Skocz do zawartości

Killzone Shadow Fall

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ma ktos moze ochote zboostowac udziwnione kille dla snajpera(z przykucniecia i zza oslony) oraz pistolety??  bo na legalu idzie mi to jak krew z nosa..:(..jakby co to smialo uderzajcie jestem dzis i jutro dostepny a potem w weekend..

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mnie ciekawi, czy trofeum z podstawki za przeście gry bez zgona (nie mam) wpada również, jeśli ukończymy ten tryb z DLC z 3 życiami na całą grę i bez checkpointów w misjach. Czy jakbym skończył ten tryb - za co jest złoty puchar - to czy wpadłby też ten za nie zginięcie. Jest się o co bić, bo odpadło by kolejne przejście gry.. Time is money :P

Opublikowano (edytowane)

Logicznie myśląc te dwa trofea są poniekąd komplementarne. Powinny wpaść oba zatem, jeśli faktycznie przejdziesz bez zgonów całą grę na hard.

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

Jak tylko wiesz, że będzie zgon i dron nie może Cię wskrzesić (bo np. nienaładowany) dajesz wyjdź z gry i zaczynasz misję od nowa z 3 życiami. Tym sposobem powinny wpaść oba, ale mam małą wątpilowść, ponieważ jednak ten tryb jest z DLC, a trofeum za przeście bez żadnego zgona jest z podstawki. Na logikę pownno być połączone, ale w praktyce nigdy nie wiadomo :P

Opublikowano

W podstawce trofeum za przejście gry bez śmierci wpada po zaliczeniu wszystkich sekcji bez śmierci. Każda misja składa się z kilku takich sekcji wystarczy załadować jedna z nich przejść nie ginac po czym włączyć kolejna w której nie udało nam się przejść na czysto. Trofeum z DLC jest dużo trudniejsze wymaga przejścia gry zaliczając całą tylko z 3 zgonami w trakcie całej kampanii. Jeżeli nie uda nam się tego zrobić (zginiemy więcej niż 3 razy) musimy powtórzyć całą kampanie od początku. Zatem po wybiciu trofki z DLC wystarczy powtórzyć tylko te sekcje danej misji w których zginelismy i voula mamy również trofeum z podstawki :)