSN. Chociaż nie ma dużych szans, że te sprawy są ze sobą powiązane xDDD Edytowane 6 września 2016 przez Nemesis Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 W trakcie. Padając, konsola informowała o tym, że trwają prace konserwacyjne. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 ma to zwiazek, juz pare razy mi sie konsola dziwnie zachowywala, np tez nie chciala sie wylaczyc, kiedy psn wariowalo Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Moja krucjata dobiegła końca. Dłuższa rozmowa z operatorem sieci. Błąd sprzętu z ich strony. Przeprosiny. :facepalmz: Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 To jak tam z tymi slimkami, są w końcu coś cichsze od PS4 fat? Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Moja krucjata dobiegła końca. Dłuższa rozmowa z operatorem sieci. Błąd sprzętu z ich strony. Przeprosiny. :facepalmz: Tak jak myślałem. Zrywasz umowę, czy udało im się coś naprawić? Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 To jak tam z tymi slimkami, są w końcu coś cichsze od PS4 fat? Taką tabelkę znalazłem na eurogamer Filmiki na necie sugerują, że też jest lepiej Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Od jakiegoś czasu, a dokładnie chyba od pierwszego włączenia U4, mam dziwny problem z konsolą. Gdy ją włączam zamiast białego światła ciągle miga niebieskie, na ekranie nic się nie dzieje, konsola po pewnym czasie wyłącza się. Randomowo po 2-3 próbach sprzęt włącza się normalne z tym, że najpierw robi się "sprawdzanie spójności danych". Po tym procesie jest już normalnie ... aż do kolejnego wyłączenia sprzętu Jakieś rady? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Najsamprzód zrób odbudowę bazy danych. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Najsamprzód zrób odbudowę bazy danych. Już robiłem kilka dni temu i nadal to samo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) Zobacz historie błedów - masz to w opcjach konsoli, masz wykupionego plusa i ustawione wysyłanie save do chmury? Zobacz ile masz miejsca na chmurze, ale zacznij od tego kodu błedu Jeszcze z odłączonym netem od konsoli sprawdz czy jest to samo. Edytowane 11 grudnia 2016 przez Fanek Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Pany chce prosiaka kupic i mam problem, moj facik jest sprawny tip top ale czesto jakos tak leniwie wciaga plyte w naped i trzeba mu pomoc w sensie pchnac plyte. Wolalbym zeby to bylo elegancko sprawne przy sprzedawaniu bo niby nic ale napewno janusz bedzie zle patrzyl na to. Co przeczyscic czy przykrecic? I czy 800 to nie za duzo za fata z dwiema gierkami? Cytuj
cithall 107 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Mechanizm od wciągania płyt się wyrobił i nic z tym nie zrobisz sam. Też to miałem i się za wczasu pozbyłem zanim by przestał w ogóle to robić. Premierówki miały dość częsty taki przypadek. Edytowane 14 grudnia 2016 przez cithall 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Gad demet. Okej dzieki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Proszę bez cw tutaj i bez śmiania się z nie szanowania marki. Mam dwa pytania. Po pierwsze : Do tej pory ps4 działała w trybie suszarki czasem przy bardziej wymagających grach (mgs 5 czy bloodborne) ale nigdy nie było obrotów wysokich non stop. Teraz przy last guardianie przez 3 h z wysokich obrotów prawie kosnola nie schodziła. Czy TLG u kogoś jeszcze tak chodzi? Czy moja konsola jest na skraju śmierci przed premierą yakuzy i persony ? Czy jest jakiś serwis który możecie polecić od ps4 i czy się opłaca ? Nie chcę za serwis wybulić 300-400 zł jak nową konsole mogę za drugie tyle kupić. Po drugie : Jeden pad po przerwie dłuższej nie działa mi. Mam dwa oba się kompletnie rozładowały od nieużywania . Podłączyłem do ładowarki i załadowałem jeden bez problemu ale drugi mimo tego że się świecił podczas ładowania to przycisk playstation jak naciskam to nie zaczyna się świecić. Chyba że jest podłączony do prądu wtedy wszystko działa i nawet z konsolą się pad łączy. Czyżby padł akumulatorek ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Wymiana pasty nie boli i nie ma sensu bawić się w serwisy, co do pada to tak jak piszesz. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Dokladnie blantman, wymiana pasty to pierwsze co powinenes sprobowac Ja przed samymi swietami zmienilem i ogralem calego last guardiana, konsola nieslyszalna przez cala rozgrywke. Lipa troche ze czekalem z tym do konca gwarancji bo roznica jest "slyszalna" Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Ale jak chcesz bawić się w serwisy to taka przyjemność 200zł 120zł kosztuje czyli tragedii nie ma http://www.serwis.kielce.pl/cennik podobno dobry serwis Edytowane 3 stycznia 2017 przez Figuś Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Koszt baterii to 30-40zł z allegro, kiedyś w temacie DS4 wrzucałem link i fote z pojemniejszą baterią. Rozkręć wcześniej sam wypnij baterie i wepnij, a może samo ruszy. Co do wymiany pasty jeśli posiadasz minimum zdolności manualnych dasz rade, jeśli się obawiasz w Olsztynie powinieneś znalezc jakiś serwis Edytowane 3 stycznia 2017 przez Fanek Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Blant, spróbuj jeszcze zresetować pada zanim zaczniesz rozkręcać. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Spoko to przed yakuzą chyba paste sam wymienie ... gwarancji i tak nie mam a żal kupować nowe ps4 dla kilku gier. Co do pada to próbowałem resetować wczoraj. Spróbuję kupić nową baterie. Muszę mieć dwa pady przed premierą yakuzy aby jeden ładować a na drugim grać Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Resetować rozumiemy się przez operacje szpilą w mały otwór z tyłu pada jo Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 tak czytałem wczoraj wujka google i zrobiłem wszystkie kroki Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Ja tam nigdy chyba nie zrozumiem tej potrzeby posiadania dwóch padów, kiedy ładowanie do pełna przy jednoczesnym graniu trwa poniżej 1,5h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi