Opublikowano 17 lipca 20195 l @_Be_ "na jakiś czas" a nie do lipca 2020. Dlaczego oni założyli, że przedłuże o rok a nie o miesiąc? Nieważne. Kilka osób pisało na forum o tym, że Sony pobralo pieniądze z dupy bez żadnej informacji i nie byłem pewien czy nie spróbują znowu za jakiś czas. Przydałby się jakiś email o tym, że danego dnia nastąpi odnowienie usługi na kolejny rok. Chociażby dla osób takich jak ja, które już od dłuższego czasu nie mają PlayStation. Z resztą wydaje mi się, że wyłączyłem to (pipi). Zawsze tak robię. Usunięcie karty pomogło. Playstation plus mam nieaktywne. Edytowane 17 lipca 20195 l przez chris85
Opublikowano 17 lipca 20195 l No trochę chamówa. Kiedyś też ze mnie by zdarli chociaż też wydawało mi się że wyłączyłem auto odnawianie. Auto-Renewal for Subscription Services Bought on the PlayStation™Network Will Turn On When: Signing up for a subscription trial. Purchasing or re-purchasing a subscription from the PlayStation™Store. Redeeming a voucher code for a subscription.
Opublikowano 17 lipca 20195 l 57 minut temu, chris85 napisał: Be_ "na jakiś czas" a nie do lipca 2020. Dlaczego oni założyli, że przedłuże o rok a nie o miesiąc? No ale chodzi o to, że bedą przez 7dni próbować sciagnać zaległość na roczny abonament, jak sie nie uda to przeciez nic ci nie zrobią a samego plusa przez te 7 dni nie utracisz. A to, że przedlużają automatycznie za każdą zgodą to już wiadomo od 1410, nawet blantman miał problem z tym bo mu sciągnęli za rok i odezwał sie do supportu i zwrócili kase ale na portfel psn Edytowane 17 lipca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 21 lipca 20195 l Mam taki problem, ze za każdym razem jak chce kupić coś przez ps store albo nawet jak chce ściągnąć darmowe coś np demo to wyskakuje ze z racji ze logowałem na innej konsoli, czego nie robiłem to prosi mnie weryfikacje karty muszę podać datę ważności i kod cvv. I tak za każdym razem mimo ze kartę dodawałem na nowo. Macie jakiś sposób na tego Buga? Edytowane 21 lipca 20195 l przez madhunt3r
Opublikowano 21 lipca 20195 l 29 minut temu, madhunt3r napisał: Mam taki problem, ze za każdym razem jak chce kupić coś przez ps store albo nawet jak chce ściągnąć darmowe coś np demo to wyskakuje ze z racji ze logowałem na innej konsoli, czego nie robiłem to prosi mnie weryfikacje karty muszę podać datę ważności i kod cvv. I tak za każdym razem mimo ze kartę dodawałem na nowo. Macie jakiś sposób na tego Buga? Może nie ty się logowałeś? Dzielisz z kimś konto? Robisz składki z jakimś kumplem? Jeżeli tak to masz już odpowiedź. Ja mam to raz na miesiąc jak kumpel zaloguje sie na moim koncie żeby gry z plusa pobrać. Edytowane 21 lipca 20195 l przez Figuś
Opublikowano 21 lipca 20195 l Teraz Tylko ja. Mam weryfikacje dwustopniowa. I ciagle to powiadomienie.
Opublikowano 21 lipca 20195 l To "normalne". Olej bo nic z tym nie zrobisz. Edytowane 21 lipca 20195 l przez ornit
Opublikowano 21 lipca 20195 l Ja mam taką sytuację tylko w momencie kiedy loguję się też przez www żeby "klepnąć" gry z PS+.
Opublikowano 22 lipca 20195 l Jeśli używa się aplikacji Ps na telefonie to również będzie to wyskakiwać. Ja również mam z tym urwanie głowy i ciągle wyskakuje mi to zabezpieczenie a też z nikim nigdy nie dzieliłem konta i mam weryfikacje dwuetapową [emoji4]
Opublikowano 22 lipca 20195 l No to dziwne jest to zjawisko chyba, że jakaś opcja zabezpieczeń jest włączona.
Opublikowano 22 lipca 20195 l też tak czasami mam, już dawno przestałem się tym przejmować i szukać przyczyny
Opublikowano 22 lipca 20195 l Ja mam tylko jedną konsole podpiętą pod konto. Konsola ustawiona jako podstawowa, weryfikacja dwuetapowa zarówno na psn jak i mailu, które jest powiązane do konta. To zabezpieczenie zaczęło pojawiać się od jakiegoś roku.
Opublikowano 22 lipca 20195 l Jak Cie wkurza to odłącz i sprawdź czy zniknie, jak nie to korzystaj dalej, proste
Opublikowano 22 lipca 20195 l Szczerze to zawsze dodatkowe zabezpieczenie i już się przyzwyczaiłem [emoji4]
Opublikowano 23 lipca 20195 l @SquareNa ps4 w ps store nie zobacze swojej wish listy, która mam logując się do sklepu?
Opublikowano 24 lipca 20195 l Nom już jest https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP5679-CUSA15082_00-PSEAA1M000000000 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP5679-CUSA15082_00-PSEAA12M00000000
Opublikowano 24 lipca 20195 l Może kiedyś się sprawdzi to EAA, szkoda tylko, ze Anthema nie ma w ofercie.