Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) Karta kredytowa czy debetowa? Moze jakos zle kod wpisujesz, myslnik zly, spacje, pokombinuj, czasami te systemy sa bardzo wrazliwe. Wpisz kod pocztowy bez myslnika ani spacji, jeden ciag i zobacz. Edytowane 7 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 grudnia 2013 A to inna sprawa No i poza tym - sezony mi dzialaja, be a pro tez, tylko na grach ze znajomym przy wysylaniu zapro potrafi lapac zwieche i nie wysylac. Niektorzy na forum EA pisza, ze maja problemy niby z niewlasciwymi skladami online (tez tak z 2-3 razy mialem - za kazdym razem nalezy sklad online kasowac) Ogolnie FIFA mocno jest zbugowana. Cytuj
mats3600 2 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Karta kredytowa czy debetowa? Moze jakos zle kod wpisujesz, myslnik zly, spacje, pokombinuj, czasami te systemy sa bardzo wrazliwe. Wpisz kod pocztowy bez myslnika ani spacji, jeden ciag i zobacz. Dzięki za pomoc,pomogło wpisanie kodu bez żadnych znaków,jednym ciągiem Cytuj
Ziku 1 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Dziś probuje w f14 zagrać season online i mam server error occurred tez tak macie ? Edytowane 9 grudnia 2013 przez Ziku Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 podobno EA serwey wylaczylo. Spoko - akurat przed popołudniowym zgonem PSNu Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Nic nie działa. Za(pipi)iscie brawo. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Nic nie działa. Za(pipi)iscie brawo. Skąd to zaskoczenie, skoro od kilku dni było wiadomo, ze dziś przerwa? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 grudnia 2013 jak będą robic sobie przerwy jak na PS3 to nawet ze slabym marketingiem MS zaraz ich podgoni. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 grudnia 2013 (edytowane) Po ustawieniu stałego adresu IP i dodaniu konsoli do DMZ, odblokowaniu portów wszelkich dla EA, FIFY i BF często miałem problemy z siecią PSN. Wolne odświeżanie profilu, długie wczytywanie trofeów, czasami błąd NW-31448-0. Zaproszenia do grup i gier także przychodziły z lekkim opóźnieniem.Sprawdziłem wszystko 2 razy. Dopiero dzisiaj wpadł mi w oko włączony firewall na routerze (Linksys).Wyłączyłem i odznaczyłem Block Anonymous Internet Requests Sprawdze jutro roznice. Edytowane 12 grudnia 2013 przez easye Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 u mnie przy próbie wybrania drużyn w sezonach fify 14 błąd ce-34878-0, jedni twierdzą że wina sony, drudzy że ea a grać się od wczoraj nie da Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) ano - nawet nie wiadomo do kogo bledy zglaszac. do Sony to nawet nie ma co dzwonic. Oni nawet systemu zgłaszania bledow nie prowadza, sami często swoich nie znaja - to chyba najgorszy serwis usług z jakim się spotkałem. Swoja walke z bledem odpuscilem, po tym jak uzyskałem NAT 1, modem bezpośrednio do konsoli i wyskakiwal mi inny blad. Na forach oczywiście także popularny, sporo narzekan, 0 odpowiedzi od Sony. Ich jedyna pomoc - to serwis (proszę wyslac konsole wraz z haslem do PSNu - kolejny fail) bądź kontaktować się z ulugodawca internetu. Tyle możesz jedynie od nich uslyszec. Darowalem sobie walke z problemami, bo widać należy po prostu zaakceptować ze ta usluga nadal nie działa jak na wysluzonej 360tce. Edytowane 13 grudnia 2013 przez easye Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 mam ten sam błą CE-34878-0 i nie mogę grać!! nie wiem co robić.... czy czekać czy zgłaszać to gdzieś bo przecież nie na darmo tyle kasy wywalałem żeby teraz jakieś błędy wyskakiwały oczywiście dotyczy ten błąd fify 14 czytałem na forach UK ,że należy odinstalować całą grę ,skasować wszyskie seve'y i gra działa , ale nie uśmiecha mi się grać od nowa menadżera myślę,że to jest wina najnowszego oprogramowania ,które wczoraj zainstalowałem ,ale wole poczekać niż wszystko kasować i grać od nowa , no chyba ich POebałooo Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 grudnia 2013 Przenies save'y na dysk internetowy. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Przenies save'y na dysk internetowy. jak to przenieść? właśnie czytałem na innych forach,że kto ma podobny błąd należy oddać konsolę i wymieniają na nową i ponoć wtedy działa wszystko dobrze. FUCK! Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 właśnie mam info ,że trzeba dać opcję inicjalizacja i skasować wszystkie dane , ponownie wszystko wgrać ponoć ma działać na potwierdzenie : CE-34788-0 This update file cannot be used. Connect a USB storage device that contains an update file for reinstallation for version 1.50 or later. Delete the Update file from the USB storage device, and replace it with the update for reinstallation found from this page. Cytuj
zte 13 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 też macie takie słabe pobieranie z PSN? pobieram FlOw gra ma tylko 1gb a to idzie juz 1,5h... , na ps3 i na vicie nie mam problemów Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 grudnia 2013 wydaje mi się ze te gry leza na roznych serwerach. Na Vicie tez czasami szybko pobiera, a niektóre tytuly jak krew z nosa. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) właśnie mam info ,że trzeba dać opcję inicjalizacja i skasować wszystkie dane , ponownie wszystko wgrać ponoć ma działać na potwierdzenie : CE-34788-0 This update file cannot be used. Connect a USB storage device that contains an update file for reinstallation for version 1.50 or later.Delete the Update file from the USB storage device, and replace it with the update for reinstallation found from this page. ale CE-34788-0 i CE-34878-0 to dwa różne błędy edit: z błędem CE-34878-0 w fifie 14 sobie poradziłem, pomogło usunięcie składów online z poziomu gry. Teraz wszystko śmiga dobrze Edytowane 14 grudnia 2013 przez ścierpła mi noga Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Ja pyerdole next gen. Sciagam call of duty przez psn. Leci jak krew z nosa 32gb danych i szacuje mi czas 99h+ A mam neostrade 20mb/s witam w 2007 roku. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 ja mam neostrade 20 mb/s i Cod w sobote ściągnął mi się w 10 h a w singla mogłem grac po 35 min a raczej wtedy usiadłem i sprawdziłem Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 PSN działa wam ?bo nie mogę się połączyć. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Ja z PSNem mam mega problem, zakupiłem COD: GHOST i Season Pass'a do niego jeszcze na PS3. Wszystko się miało pięknie przenieść. I owszem, samą grę pobrałem bez większych problemów płacąc 40 zł za transfer wersji. Problem zaczyna się kiedy próbuję pobrać Season Pass'a bo PSN pisze mi, że nie mogę go ponownie pobrać bo takowy już posiadam (co jest prawdą bo zakupiłem go jeszcze na PS3), ale sama gra niestety już go nie widzi, ba nie mogę pobrać bonusów z Season Pass'a z PSNu bo tu z kolei PSN pisze mi, że nie mam Season Pass'a. Niezła paranoja . Co gorsze sam sklep w grze również nie działa, content wogóle się nie ładuje, więc nie można pobrać nawet darmowych dodatków. Opisuję to wszystko jako przestrogę dla innych którzy wykupili tego typu usługi i mają nadzieję, że przeniosą sje bez problemu na PS4. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Może season pass nie przechodzi? Ludzsie którzy kupili BF4 z pierwszy dlc mogą przenieś grę, ale już nie dlc. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Może season pass nie przechodzi? Ludzsie którzy kupili BF4 z pierwszy dlc mogą przenieś grę, ale już nie dlc. Przechodzi na 100% nawet przy zakupie na PS3 była o tym informacja. Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 PSN działa wam ?bo nie mogę się połączyć. Mi nie działa ;/ Nie mogę nawet zagrać w nowiutkiego nfs'a ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi