Kalel 3 634 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czy miał ktoś problemy z 3-D secure? Chciałem kupić sobie Arkham Knight i o dziwo dzisiaj pokazał się nowy sposób zapłaty. Problem jest taki że po wpisaniu kodu SMS, odsyła mnie do wpisania hasła. A potem znowu do zapłaty 3-d secure. Przy próbie usunięcia karty, PSN się blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Mam ten sam błąd na kompie, a na pleju normalnie idzie kupić. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 sprawdzałem wszystko tablet, telefon i kompa. Nie wpadłem żeby przez PS4 kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 chciałem dzis wejść na ps4 zeby pobrać gierki z plusa (narwale całkiem bekowa gierka na kilka osób do wódki) a tu mi wyskakuje tekst - żeby sie zalogować najpierw odbierz maila żeby zwiększyć bezpieczeństwo (zmiana hasla itp) miał tak ktoś ostatnio? bo czekam na tego maila od 3 godzin i nic nie przychodzi a ja sie nie moge zalogować ... co to za kureva padaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Chyba nigdy tak nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak, też nie wiem o co chodzi. Jakieś 2-3 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak, też nie wiem o co chodzi. Jakieś 2-3 tygodnie temu. czyli nie tylko ja tak mam? i coś odwalają w tym temacie? nie było by problemu jak by mail przyszedł odrazu, tak jak przychodzi natychmiast powiadomienie jak coś kupie z PS store. ale niestety mineło ponad 6 godzin i żaden mail nie przyszedła ja nadal nie moge sie zalogować... nie moge ani pobrać plusowych gier, ani wejść na party, nic nie moge zrobić. a mail nie przychodzi.... wkurza mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja chciałem się zalogować przez stronę i jak wklepałem pass przez www i od razu wywaliło alert że jest niezbędna zmiana hasła, przeniosło mnie na inną stronę, zmieniłem passy i potem jeszcze raz dla świętego spokoju bo nie wiedziałem o co chodzi. Mi tylko przyszły emaile że zmieniłem hasło. Potem przeniosę posty gdzie trzeba jak dorwę się do laptopa żeby nie robić offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Głupie pytanie, ale... patrzyłeś w spamie? Jak nie doszło, to klikaj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wam to przynajmniej nie blokują wszystkiego na konsoli. Ja dziś znów blokada IP (3 albo i 4 raz w tym roku), a jeszcze po 17.00 było wszystko git. Nie mam już sił na to i poszedł mail do sony. Pewnie i tak nic nie zrobią, a odblokują za dwa tygodnie albo później :( Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czy Ty czasem nie masz neta mobilnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami? A po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Zalozcie sobie haslo 2 stopniowe na tel i po sprawie. Bez klopotow! Co z wami? A po co to komu? chciałem dzis wejść na ps4 zeby pobrać gierki z plusa (narwale całkiem bekowa gierka na kilka osób do wódki) a tu mi wyskakuje tekst - żeby sie zalogować najpierw odbierz maila żeby zwiększyć bezpieczeństwo (zmiana hasla itp) miał tak ktoś ostatnio? bo czekam na tego maila od 3 godzin i nic nie przychodzi a ja sie nie moge zalogować ... co to za kureva padaka? Dla bezpieczeństwa choćby i problemow w przyszłości. Edytowane 8 Lutego 2017 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Z 3d Secure też mam problemy na www. Nic nie idzie kupić. Ciekawe czy to błąd na stronie sklepu czy ze strony banku? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja to samo, muszę kupować przez konsolę, bo 3D Secure wysyła mi smsy w nieskończoność. Dodatkowo wczoraj nie działało PSN na PS4. A na PS3 normalnie śmigało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie wiem o której Ci PSN nie działało, ale u mnie problemów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mam trzecią betę i nie mogłem wejść ani do sklepu, ani zobaczyć znajomych, ani trofea - nic nie działało na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A to kumpel też zassał tą aktualke do bety i miał problemy, przywrócił poprzednią wersję i wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No to nie wiem czemu grzybiarz zwalasz winę na PSN, skoro używasz FW w wersji beta, gdzie z natury coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No właśnie, wczesniej nie sądziłem, ze to moze być wina nowego softu (bo i zapomnialem o jego instalacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ostatnimi czasy też miałem problem z kupnem przez stronę z użyciem karty, ale jak miałem kupić gry na różne konsole, to stwierdziłem, że pomęczę temat i po wyłączeniu podawania hasła po zakupie wyskoczyło mi dodatkowe okno z prośbą o podanie kodu CVV2 i transakcja przeszła :) Potem poszukałem w ustawieniach karty i faktycznie miałem puste pole od tego kodu. Może i w waszym przypadku też trzeba podać ten kod w sklepie, żeby transakcja przechodziła normalnie. Wcześniej mi się zapętlało podawanie hasła PSN i kodu SMS z autoryzacji karty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Również wyłączyłem wpisywanie hasła przy zakupie, wpisałem cyfry CVV i przeszło. No i nie muszę teraz pleja włączać, tylko trochę się cykam, że bez hasła można kupować gierki... Chyba włączę, jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Da się zobaczyć listę znajomych z poziomu PC? Muszę powywalać trochę osób, a na PC od razu bym posprawdzał, co to za ksywy. No i wczoraj wrzuciłem screena na "ścianie". Można to gdzieś obczaić, poza konsolą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi