Opublikowano 28 stycznia 20178 l Czy miał ktoś problemy z 3-D secure? Chciałem kupić sobie Arkham Knight i o dziwo dzisiaj pokazał się nowy sposób zapłaty. Problem jest taki że po wpisaniu kodu SMS, odsyła mnie do wpisania hasła. A potem znowu do zapłaty 3-d secure. Przy próbie usunięcia karty, PSN się blokuje.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Mam ten sam błąd na kompie, a na pleju normalnie idzie kupić. Edytowane 28 stycznia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 stycznia 20178 l sprawdzałem wszystko tablet, telefon i kompa. Nie wpadłem żeby przez PS4 kupić...
Opublikowano 7 lutego 20178 l chciałem dzis wejść na ps4 zeby pobrać gierki z plusa (narwale całkiem bekowa gierka na kilka osób do wódki) a tu mi wyskakuje tekst - żeby sie zalogować najpierw odbierz maila żeby zwiększyć bezpieczeństwo (zmiana hasla itp) miał tak ktoś ostatnio? bo czekam na tego maila od 3 godzin i nic nie przychodzi a ja sie nie moge zalogować ... co to za kureva padaka?
Opublikowano 7 lutego 20178 l Tak, też nie wiem o co chodzi. Jakieś 2-3 tygodnie temu. czyli nie tylko ja tak mam? i coś odwalają w tym temacie? nie było by problemu jak by mail przyszedł odrazu, tak jak przychodzi natychmiast powiadomienie jak coś kupie z PS store. ale niestety mineło ponad 6 godzin i żaden mail nie przyszedła ja nadal nie moge sie zalogować... nie moge ani pobrać plusowych gier, ani wejść na party, nic nie moge zrobić. a mail nie przychodzi.... wkurza mnie to
Opublikowano 7 lutego 20178 l Ja chciałem się zalogować przez stronę i jak wklepałem pass przez www i od razu wywaliło alert że jest niezbędna zmiana hasła, przeniosło mnie na inną stronę, zmieniłem passy i potem jeszcze raz dla świętego spokoju bo nie wiedziałem o co chodzi. Mi tylko przyszły emaile że zmieniłem hasło. Potem przeniosę posty gdzie trzeba jak dorwę się do laptopa żeby nie robić offtopa.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Głupie pytanie, ale... patrzyłeś w spamie? Jak nie doszło, to klikaj jeszcze raz.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami?
Opublikowano 7 lutego 20178 l Wam to przynajmniej nie blokują wszystkiego na konsoli. Ja dziś znów blokada IP (3 albo i 4 raz w tym roku), a jeszcze po 17.00 było wszystko git. Nie mam już sił na to i poszedł mail do sony. Pewnie i tak nic nie zrobią, a odblokują za dwa tygodnie albo później :(
Opublikowano 7 lutego 20178 l Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami? A po co to komu?
Opublikowano 8 lutego 20178 l Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami? A po co to komu? chciałem dzis wejść na ps4 zeby pobrać gierki z plusa (narwale całkiem bekowa gierka na kilka osób do wódki) a tu mi wyskakuje tekst - żeby sie zalogować najpierw odbierz maila żeby zwiększyć bezpieczeństwo (zmiana hasla itp) miał tak ktoś ostatnio? bo czekam na tego maila od 3 godzin i nic nie przychodzi a ja sie nie moge zalogować ... co to za kureva padaka? Dla bezpieczeństwa choćby i problemow w przyszłości. Edytowane 8 lutego 20178 l przez MEVEK
Opublikowano 17 lutego 20178 l Z 3d Secure też mam problemy na www. Nic nie idzie kupić. Ciekawe czy to błąd na stronie sklepu czy ze strony banku?
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja to samo, muszę kupować przez konsolę, bo 3D Secure wysyła mi smsy w nieskończoność. Dodatkowo wczoraj nie działało PSN na PS4. A na PS3 normalnie śmigało.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Mam trzecią betę i nie mogłem wejść ani do sklepu, ani zobaczyć znajomych, ani trofea - nic nie działało na PS4.
Opublikowano 17 lutego 20178 l A to kumpel też zassał tą aktualke do bety i miał problemy, przywrócił poprzednią wersję i wszystko cacy
Opublikowano 17 lutego 20178 l No to nie wiem czemu grzybiarz zwalasz winę na PSN, skoro używasz FW w wersji beta, gdzie z natury coś nie działa
Opublikowano 17 lutego 20178 l No właśnie, wczesniej nie sądziłem, ze to moze być wina nowego softu (bo i zapomnialem o jego instalacji:)
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ostatnimi czasy też miałem problem z kupnem przez stronę z użyciem karty, ale jak miałem kupić gry na różne konsole, to stwierdziłem, że pomęczę temat i po wyłączeniu podawania hasła po zakupie wyskoczyło mi dodatkowe okno z prośbą o podanie kodu CVV2 i transakcja przeszła :) Potem poszukałem w ustawieniach karty i faktycznie miałem puste pole od tego kodu. Może i w waszym przypadku też trzeba podać ten kod w sklepie, żeby transakcja przechodziła normalnie. Wcześniej mi się zapętlało podawanie hasła PSN i kodu SMS z autoryzacji karty...
Opublikowano 20 lutego 20178 l Również wyłączyłem wpisywanie hasła przy zakupie, wpisałem cyfry CVV i przeszło. No i nie muszę teraz pleja włączać, tylko trochę się cykam, że bez hasła można kupować gierki... Chyba włączę, jak było.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Da się zobaczyć listę znajomych z poziomu PC? Muszę powywalać trochę osób, a na PC od razu bym posprawdzał, co to za ksywy. No i wczoraj wrzuciłem screena na "ścianie". Można to gdzieś obczaić, poza konsolą?