LiŚciu 1 328 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 (edytowane) SIema, nie pomogło. Dalej wyskakuje błąd i nie wyświetla materiałów. Ustawiłem od nowa router, założyłem szybko nowe konto żeby sprawdzić czy może to wina konta i nic. Dziwne jest że siec działa. Jak testuje sieć to pokazuje wszędzie sukces, nawet przy PSN. Ale nie działają tak jakby funkcje. Dziwne że nie wyświetla komunikatów z numerem błędów tylko WYSTĄPIŁ BŁĄD. O co kurde chodzi..?? EDIT: wyczytałem przed chwilą że gośc miał identycznie i pomogło przydzielenie publicznego IP. Ale o co kaman to nie wiem, gdzie to sie robi i jak??? I czemu wszystko śmigało i nagle przestało? Edytowane 23 grudnia 2013 przez ListuniO Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 A skąd masz net ? Jakaś duża sieć (np Telekomuna czy inna Netia ) czy od jakiegoś osiedlowego Mirka informatyka ? Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 mam siec radiowa, problem juz rozwiazany, dostawca mi zmienil ip na publiczne bo z jakiegos powodu przestawilo sie na prywatne, jakktos bedzie mial taki problem jak ja to to jest rozwiazanie, albo wysylajcie do mnie, pozdro Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 No tak myślałem stąd było moje pytanie o dostawcę Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Dzieki w każdym razie za wsparcie... Najgorsze co może być to nie działające jak należy ps4, 3 tygodnie po premierze i dzień przed świetami i jeszcze sam na forum a tu takie zainteresowanie... dzięki WESOŁYCH!! Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Widzę że Sony nie przewidziało że w święta ludzie będą chcieli w coś grać. Wczoraj wieczorem całe psn/pss siadło a dzisiaj juz teraz jest to samo. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 + nowy, co by nie było kozacki content rzucili do Plusa i się popsuło. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Już podobno działa, inna sprawa że na twiterze piszą że serwery Xboxa też miały problemy, a serwery Nintendo dalej leżą Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 serwery Nintendo dalej leżą Wiem, a dzisiaj dostałem kod na ściagnięcie mario 3dworld na 3ds;/ Cytuj
hniv 5 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Co za syf z tym PSN.Wczoraj nie chodzilo, rano juz bylo ok to mialem nadzieje ze sobie pogram tymbardziej ze teraz jak mam wyjątkowo trochę czasu przez swieta oni konserwuja usluge:(Wiadomo kiedy to wlacza? To byla przewidziana akcja konserwacyjna czy po prostu padlo im PSN i wlepili taki komunikat? Zapowiadali to wcześniej na jakiejs stronce? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 serwery Nintendo dalej leżą Wiem, a dzisiaj dostałem kod na ściagnięcie mario 3dworld na 3ds;/ No też dziś się zdziwiłem, dziś coś chciałem w sklepiku ninny sparawdzić i lipa. Co do PSN to w sumie takie awarie mam zawsze w (pipi)e bo ńie gram multi. P.s. I nie Mario 3d World , a Mario 3d Land. World jest na WiiU. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 no racja z tym mario, a co do psn to raczej konserwacji zadnej nie ma tylko nie wyrabia. na ps3 miałem to gdzieś ale teraz kiedy za online sie płaci to troche nie fajnie Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Wiadomo coś więcej na temat tej konserwacji? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Wiadomo coś więcej na temat tej konserwacji? "We're aware some users are having issues connecting to the PSN. We are investigating. We expect to have the PSN back up soon and apologize for any inconvenience." Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 No mi tylk na Wigilię nie działało. Od rana dnia nastęnego bło już ok. Dodałęm normalnie ze sklepiku DMC i Borderlands 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 ........... powiem tak dopóki usługa była darmowa to to iż na xbox live wszystko lepiej działało mogłem przełknąć ale teraz w święta miałem kłopot wczoraj grając w CoD Ghost i tego nie daruje. Teraz każą płacić nam za granie po sieci to niech to wreszcie działa jak u konkurencji . Jak nie poprawią usług online w ciągu kilku najbliższych miesięcy to przechodzę do obozu ms po premierze x'sa w polsce. Wczorajszy dzień kosztował mnie wiele nerwów i po 2 h wyłączyłem ps4 w cholerę a dziś nawet nie próbuję się logować. Dobrze że mam 3ds'a i kilka gier na niego. Osoby co uważają że takie działanie online jest normalne to chyba wieczni fanboje sony. Ja 5 lat grałem na xbox live i NIGDY nie miałem kłopotów z grą po sieci a na psn już 3 raz w tym miesiącu! Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 No nie wiem u mnie diała teraz normalnie. Wcześniej nie sprawdzałem.oglądam NBA przez aplikację NBA game time, a do tego jest wymagane zalogowanie w PSN. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Dzisiaj to już całkiem masakra. teoretycznie działa ale zupełnie mi wyzerowało profil, zero znajomych, trophy nic;/ Edit: trphy mi zsynchronizowało ale listy znajmowych nie mam dalej;/ Edytowane 26 grudnia 2013 przez Suboshi Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 grudnia 2013 Autor Opublikowano 26 grudnia 2013 U mnie ciagle od godziny sypie bledami. Nawet listy znajomych nie laduje. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Przedwczoraj jeszcze to przełknąłem ale by takie problemy utrzymywały się przez całe święta to kpina, wprawdzie ja wczoraj bez problemu po 21 grałem w multi ale co z tego jak do nikogo gęby nie mogłem otworzyć bo crosschat nie działał. Jak wyżej ktoś napisał do puki był PSN darmowy to kij w ucho ale do (pipi) NĘDZY teraz się płaci i ŻĄDAM JAKOŚCI Cytuj
YETI 10 989 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Z lajwem w święta też były problemy. Ludzie pootwierali prezenty i wszystko rzuciło się pod tv. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Mało tego nawet sieć Nintendo nie działała. Dziś dopiero dostałem się do eshopu po 2 dniach walki. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Ten PSN powoli rozpieldala mi wątrobę. Ja się pytam za co tu się płaci? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Ten PSN powoli rozpieldala mi wątrobę. Ja się pytam za co tu się płaci? Dziś też problemy ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Ten PSN powoli rozpieldala mi wątrobę. Ja się pytam za co tu się płaci? za wypozyczanie gier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi