Figuś 21 253 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 1 godzinę temu, Kyo napisał: Nom już jest https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP5679-CUSA15082_00-PSEAA1M000000000 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP5679-CUSA15082_00-PSEAA12M00000000 Ktoś już kupował? Z poziomu konsoli nie da rady, wyskakuje że w tej chwili nie można wybrać tego materiału. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 Może przez HUB? https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-CUSA16183_00-PSEAACCESSHUBAPP (nie ma mnie przy konsoli) Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 2 minuty temu, Kyo napisał: Może przez HUB? https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-CUSA16183_00-PSEAACCESSHUBAPP (nie ma mnie przy konsoli) Nie da rady Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 6 minut temu, Figuś napisał: Nie da rady Po ściągnięciu aplikacji, odpaleniu i wybraniu planu nie da się? Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 (edytowane) 4 minuty temu, adasiulko napisał: Po ściągnięciu aplikacji, odpaleniu i wybraniu planu nie da się? Nie dało rady, przez www dopiero mogłem wykupić. To normalne że widzę cenę przy grze która jest w EAA i nie ma po prostu opcji pobierz? Dobra w koszyku już jest bezpłatne Edytowane 24 lipca 2019 przez Figuś Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 1 minutę temu, Figuś napisał: Nie dało rady, przez www dopiero mogłem wykupić. To normalne że widzę cenę przy grze która jest w EAA i nie ma po prostu opcji pobierz? Nie pamiętam już dokładnie jak to było na Xboxiem, ale w sklepie na pewno były ceny z uwzględnieniem rabatu za ea access i jednocześnie przycisk pobierz, a w aplikacji w tej zakładce gdzie są gry to chyba przycisk instaluj, albo wchodziło się w grę i tam dopiero klikało instaluj czy pobierz. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 3 godziny temu, Figuś napisał: Ktoś już kupował? Z poziomu konsoli nie da rady, wyskakuje że w tej chwili nie można wybrać tego materiału. Przez www albo w aplikacji nie możesz kupić? Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 Teraz, Square napisał: Przez www albo w aplikacji nie możesz kupić? 2 godziny temu, Figuś napisał: Nie dało rady, przez www dopiero mogłem wykupić. To normalne że widzę cenę przy grze która jest w EAA i nie ma po prostu opcji pobierz? Dobra w koszyku już jest bezpłatne Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 Po napisaniu zauważyłem, że już było, ale akurat wyścig w CTR się zaczął i nie zdążyłem wywalić Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 Spoko, wziąłem na miesiąc co by BF V sobie wypróbować i ostatniego NFS. Ogólnie to ten EAA HUB działa mega ch.ujowo póki co Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 mozna to dzielic cnie?? a co mniej wiecej EA wydaje w ciagu najblizszych 12 miesiecy?? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 Godzinę temu, Szymek napisał: mozna to dzielic cnie?? a co mniej wiecej EA wydaje w ciagu najblizszych 12 miesiecy?? Nie, z tego co pamiętam to działa tylko na jednym koncie. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 (edytowane) Tez kupuje i w sumie bardzo mnie ciekawi jak wyglada dzialanie EAA na dwoch kontach (primary i secondary). 15 godzin temu, Figuś napisał: Spoko, wziąłem na miesiąc co by BF V sobie wypróbować i ostatniego NFS. Ogólnie to ten EAA HUB działa mega ch.ujowo póki co Mi zeżarło 2x 15 ziko, nie wiem czy to jakis specjalny ficzer czy cos, ale nie tak to mialo byc Edytowane 25 lipca 2019 przez Rillas Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 5 godzin temu, Rillas napisał: Tez kupuje i w sumie bardzo mnie ciekawi jak wyglada dzialanie EAA na dwoch kontach (primary i secondary). Mi zeżarło 2x 15 ziko, nie wiem czy to jakis specjalny ficzer czy cos, ale nie tak to mialo byc O ile dobrze pamiętam to w gry przedpremierowo można grać tylko na koncie, na którym wykupiono ea access. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 20 godzin temu, Rillas napisał: Tez kupuje i w sumie bardzo mnie ciekawi jak wyglada dzialanie EAA na dwoch kontach (primary i secondary Wczoraj ziomek kupił... ściągnąłem u siebie A Way Out i działało. Tak więc można dzielić, sama aplikacjia EA pokazuje w opcjach konsoli że wszyscy spełniają warunki. Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 Potwierdzam, można cebulić 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 (edytowane) No to może przycebule jeden miesiac na próbę. Edytowane 26 lipca 2019 przez Plugawy Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Wziąłem z bratem na połowe cały rok i w sumie to nei wiem czy było warto. Oprócz BF1, to niewiele jest tam gier do pogrania dla mnie. FE, Unravel 1 i 2, NFSy okazały się kaką, nadzieja w B:Paradise. Co jaki czas są dodawane nowe gierki to tej cebuli? Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) Nie ma reguły co do dodawania gier(chyba że na PC i Xboxie ze względu na wsteczną), obstawiam że następne będzie Anthem w bliżej nieokreślonym czasie Jedynie przed jakąś premierą od EA masz 10h(albo mniej jak są to gry typu unravel) triala tydzień wcześniej Edytowane 27 sierpnia 2019 przez Figuś Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 33 minuty temu, Plugawy napisał: Wziąłem z bratem na połowe cały rok i w sumie to nei wiem czy było warto. Oprócz BF1, to niewiele jest tam gier do pogrania dla mnie. FE, Unravel 1 i 2, NFSy okazały się kaką, nadzieja w B:Paradise. Co jaki czas są dodawane nowe gierki to tej cebuli? Madden będzie w okolicach Super Bowl, później NHL, ale nie wiem kiedy. Na XO dali kiedyś w lutym, innym razem w marcu/kwietniu. Potem FIFA, ale pewnie dopiero podczas przyszłych wakacji, kiedyś na XO dali Fifę już w kwietniu. Pewnie podczas przyszłych wakacji dodadzą też nowego NFS. Nowe Star Wars pewnie po NFS. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Panowie gdzie do cholery zmienia sie teraz haslo ktore wpisuje przez kupnem czegos z psstore? Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 21 września 2019 Opublikowano 21 września 2019 Przecież to jest to samo hasło co do konta na PSN, a zmienia się tam gdzie hasło do konta. Cytat Na ekranie głównym PS4 przejdź do menu [Ustawienia] > [Zarządzanie kontami] > [Zaloguj się]. Jeżeli logujesz się automatycznie do PSN po wybraniu użytkownika lokalnego, wybierz [Wyloguj się], by zobaczyć opcję [Zaloguj się]. Na ekranie logowania naciśnij (przycisk trójkąt), enter wpisz swój identyfikator wpisu (adres e-mail) i wybierz [Dalej]. Nie pamiętasz tego adresu e-mail? Kliknij tutaj, aby uzyskać dalszą pomoc. Sprawdź swoją skrzynkę pocztową, czy dotarła weryfikacyjna wiadomość e-mail. Szukaj hasła „Sony” również w folderach „Spam” lub „Śmieci”. Kliknij łącze, które znajdziesz w wiadomości, albo skopiuj adres URL i wklej go w przeglądarce. Może upłynąć trochę czasu, zanim wiadomość weryfikacyjna dotrze do Ciebie. Jeżeli nie otrzymasz jej w ciągu 24 godzin, kliknij tutaj, aby uzyskać dalszą pomoc. Na kolejnym ekranie podaj wymagane informacje, które pozwolą zweryfikować Twoją tożsamość. Jeżeli nie masz dostępu do danych weryfikacyjnych, kliknij tutaj, aby uzyskać dalszą pomoc. Stwórz nowe hasło. Pamiętaj, by użyć kombinacji dużych i małych liter, cyfr oraz znaków specjalnych. Możesz się teraz zalogować przy użyciu nowego hasła. Zobaczysz komunikat na ekranie oraz dostaniesz wiadomość e-mail z potwierdzeniem zmiany hasła. 1 Cytuj
jama1965 0 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 witam chcę sprzedac moje konto na ps4 na którym jest 26 gier ale chcę zostawić world of tanks które jest powiązane z kontem ps 4 jak to rozdzielić Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 Sony to potrafi podnieść ciśnienie. Dzisiaj prawie o zawał mnie przyprawili. Gram sobie jak gdyby nigdy nic w BF-a aż tu nagle wyebało mnie z meczu. Próbuję się połączyć , nic. Czytam, że niby to konto EA zablokowane, bla, bla... No ładnie (pipi)a. Patrzę, że w ogóle mnie z psn wyebało. Patrzę na internet, jest. Już ciepło. Patrzę na usługi czy aktywne, są. Już gorąco. Wchodzę w profil, a tam, że nowe warunki PEGI, zaakceptuj śmieciu. Akceptacja i od razu wszystko wróciło. Nosz (pipi)a, nic nie powiadomią tylko od razu wyebią z psn i szukaj sobie powodu. Ja serio kiedyś przez nich zawału dostanę Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 To teraz jeszcze sobie wyłącz automatyczne odnawianie Plusa, abyś nie zszedł jak pobiorą kasę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi