Square 8 506 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na PC jest dostęp przez stronę PlayStation, ale działa tragicznie z tego co pamiętam. Od siebie polecam apke PS na telefon do działania poza konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam taki problem. PS3 sprzedałem grubo ponad trzy lata temu. Niestety, zapomniałem hasła do konta, a co gorsza adres e-mail z którym to konto było powiązane.Wicie rozumicie...kiedyś miało się kilka kont. Ja miałem jesczez PSN na Stany i Anglię ze względu na różną zawartość PSN. Jednak jako główne konto miałem PL, o które mi się teraz rozchodzi. Czy da się je jakoś odzyskać? Kumam, że bez zadzwonienia na infolinię się nie obędzie. Czy tam pracują życzliwi i pomocni gostkowie? Jest w ogóle jakiś sens, czy zakładać nowe konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zadzwoń i powiedz to co nam (pomijając te kwestie o kilku kontach). Będziesz wiedział od razu na czym stoisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W ogóle nie pamiętasz swoich maili? Wpisuj te co znasz i wybierz "zapomniałem hasło", rób to na stronie internetowej na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Działa wam psn? w sekcji co nowego mam takie info „to nie ładuje sie tak, jak powinno. Spróbuj ponownie za kilka chwil.” pierwszy raz coś takiego widze. W sumie już wczoraj wieczorem mi nagle zerwało połączenie ale wyłączyłem wtedy konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 144 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Co nowego? Mi co chwila to nie działa, jak z resztą większość elementów sieciowych w menu PS4 :/ tragiczny system. Edytowane 1 Marca 2017 przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Panowie jak wygląda sprawa z PaySafeCard na psstore? Obecnie mieszkam w Holandii a karta kredytowa(Maestro) nie działa przez sieć. Kupując Holenderski paysafecard i używająz na Polskim koncie PSN jest o przeliczane czy nie ma opcji zrobienia czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Jest teraz ten plus za 4,30 na miecha. No ale nie mogę go kupić mimo, że mam w portfelu 16,50 tylko trzeba podpiąć kartę. I teraz pytanie. Mogę podpiąć kartę, kupić i od razu odpiąć? Nie będzie waliło błędami, że muszę mieć wprowadzoną jakąś formę płatności? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ta, kupuj, usuwaj suba na plusa (w konsoli, jak i widzę na PC miałem zaznaczone osobno). A kartę po co kasujesz, jak dane i tak sie u nich zapisują? Kupiłem tego plusa i oczywiście z karty wzięło 20 zł, by reszte dodać na koncie psn:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Kartę chcę usunąć bo nigdy nic nie wiadomo. Ściągnę jakąś aktualizację, załączy się automatyczne odnawianie, zapomnę, że podpięte i mi ściągną za plusa, którego nie będę chciał. Z Sony trzeba ostrożnie w tych kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ich slogan reklamowy powinien brzmieć: kup plusa za 4 zeta, a 16 zeta weźmiemy gratis. Ja wiem, ze sie powtarzam, ale w 2017 takie cyrki z płatnością. PayPal powinien być standardem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Paypal jest dostępny jako opcja płatności, ale oczywiście nie w Polszy. A dla mnie to jest najlepsza usługa. Wbijam tam dane karty i jakby coś się zyebało to usuwam kartę tylko z paypala, a nie z każdego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jaki jest najtanszy, najkrótszy dostęp do PSN Plus? Jest gdzies np dostępna zdrapka na tydzien? Chodzi mi o przetestowanie multiplayera na prosiaku. Edytowane 9 Marca 2017 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jest teraz promocja, że za 4 zeta masz Plusa na miesiąc. Tylko... zabiorą i tak 20 zł z karty, ale to będziesz miał na koncie PSN. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/reward_game/playstationplus-miesięczne-członkostwo/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS1MX99C- tylko chwilowo sklep ma problemy, dzisiaj nowy soft wychodzi, pewnie serwery nie wyrobiły. Ale musisz potem deaktywować abonament, by nie pobrali 27 zł za kolejny miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak masz nowe konto to chyba jest dwa tyg darmowego triala w sklepiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jak masz nowe konto to chyba jest dwa tyg darmowego triala w sklepiku. Mam stare konto, które wznowiłem po trzech latach nieaktywności. Grzybiarz, dzięki za info. Edytowane 9 Marca 2017 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Od rana nie mogę się zalogować do PSN, nie widzę na forum żali że nie działa psn więc nie wiem czy to jakaś losowa awaria czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Działało normalnie kilkadziesiąt minut temu, więc chyba coś u Ciebie. Jaki masz komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) To dziwne że działa bo mam ten błąd.... https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/error-codes/ws-37397-9/ niby ban na ip to ma być, szkoda że zapłaciłem za usługę 180 na rok a dostałem bana za nic Edytowane 25 Marca 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
beny1987 2 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Też mam ten sam błąd. Kupiłeś może ff xv za 57 zł? Edytowane 25 Marca 2017 przez beny1987 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To tak zwany syndrom Farmera, za kilka dni powinno działać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Nie kupowałem nic, ostatnio meatboya ze 2 tygodnie temu a gram po sieci tylko w modern warfare remaster. Edytowane 25 Marca 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
beny1987 2 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W takim razie to jakiś inny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Zmieniłem kartę sim (bo mam internet tylko z lte) i działa, czyli ban na tą drugą kartę/ip, szkoda tylko że nie wiem czemu i gorzej jak mi też drugą zbanują.... Edytowane 25 Marca 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To tak zwany syndrom Farmera, za kilka dni powinno działać normalnie. Wiedziałem, że perki z własną ksywą w Uncharted to za mało I nie kłam. Za tydzień będzie ok. Na dzień, dwa może tydzień potem znów ban, a potem odblokowanie na jeden dzień by ostatnią nadzieję zabić kolejnym banem gdy ty będziesz walczył z supportem sony i debilami od usługodawcy internetu. A wszystko po to by z dupy odblokować ci dostęp tak byś nie znał dnia ani godziny jak znów wpieprzą ci bana... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi