Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie po 19 też miałem problemy z listą znajomych i wyświetlaniem list party chatu, poza tym wszystko ok.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Wczoraj to istne cyrki z PSN listę nie ładowało nawet o 24 w nocy, błąd wywalało. Znajomi którzy dołączyli do imprezy pokazywało w okienku z opóźnieniem . No ale za darmo, a nie sorry kórwa za co ja płacę
Opublikowano 14 czerwca 201410 l I to nie mało bo ponad 60 w ciągu roku. Tak to szumnie reklamują. Jak psn pada to warto singla grać.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Witam. Mam pytanie czy przy każdorazowym inicjowaniu konsoli PS4 trzeba najpierw wykonać dezaktywację konsoli po czym ją aktywować ponownie jak już przejdzie inicjowanie ? Jaki jest limit ( o ile jakiś jest ) dezaktywacji/aktywacji bezpośrednio na konsoli. Bo na stronie www wiem ze jest 1 na 6 miesięcy. Nadmienię że będzie zamontowany ten sam dysk i będzie używane to samo konto PSN. Dzieki za odpowiedź.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Serwery w grze czy dobór graczy, z którymi jest się łączonym, zależą od - IP? - kraju konta PSN? - regionu wydania gry?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l No właśnie ja też nie czytałem i zastanawiam się czy jakiegoś kolejnego kredytu nie wziąłem
Opublikowano 21 lipca 201410 l Witam.Od paru dni nie umiem wejsc do zakladki informacje o koncie na ps4. Mam komunikat "prosze czekac" i tak bez konca. Moge was prosic o sprawdzenie czy to bład tylko na mojej konsoli czy u was tez jest taki objaw. Chciałem anulowac kupno gry w preorderku ale w takim razie nie jestem w stanie. Z gory dzieki.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Witam. Mam mały problem, mam internet od UPC. Wszystko ładnie podłączyłem, sprzęt się zaktualizował i ogólnie wszystko poszło gładko. Ale do czasu. Niby wszystko gra, ale po jakimś czasie jest problem z zakładką Co nowego i sklepem. Nie wczytują się. Pomaga dopiero restart albo ponowny test sieci. I znowu wszystko ok ale po skończeniu jakieś gry znowu nie działa. Browser i inne funkcje działają. Jest internet w konsoli. Nie wiem jak z grą online bo nie mam jeszcze plusa. Ktos miał podobny problem i go rozwiązał? Sprawdzone po wifi i kablu, dodane do DMZ.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Autor Dzieki, juz widze. Ddos-karty kredytowe mozna zostawic w spokoju
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l i te kutwy mają czelność pobierać opłaty za online i dają za to gry na komórki. Co za banda złodziei
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l naprawiają teraz jak ktoś nie może uruchomić jakiejś gry, dobrze odłączyć całkowicie net od konosli mi pomogło przy NFS Rivals
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Potwierdzam co Franek pisze- kabel ethernet odłączamy i cieszymy się grą. U mnie to jest Strider Pewnie gry się zawieszają, bo pytają o różne opcje PSN przed uruchomieniem...
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Źródło:Sony/PPE____________________Początkowo:W poniedziałek od 16Do wtorek 12 zostaną całkowicie wyłączone serwery Sony.-We wtorek mogą wystąpić jeszcze problemy po konserwacji.-Obecnie Sony odpiera ataki DDOS, aby móc przystąpić do konserwacji*.*cokolwiek to znaczy.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Potwierdzam co Franek pisze- kabel ethernet odłączamy i cieszymy się grą. U mnie to jest Strider Pewnie gry się zawieszają, bo pytają o różne opcje PSN przed uruchomieniem... A trofea wpadną w razie w?
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Wpadną bez problemu, przeszedłem tak całego Second Son i było wszystko ok.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Ja przed chwila skonczylem Assasina i trofea nie dostalem wiec uwazajcie. Edytowane 24 sierpnia 201410 l przez Patoslaw