YETI 11 045 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 To już oficjalnie, Sonisphere odbędzie się 11 lipca na Stadionie Narodowym! Potwierdzone zespoły to Metallica, Slayer, Mastodon, Gojira i Ghost. Ceny biletów: Supporty: GC: 350zł GC EE: 452zł Płyta: 250zł Trybuny: 198/328zł Slayer Mastodon Gojira Ghost Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 ja pier.dole co roku ten same kapele xD Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 grudnia 2013 Niedługo pojawią się szczegóły głosowania na kawałki Metalliki, bo to właśnie ludzie będę układać setliste. Możliwość głosowania prawdopodobnie będzie dla każdego kto kupi bilet poprzez livenation. No to czekam na To live is to die czy Fixxxer zagrany na żywo. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 ja pie,rdole kazdy powinien dostac za obecnosc 198 zl , bo kazdy bedzie po koncercie metaliki inwalida. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 PSXowi narzekacze :] Biorę GC i chcę usłyszeć Dyers Eve, a nie jakiegoś szrota z Reload. BTW jak chcecie zobaczyć porządny festiwal zobaczcie co dziś ogłosiło Hellfest we Francji, tylko nie śmiejcie się z głównej sceny :] http://www.hellfest.fr/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 PSXowi narzekacze :] Biorę GC i chcę usłyszeć Dyers Eve, a nie jakiegoś szrota z Reload. BTW jak chcecie zobaczyć porządny festiwal zobaczcie co dziś ogłosiło Hellfest we Francji, tylko nie śmiejcie się z głównej sceny :] http://www.hellfest.fr/ sama ch.ujnia albo już widziałem. Temples Festival w UK to ma lineup http://www.templesfestival.co.uk/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Temples Festival w UK to ma lineup http://www.templesfestival.co.uk/Sama ch.ujnia albo widziałem Swoją drogą, maj, Neurosis, może wreszcie uda się ich zaprosić do Wrocławia na Asymmetry. Edytowane 4 grudnia 2013 przez Pryxfus Cytuj
django 549 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Asymmetry teraz bedzie na jesien bo organizatorzy sa debilami [*]. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 ja pier.dole co roku ten same kapele xD Trochę żenada ale z drugiej strony Masłodonta chyba nie da się inaczej w pl zobaczyć. ;f Swoją drogą, maj, Neurosis, może wreszcie uda się ich zaprosić do Wrocławia na Asymmetry. Zapomnij, chyba by musieli srać pieniędzmi żeby ściągnąć Neuro a jak pokazali w tegorocznej edycji muszą się chwytać nawet chu.jowych bleków by przyciągnąć więcej gawiedzi. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 trochę drogo ten mastodon Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Cztery kapele które lubię za 250 zł. Kurde fajnie. Jak będzie z kim to pojadę, samemu chyba nie chcę stać wśród 50 000 luda czy ile tam. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 zazdroszcze ogór, mnie nie stac na bilet Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 ku.rwa - miesiąc roboty i ledwo na płytę starczy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 (edytowane) Zapomnij, chyba by musieli srać pieniędzmi żeby ściągnąć Neuro a jak pokazali w tegorocznej edycji muszą się chwytać nawet chu.jowych bleków by przyciągnąć więcej gawiedzi. Własnie to mnie dziwi, bo organizatorzy to jednostka budżetowa i na organizacje miała finansowe wsparcie miasta. Takie sytuacje to jest patologia, wszystkie festy w mniejszym lub większym stopniu korzystają z dotacji miast na organizacje, a jak kasa się nie pojawia to się przenoszą gdzie indziej, tak jak zrobił np. Rojek z Offem, z Krakowa też jakieś festiwale się wyniosły jak miasto obcieło finansowanie(Selector?). Albo przykład Ursynalii w Warszawie, który dwa lata temu cenowo zarządził, pomijam już to jak to się skończyło w tym roku. To cholernie psuje rynek, mali organizatorzy mają przewalone już na starcie jak muszą zbilansować imprezę z biletów, jakiego browaru i jadła. Czytałem kiedyś o tym artykuł, ale nie mogę go teraz znaleźć. EDIT Znalazłem: http://www.popupmusic.pl/no/40/artykuly/520/-deszcz-festiwalowych-dotacji Edytowane 5 grudnia 2013 przez Pryxfus Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 (edytowane) zazdroszcze ogór, mnie nie stac na bilet Jakbyś sobie odpuścił żonę, dziecko, mieszkanie i życie, to myślę, że przez pół roku odłożysz. Edytowane 5 grudnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 (edytowane) Dodali Alice in Chains i Anthrax. Te supporty w postaci Selera itd. to chyba nie były potwierdzone. Edytowane 20 stycznia 2014 przez Soban Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Jednak mi już trochę przeszło, po ochłonięciu ceny uważam trochę z kosmosu, do tego setlista wybrana przez fanów, która mnie zniechęca kilka ciekawych propozycji na lipiec się otworzyło i chyba zrezygnuję z wyjazdu na M, Kvelertaka złapię gdzie indziej, bo tu dostaną pewnie max 30 minut. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 No cóż, to nie jest zestaw jak z pierwszego posta, ale baaardzo lubię nowe Alice in Chains (szkoda, że na koncertach i tak grają 70% starych utworów... albo i fajnie?), Kvelertak też zarąbisty, choć bardziej na płytach, na żywo nie wyrabiają tak samo jak na albumie. Rozważam, ale bez podjary. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi